foks Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Ja zamiast zdrowieć czuje się coraz gorzej. Jutro rano podejmę decyzję w sprawie odwiedzenia Borek. Chciałbym tylko tutaj napisać, że jak się okaże, że nie jadę to moje miejsce w domku może zająć kto chce, a jeśli nie będzie chętnych to niech ktoś kto mnie osobiście zna zapłaci za mój "fikcyjny" pobyt a ja mu od razu w wawie oddam te pieniądze, bo nie chcę by moi współmieszkańcy domku musieli płacić więcej za domek przez moje choróbsko... :notworthy: Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koronka44 Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Adam, rozumiem, że w najgorszym wypadku pokój w hotelu jest w miare pewny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Tak, ale nie wiem, czy dam rade w piatek, najprawdopodobniej w sobotę.szkoda zgarnal bys mnie po drodzetrudno, do zobaczenia na miejscu :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Adam, rozumiem, że w najgorszym wypadku pokój w hotelu jest w miare pewny?Koronka, w najgorszym wypadku jest jedno miejsce wolne w sasiednich Smardzewicach :notworthy:. Kilka osob z forum xj zarezerwowalo tam pokoje i robia sobie (wlasciwie to robimy :buttrock:) mini zlot xj polaczony z Borkami, tak wiec miejsce sie znajdzie :icon_evil:. Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 (edytowane) Edit: już nieaktualne Edytowane 20 Września 2007 przez Patryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 No Panie i Panowie już jutro Borki :wink: I jak browary spakowane, sprzęty gotowe do drogi czy wszystko jutro na ostatnią chwilę?? :D https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 No Panie i Panowie już jutro Borki :biggrin: I jak browary spakowane, sprzęty gotowe do drogi czy wszystko jutro na ostatnią chwilę?? :wink:Jestem kompletnie nieprzygotowany, lecze kaca :biggrin: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 No Panie i Panowie już jutro Borki :P I jak browary spakowane, sprzęty gotowe do drogi czy wszystko jutro na ostatnią chwilę?? :wink:a ja już praktycznie gotowa do drogi, tylko ciuchy motocyklowe czekają grzecznie pochowane, coby sie mama nie zorientowała, że motocyklem jadę ;) a czy Wy wiecie co się będzie działo za 24 godziny?!?!?!?! :flesje: :flesje: :P :P :icon_mrgreen: ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 (edytowane) No Panie i Panowie już jutro Borki :P łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :icon_mrgreen: ;) Edytowane 20 Września 2007 przez Lime82 Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Ja tam z przygotowań to... nasmarowałem łańcuch i sprawdziłem zawartość barku, że będę miał co zabrać :icon_mrgreen: ... resztę będę organizował rano ;) Mam nadzieję, że się wyrobię na zbiórkę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Witam, Nie bardzo mam czas dokładnie przeczytać cały wątek, więc mam tylko jedno proste pytanie: czy mogę się jutro zdecydować i ewentualnie dołączyć do ekipy (tylko na piątek wieczorem i sobotę rano), jeżeli sam załatwię sobie nocleg? Brak konkretnej odpowiedzi uznaję za brak sprzeciwu, czyli zgodę :PPrzyjeżdżaj koniecznie. Załatwię Ci nocleg u dwóch niewyżytych lasek, które cały domek mają zaklepany :P Nie mogę obiecać nietykalności cielesnej w nocy :icon_mrgreen: Dasz radę ;) kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Wszystko zapakowane, musze wypić 2 browary bo sie nie mieszczą w plecaku :P jak dobrze, że sie wódka zmiesciła, bo marnie bym jutro wyglądał. Rano tylko tankbag trzeba założyć i śmigamy. Przy odrobinie nieszczęścia jeszcze będę musiał zrobić 60 km po wawie, ale chyba oleje, po kiego mi linka sprzęgła a ja już praktycznie gotowa do drogi, tylko ciuchy motocyklowe czekają grzecznie pochowane, coby sie mama nie zorientowała, że motocyklem jadę :Pa czy Wy wiecie co się będzie działo za 24 godziny?!?!?!?! : tak, ja bede lezal zwalony pod stolem ;) :P :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 a ja już praktycznie gotowa do drogi, tylko ciuchy motocyklowe czekają grzecznie pochowane, coby sie mama nie zorientowała, że motocyklem jadę ;)a czy Wy wiecie co się będzie działo za 24 godziny?!?!?!?!Ja jestem spakowany można powiedzieć :wink: Jeszcze tylko kosmetyczkę wrzucę do tankbaga i w drogę :biggrin: Moje ciuchy też już na mnie czekają... Będzie się działo :biggrin: :flesje: Ja tam z przygotowań to... nasmarowałem łańcuch i sprawdziłem zawartość barku, że będę miał co zabrać :flesje: ... resztę będę organizował rano ;) Mam nadzieję, że się wyrobię na zbiórkę ;)Też sobie nasmarowałem :wink: Muszę przed wyjazdem tylko odwiedzić stację, zatankować i podpompować oponki :biggrin: https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 (edytowane) Przyjeżdżaj koniecznie. Załatwię Ci nocleg u dwóch niewyżytych lasek, które cały domek mają zaklepany :flesje: Nie mogę obiecać nietykalności cielesnej w nocy :biggrin: Dasz radę :flesje: ja też kce :biggrin: :biggrin: że też cholercia wziałem ten domek z wr0na :wink: Łańcuszek już nasmarowany, choć powinienem też podciągnąć go troche, ale to może w borkach, zatankowany pod korek, alko zakupione, tylko popitki nie targam Edytowane 20 Września 2007 przez Marcin SF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Ja piwa sobie kupię na miejscu już, bo wódki raczej nie piję... Chociaż zobaczymy :biggrin: https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi