KLAUDIUSZ Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Weź ty Belgu sie uspokój z tymi swoimi wywodami :D :wink: Bodzyn witaj na pokładzie ;) p.s. Sąsiedzi ....................... macie przerąbane w nocy ;) :biggrin: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) Ogłaszam wszem i wobec - ZWALNIAM MIEJSCE W DOMKU Chętni do ciepłego wyreczka - ustawiać się w kolikę do Klaudiusza tudzież Spławiczka. Chłopcy zapewniają nie tylko miłe towarzystwo ale i odpowiednie rozryweczki i na pewno gorącą atmosferkę ;) (w ich imeiniu zaznaczę, iż preferują coby sklad owej kolejeczki był pu-ci odmiennej :biggrin: ) edit! zle zrozumialem... Edytowane 18 Września 2007 przez Waldi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 tylko ,ze gdy ja juz degustuje, jadacy armatura nadal chlodza flaszke :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 tylko ,ze gdy ja juz degustuje, jadacy armatura nadal chlodza flaszke ;)jak lubisz zagotowana :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 znając Belga, on degustuje w trakcie jazdy, żeby sprawdzić, czy na pewno jest już dobrze schłodzona :icon_biggrin: [quote name='klaudiusz' date='18 wrzesień 2007 - 16:20' post='1026505' p.s. Sąsiedzi ....................... macie przerąbane w nocy :crossy: :) Ja tam wole pijackie darcie mordy od chrapania, nie wiem kto tu ma przesrane :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 ... mycie sprzętów w Niedziele :clap: Mówiąc o sprzętach mam na myśli Motongi :clap:Dobrze, że uściśliłeś :clap: .pzdr Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Dobrze, że uściśliłeś :clap: .pzdrBa! Wiem że bacznie śledzisz Temat :clap: p.s. marcin, bynajmniej nie miałem na mysli chrapania ani darna mordeczki, to jest pikuś :clap: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) Ba! Wiem że bacznie śledzisz Temat :clap: p.s. marcin, bynajmniej nie miałem na mysli chrapania ani darna mordeczki, to jest pikuś :clap: to może ja jednak poszukam domku na uboczu :clap: albo przyjamniej bandziorem wjade do domku bo mi go zgwałcą :clap: Edytowane 18 Września 2007 przez Marcin SF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadriss Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 dwa pytania: 1. Kto jedzie w piątek z Łodzi do borek, kiedy i ew. skąd? 2. Ktoś mnie ew. przygarnie na podloge do domku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Myślę, że z tą podłogą domku to nie będzie problemu, możesz wpaść do nas, będziesz dzielił ją z rycerskim EMBEM :icon_razz:Nie masz co się martwić, jak wszysyc dobrze popiją przy ognisku to nie zdziwie się jeśli ktoś zwolni Ci nawet miejsce w łóżku :P Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Ogłaszam wszem i wobec - ZWALNIAM MIEJSCE W DOMKU Chętni do ciepłego wyreczka - ustawiać się w kolikę do Klaudiusza tudzież Spławiczka. Chłopcy zapewniają nie tylko miłe towarzystwo ale i odpowiednie rozryweczki i na pewno gorącą atmosferkę :lalag: (w ich imeiniu zaznaczę, iż preferują coby sklad owej kolejeczki był pu-ci odmiennej :icon_razz: ) Rozumiem ,że którys z was ma urodziny .. i spi w środku ? dlatego wam jest 3 potrzebny uhbauhbabhu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 UWAGA ! Jak Belgu wyżej powiedział, lecę do Borek w piątek puszką, coby zawieźć Mamakisa na casting.Wyjeżdżam z Mokotowa 10-10:30, bo muszę wrócić po motunga i abarot na moto do Borek.Jak ktoś chętny to proszę. Uprzedzam tylko, że to puszka dla palących. :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 waldka pierdołke trza poinformowac bo szukał miejscówki ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flipper Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) APEL!!! witam wszystkich niestety w dniu dzisiejszym zaliczylismy z suzanka szlifa :P i stan moj i jej nie pozwoli nam cieszyc sie urokami "BEZPIECZNEJ OSEMKI" ;) w drodze do Borek. Mam prosbe o kontakt osoby ktore beda wybierac sie w piatek po poludniu, z Warszawy katamaranem a maja na pokladzie wolne miejsca.Skad inand wiem ze kolezanka Aska rowniez nie ma transportu wiec 3 miejsca mile widziane :icon_eek: Od dzis nie bede mial niestety dostepu do sieci wiec jakby co prosze o kontakt ze mna TELEFONICZNIE pod numerem 0602407525 lub 0506015642 z gory dziekuje ;) i pozdrawiam Flipper Edytowane 18 Września 2007 przez flipper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 witam,a ja mam takie pytanie,czy na zlocie sa przewidywane jakies konkursy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi