TATAKIS Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Kanibale !!!!! Naszego wnusia i przyjaciela chcecie pożreć ? :icon_twisted: Przypominam, że Mamakis luka i notuje punkty (minusowe też). Kanibale mają przechlapane :icon_mrgreen: A po piwo to Belga posyłajcie, coby tężyzny nabrał i wreszcie się Mariolką zajął jak trzeba. Igor - a Badie to biszon hawański jest i jest niejadalny, mięso tej rasy w połączeniu z alkocholem ponoć truje (zwłąszcza moto riderów). :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 A po piwo to Belga posyłajcie, coby tężyzny nabrał i wreszcie się Mariolką zajął jak trzeba.tylko czy Belgu nie wypije tego piwa po drodze? :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 tylko czy Belgu nie wypije tego piwa po drodze? :evil: Ja Ci wypiję ! Giermkom w EKG nie wolno pić. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 O ile prognoza jaką przewidzieli się nie zmieni to ma być ładnie w przyszły weekend ;) Tzn. ma świecić słońce i ma być dość ciepło ;) https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Musi :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 O ile prognoza jaką przewidzieli się nie zmieni to ma być ładnie w przyszły weekend :crossy: Tzn. ma świecić słońce i ma być dość ciepło ;)A gdzie to wyczytałeś? :icon_mrgreen: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 21SEP piątek - pochmurno z przejaśnieniami, temp. max. 15-17, odczuwalna 14-15, 22SEP - sobota pochmurno, przelotne deszcze, temp. max 10-12, odczuwalna 6-8, co oznacza zimny wiatr, 23SEP niedziela - pochmurno z przejaśnieniami, temp. 15, odczuwalna 11, trochę słabszy wiatr. :) Ale jak twierdzi mędrzec EKG - Igor, prognozy dłuższe niż 3 dniowe są g.... warte. :crossy: Musi więc być słońce i ciepło. :P Tylko jak będzie ciepło to :flesje: będzie za ciepła.Cholera wie co lepsze :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 (edytowane) połączeniu z alkocholem ponoć truje:wstyd... akurat ja TO słowo się pisze, to każdy powinien wiedzieć! ;) Tylko jak będzie ciepło to :icon_biggrin: będzie za ciepła. ale pleśń na zasłonkach pryszniowych wynagrodzili lodówką w każdym domku, więc będzie dobrze ;) Edytowane 16 Września 2007 przez Aśka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 wstyd... akurat ja TO słowo się pisze, to każdy powinien wiedzieć! ;) ale pleśń na zasłonkach pryszniowych wynagrodzili lodówką w każdym domku, więc będzie dobrze :icon_biggrin: AASSSKKAA!!!jaka znow plesn?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 ... mędrzec EKG - Igor ...Z całą skromnością muszę sprostować, że za mędrca EKG robi niejaki Wyrocznia. Ale dzięki za dobre słowo :smile: :smile: .pzdrPS. nie pamiętam, skąd mam taką stronę ale polecam:prognoza 15-dniowa Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 PS. nie pamiętam, skąd mam taką stronę ale polecam:prognoza 15-dniowaCzyli tak jak pisałem wcześniej ma być ładnie :) https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Życzę Wam udanej zabawy, mam nadzieję że w przyszłym roku uda mi się wymigać od pracy i Was poznać.No ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 A tu jeszcze konkretniejprognoza Tomaszów Maz. :flesje: pzdr Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 to i ja swoją wersję dorzucę :flesje: http://www.pogodynka.pl/miasto.php?miasto=...%F3w+mazowiecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 wstyd... akurat ja TO słowo się pisze, to każdy powinien wiedzieć! :smile: Masz rację skaczący dinusiu. Tak długo już tego środka używam, że mi szare komórki odpowiedzialne za pamięć czasami przekłamują. :icon_mrgreen: A może to był niesforny palec :icon_rolleyes: , no widzisz nie pamiętam. :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi