Skocz do zawartości

ZLOT FORUMOWY

Pawel
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ustaliliśmy z Norbikiem, że spotykamy się jutro (wtorek) w celach "organizacyjnych" ;) w 2oo o 19. Oczywiście zapraszam także reszte składu zarówno z domku nr1 jak i 2 :).

Witam

Ja dzisiaj smigamy sobie z Wroną gdzieś także jak najbardziej możemy wpaść do kółek koło 20 przykładowo czy jest jakiś znak rozpoznawczy?? :D

Edytowane przez izula

Witam

Ja dzisiaj smigamy sobie z Wroną gdzieś także jak najbardziej możemy wpaść do kółek koło 20 przykładowo czy jest jakiś znak rozpoznawczy?? :)

Czteropak :icon_biggrin:

Oczywiscie to byl zart bo ja jestem niepijacy dzisiaj ;)

Chcialbym jeszcze tak niesmialo dodac ze gdyby ktos jeszcze chcial do nas dolaczyc a nie jest w naszym skladzie domkowym to oczywiscie nic nie szkodzi i zapraszamy serdecznie. Mysle ze Izulka nie bedzie miala nic przeciwko :P.

Why... So... Serious

Karolina - Wielki Brat patrzy :wink: też będę jak mnie znajomi przygarną :P

pozdrawiam kaka

SUPER!! Przyjeżdżaj!!

Ktoś musi stać na straży mojej moralności :P , bo chłopcy z domku tak sie zareklamowali, że można się po nich spodziewać wszystkiego ;)

Buziaki

bo chłopcy z domku tak sie zareklamowali, że można się po nich spodziewać wszystkiego ;)

Aj tam.. ułańska fantazja, nawet ABG pisał mi na GG, że nici z jego tańca brzucha bo brzuch gdzieś mu zniknął :P :buttrock:

PoZdrO ;)

Witam

I tu komentaż do wczorajszego spotkania w 2oo bardzo miło było Was albo raczej dużą część z Was poznać ,

do zobaczyska w Borkach a może uda nam się jeszcze przed wyjazdem spotkać w 2 oo :icon_question:

Albo na spotkaniu w DD 16-go :icon_eek:

Why... So... Serious

Witam

Przepraszam chyba się już lekko gubie w temacie zapisy na Borki każą nam spaowac w tym , w tym jest też żle , jeśłi zorganizowaliśmy spotkanie w 2 oo aby obgadać wyjazd na Borki to mam zakładać kolejny temat aby opisac i pogadać sobie o tym spotkaniu, niech moderatorzy prosze sprecyzuj i sami się określą i przyjmą jedno zdanie bo jak na razie w temacie zapisy na Borki każą nam tu spamowac a tu okazuje się że też wszystkim na około to przeszkadza, zaczyna mnie to po mału męczyć.

każą nam tu spamowac

Hehe, no mam nadzieję że spam w ogóle nie będzie się w tym dziale pojawiał :buttrock:

Do "luźnych gadek" jest dział Przy Piwie, tu piszemy KONKRETY! o Borkach i dogadujemy składy, a w drugim temacie jest tylko lista prowadzona przez Adama.

A propos, był temat o ile pamętam o spotkaniach w 2OO...

SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE...

Witam

Przepraszam chyba się już lekko gubie w temacie zapisy na Borki każą nam spaowac w tym , w tym jest też żle , jeśłi zorganizowaliśmy spotkanie w 2 oo aby obgadać wyjazd na Borki to mam zakładać kolejny temat aby opisac i pogadać sobie o tym spotkaniu, niech moderatorzy prosze sprecyzuj i sami się określą i przyjmą jedno zdanie bo jak na razie w temacie zapisy na Borki każą nam tu spamowac a tu okazuje się że też wszystkim na około to przeszkadza, zaczyna mnie to po mału męczyć.

Na Forum nie ma Tematów do spamowania, to nie komunikator?!!? Umówiliście sie, ok, spotkaliście sie, ok ale wrażenie sobie przekazujcie na PW lub przez Gadu a nie tu!!! :buttrock:

Ok ok ten temat zostawiamy w takim razie jak widać powyżej moderatorom, miłego pisania chłopaki , oby tak dalej, z lagi też możecie skorzystać czemu nie :icon_mrgreen: oby we własnym gronie .

Pozdrawiam i życze udanych " luźnych gadek"

... pogadać sobie o tym spotkaniu ...

Umówcie się na spotkanie, na którym omówicie poprzednie spotkanie i tak narodzi się nowa świecka tradycja spotkań poświęconych omówieniu poprzedniego spotkania :icon_twisted: . Będziecie mieli co robić do późnej starości.

pzdr

Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania.

Przejrzyj tematy zlotowe, zobaczysz że żadnej drastycznej dyscypliny nie ma.

Są rozmowy na luzie bo dotyczą jak by nie było zlotów i spotkań czyli tematów wybitnie rozrywkowych, niemniej pewne granice trzeba trzymać bo bez tego każdy temat można w 5 min. rozpieprzyć spamem. Takie są zasady tego forum i musisz je przyjąć.

SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...