qba Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Mam takie pytanie Czy uważa ktoś ze enduromax zamyka za szybko i za dużo tematów? ciekawe jak szybko zamknie ten! :crossy: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Bardzo :crossy:A jak masz jakieś zażalenia to nie do mnie tylko Dominika bądź Pawła.Szkoda że nie wiesz, jak kiedyś wyglądało to forum, może wtedy byłbyś za robieniem porządku. Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Pamiętam jak forum wyglądało i jestem za moderacją. Moim zdaniem wywalaj tematy co kupić i np kupiłem se simsona enduro bo to jest czysty spam a nie temat który sie rozwija i jest w nim coś ciekawego! Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iluminat Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Dokładnie, też na to zwróciłem uwage.Jeśli temat jest ciekawy i można się z niego czegoś dowiedzieć to nie powinieneś go zamykać, EnduroMax. Ten temat akurat do zamknięcia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Tyle że wszystkie te rozwijające się tematy przewinęły się już przez forum.Jako ciekawostkę powiem Ci że są dni kiedy muszę wywalać np 3 tematy o treści: "KMX czy DT?".Niestety, trudno dzielić spam na ten mniej i bardziej wartościowy. Warto chwile pocierpieć, ale mieć tu chociaż namiastkę porządku. Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Ogólnie EnduroMax robisz kawał dobrej roboty, ale nie które tematy jak np. ten z okleina czy ten o hard enduro do 7tys. to mógłbyś zostawić niechby się dalej rozwijały :D a jak ktoś kiedyś bedzie miał podobne pytanie to bedzie musiał zakladać nowy temat a wtedy zjedzie go pół forumto moje skromne zdanie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 (edytowane) ja problemu nadgorliwosci upatrywal bym w samych uzytkownikach a nie maderatorach ( pzdr EnduroMax tak trzymaj), Moze zamiast zamykac tematy poprostu kasowac posty spamerów?? Edytowane 13 Lipca 2007 przez żubr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Ja myslalem, ze to Dominik jest taki szybki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 najłatwiej krytykować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 najłatwiej krytykować... Dobrze kolega gada. Chyba nikomu nie chciałoby się czytać i kasować niepotrzebnych postów, skoro można w tym czasie pośmigać albo poczytać coś treściwego. Dzięki dobremu moderatorowi forum jest przejrzyste i łatwiej znaleźć potrzebne informacje. ENDUROMAXiu tak trzymaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Tak jak napisał Krystian, Max poświęca na to swój czas. Mi czasu brakowało to zrezygnowałem z moda.Max oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 No czasami jest nadgorliwy - jak zakladalem o licniku rowerowym to zostal przeniesiony gdzies gdzie nie byl w temacie i dopiero za 3 razem zostal tam gdzie chcialem po uprzedniej prosbie i tlumaczeniu :)Ale ogolnie to trzeba sprzatac,jest wiele tematow zbednych ,no ale coz od tego jest forum by kazdy mogl sie wypowiadac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 13 Lipca 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Trudno oddzielić ziarno od plew. Maxowi mogę podpowiedzieć, że czasem warto po prostu poklikać i pokasaować spamerskie posty, aby uratować temat. Oczywiście zajmuje to więcej czasu, niż wygodne zamknięcie tematu, ale czasem warto się poświęcić. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Mi też sie wydaje że niektóre tematy są zamykane za szybko, temat o okleinie nie powinien być zamykany, a może ktoś chciałby się jeszcze wypowiedzieć bo ma jakiś dobry sposób na klejenie? Już nie mówiąc o temacie o hard enduro to 7 tyś gdzie wręcz nie mogłem się doczekać kolejnych postów użytkownika Czarczi :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 najłatwiej krytykować...Wydaje mi sie ze tu nie chodzi o krytyke tylko o podpowiedzi dla moda. Kazdy rozumie ze nielatwo jest oddzielic ziarno od plewu i dlatego wlasnie powstal ten temat. Moze nieraz warto sie zastanowic, przemyslec i wziac pod uwage sugestie uzytkownikow 4um. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi