nowytzrdt Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 NO Kupiłem inne oleje ale tez nie wiem czy nie wtopa:/ w mojej miejscowości nie ma takich oelji jak polecacie :/ http://www.motocykle24.pl/sklep/product_in...products_id=275 ten kupiłem do mieszanki http://e-motocykl.com/sklep/index.php?op=info&pid=49 ten do sprzęgła Do skrzyni myśle że to dobry wybóra. Ten Actevo do mieszanki hmmm no nie wiem niby syntetyk ale ten napis skuter :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy5g1 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Wg. mnie nowe zakupy są już ok :) act evo lałem do benzyny w Husqvarnie wr 125 i było wszystko ok... ten do skrzyni pierwszy raz na oczy widzę.. ale generalnie jeśli jest stworzony do skrzyni biegów i sprzęgła mokrego to tez jest na pewno ok... teraz nic tylko latać! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 No to się ciesze ;) Jutro zaleje do skrzyni a do paliwa jak tamto wyjeżdże :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 A można wiedzieć po jaką cholerę wybrzydzać w olejach do skrzyni biegów? Przecież w 2T ten olej nie pracuje, on ma wakacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sydney Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 A no np dla tego że może się ślizgać sprzęgło ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunin Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 a ja do NSR 125 leje do silnika motula a do mieszanki CAstrola TT dobry wybór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara_1990 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Ja do mieszanki używam MIDLANDA którego u nas wśród znajomych używają wszyscy... jak mi sie skonczyl i musialem kupić nad morzem jakiegoś castrola to moto odrazu jakoś gorzej chodziło... jakby takie lekko przymulone bylo, jakby za duzo oleju dostawalo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 ja tam do styranego okrutnie silnika hondy mt5 leje castrola mineralnego - bo jest tani i bo lepsze smarowanie, w silniku mobil - dobrze jest to po co zmieniac, w dt - shell advance 2 t - skrzynia - do wysokoobrotowych silników, dozownik tez ten mineral ale zamowie ze 3 butle midlanda i zaleje do dozownika, lukne co to warte. Mozna go gdzies kupic od razu w jakims baniaku ze 4 l ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 (edytowane) a ja do NSR 125 leje do silnika motula a do mieszanki CAstrola TT dobry wybór?CAstrol TT to jest chyba ten co ja miałem na zdjęciach i to jest mineral i to jest do bani.Koles mi powiedział że to odpowiednik polskiego miksola tylko że z castrola :icon_eek: no i wiadomo że castrol lepszy ale i tak lepiej kup syntetyka Edytowane 4 Sierpnia 2007 przez nowytzrdt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cross21 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 A stosował ktoś do mieszanki olej Castrol Power1 Racing 2T Fully Synthetic? Ojciec miał mi kupić Castrol R2 a wcisneli mu taki. Kosztował 44zł. Jak on sie ma w porównaniu do R2? Gorszy? Nie pisze na nim nigdzie R2 ale mam dziwne wrażenie że to R2 w nowym opakowaniw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gandziorz Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Ja kupuje do mieszanki olej Mobil1 Racing 2T pełny syntetyk za 42zł/litr.Nie leje shella, orlena itp. żadnych olejów "stacjowych". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Ja kupuje do mieszanki olej Mobil1 Racing 2T pełny syntetyk za 42zł/litr.Nie leje shella, orlena itp. żadnych olejów "stacjowych". shell moze i drogi i malo znany ale mojemu bratu zasowa w nsr50 i wogule spalin nie widac brak dymu wogle zapomnial jak wygladaja :buttrock: a wczesniej mial jakis castrol czerwony to mu kopcil motorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi