Vlaad Opublikowano 8 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2003 Szukałem info na temat Apache Warrior-a i znalazłem:www.honda-geneve.com/F6/design/ApacheWarriorAmerican.html Na stronce są też inne popisy designer-skie:www.honda-geneve.com/F6/design/other.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sylwek Opublikowano 8 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2003 Daytona 01 to już kosmos, chciałbym zobaczyć motocykle za 50 lat. Jeżeli oczywiście będą jeżdżące a nie fruwające :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 8 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2003 Prototypy prototypami, ale myślę, że przez jakiś czas jeszcze będzie to samo jeździło po ulicach (szczególnie w takim kraju jak POLSKA) Ale kto wie, czy jak firma renault konstruktorzy z kraju kwitnącej wiśni nie pójdą w kierunku futuryzmu pod względem stylistyki? :lol: - Czas pokaże!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 8 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2003 NIektore sa naprawde niezle, inne znowu paszczate.ALe pewnie taki trend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 8 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2003 O moj boshe!!! To pierwsze zdjecie to kosmos jak ktos jusz napisal, ale phenix to jusz jak samolot :) Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dc-Lx-Vi Opublikowano 8 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2003 Kur*a to jest jakiś syf :arrow: http://www.honda-geneve.com/F6/design/KTM.htmlA KTM non-functioning concept bike.Here's one of KTM's visions for the future of Motocross. Mam nadzieję, że w życiu takiego cross'a nie zobaczę :) co za obciach :) Ale reszta modeli całkiem całkiem :wink: Najładniejsze prototypy ma Aprilia no i jeszcze CEM (cały jeden model :lol: ) POZDRAWIAM :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 8 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2003 Ale niektóre odjechane są na maxa...Cos pieknego, ale np MV Agusta wygląda dokładnie jak na tym designie, więc weszła do produkcji bez stylistycznych poprawek...Ogólnie wyobraźnia projektantów mnie zadziwia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 10 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2003 no te bimotki to całkiem smakowite kawałki :twisted: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 15 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2003 PaaaanowieJest tyle odpowiedników polskich słowa DesignPrzestańcie się wysławiać jak buraki w gazetaW pełni popieram, np. wyrażajmy się "concept bikes" 8) :lol: :) PozdroDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 15 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2003 PaaaanowieJest tyle odpowiedników polskich słowa DesignPrzestańcie się wysławiać jak buraki w gazetachJestem burak, JAK Z GAZETYNo i Damian, bstry chłopak Wytknął zraz mi niestety,Żem ja burak jest pastewnyA on młody rześki, gniewny. A bo mnie jakoś tak naszło 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 15 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2003 Może lepiej powrócić do starych wzorców? 8) :) PozdroDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 16 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2003 No nie wiem... a co z aerodynamiką? A jak zaczną wracać całkowicie? I wprowadzą silniki dolnozaworowe i hamulce bębnowe...? :? TO tak jak by wracać z ideałem kobiety, do czasów Rembrandta... Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rispekt Opublikowano 16 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2003 świeczki w oczach mi stanęły.pięknota!! kształt tego zadupko - błotnika jest trochę dziwny ale wyróżnia się moim zdaniem na plus... to jakiś prototyp który ma schodić z linii?? No nie wiem... a co z aerodynamiką?z czym?? z aerodynamiką?? o czym mowa Maniek :roll: .w takim sprzęcie o tym się nie myśli...bębnówki - mus,dwuzaworowiec - tego byłoby potrzeba! żeby tylko było mnie stać na takie cudo... :roll: pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 16 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2003 Może lepiej powrócić do starych wzorców?Piękne maszynki!!!! Taki DEZAJN jest mistrzowski. Uwielbiam klasyczną linię moitocykli angielskich. Co do zapożyczeń to rzeczywiście mnie poniosło z tym DEZAJNEM w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 22 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2003 Ale kto wie' date=' czy jak firma renault konstruktorzy z kraju kwitnącej wiśni nie pójdą w kierunku futuryzmu pod względem stylistyki? :lol: - :P[/quote'] Mianem "kraju kwitnacej wisni " okresla sie JAPONIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi