Skocz do zawartości

Design i prototypy.

Rekomendowane odpowiedzi

Prototypy prototypami, ale myślę, że przez jakiś czas jeszcze będzie to samo jeździło po ulicach (szczególnie w takim kraju jak POLSKA) Ale kto wie, czy jak firma renault konstruktorzy z kraju kwitnącej wiśni nie pójdą w kierunku futuryzmu pod względem stylistyki? :lol: - Czas pokaże!!!! :)

Kur*a to jest jakiś syf :arrow: http://www.honda-geneve.com/F6/design/KTM.html

A KTM non-functioning concept bike.

Here's one of KTM's visions for the future of Motocross.

Mam nadzieję, że w życiu takiego cross'a nie zobaczę :) co za obciach :)

Ale reszta modeli całkiem całkiem :wink: Najładniejsze prototypy ma Aprilia no i jeszcze CEM (cały jeden model :lol: )

POZDRAWIAM :!:

Paaaanowie

Jest tyle odpowiedników polskich słowa Design

Przestańcie się wysławiać jak buraki w gazetach

Jestem burak, JAK Z GAZETY

No i Damian, bstry chłopak

Wytknął zraz mi niestety,

Żem ja burak jest pastewny

A on młody rześki, gniewny.

A bo mnie jakoś tak naszło 8)

No nie wiem... a co z aerodynamiką? A jak zaczną wracać całkowicie? I wprowadzą silniki dolnozaworowe i hamulce bębnowe...? :?

TO tak jak by wracać z ideałem kobiety, do czasów Rembrandta...

Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec)

świeczki w oczach mi stanęły.pięknota!! kształt tego zadupko - błotnika jest trochę dziwny ale wyróżnia się moim zdaniem na plus... to jakiś prototyp który ma schodić z linii??

No nie wiem... a co z aerodynamiką?
z czym?? z aerodynamiką?? o czym mowa Maniek :roll: .w takim sprzęcie o tym się nie myśli...bębnówki - mus,dwuzaworowiec - tego byłoby potrzeba! żeby tylko było mnie stać na takie cudo... :roll:

pozdrawiam.