siwydr Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Niezły wał!!!Miałem K4 i puściłem za 18.000zł i to już była okazja i nie rozumię jak model K4 może być z 2006r jak w tym roku wyszły nowe piękne modele GSX-Rów :) WAŁEK :) Cytuj W uszach szum w oczach łzy na liczniku tylko 3 http://www.bikepics.com/members/siwydr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Nie rozumiem wogole nad czym wy sie tutaj zastanawiacie :) przeciez to nawet małpa by sie domyśliła ze coś tu nie gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek PO Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Na 100% motor jest lewy jeśli w ogóle jest. Przede wszystkim 2 sprzeczności - gość go sprowadził i nagle go sprzedaje bo wyjeżdża? Rozumiem że nim jeżdził i pilnie sprzedaje bo wyjeżdża. Poza tym jest to słynna gadka handlarzy-oszustów "sprzedaje z powodu wyjazdu". W życiu bym go nie kupił jeśli jak podkreślam w ogóle istnieje ten motocykl. Policję na gostka trzeba nasłać żeby ludzi w ch... nie robił. :) Cytuj http://maciejbanaszak.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 (edytowane) Jeśli Ty masz tyle lat ile sobie wpisałeś pod nickiem i to ma być pierwsze powazne moto, to odradzam. Krzywde mozesz sobie zrobić albo innym. wiek nie ma tu nic do rzeczy, niech bierze co chce!! fachowcy się znaleźli co "umią" jeździć niby!! Edytowane 20 Czerwca 2007 przez Jin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Ta ty to dopiero jesteś fachowiec jak z koziej d*py trąba. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 taa a może ty nie powiem co lat 13 bedzie mi tu gadać głupoty, daj se siana!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 A ja słyszałem odwrotną historię - Kupujący pobił sprzedającego, bo ten najpierw gadał przez telefon, że sprzęt igła, a potem jak pojechali obejrzeć to się okazało, że to złom.No i całkiem słusznie - za takie ściemy się należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Jakbym miał 40 km to bym nawet pojechał obejrzeć tą zabawkę. Ale walić 160 km na darmo to mi sie nie widzi... Jakiś kant... Olej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 ogłoszenie nadaje się do programu "NIE DO WIARY", tam zajmują się takimi nietypowymi przypadkami :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Nie będzie to moje pierwsze moto. Jeździłem 4 lata skuterem i 2 lata na enduro 250. A i olej w głowie mam jeszcze. :biggrin: Taaaaa jak wszyscy zapewne ogłoszenie nadaje się do programu "NIE DO WIARY", tam zajmują się takimi nietypowymi przypadkami :biggrin: Cyba do programu ,,USTERKA" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykt7 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 (edytowane) Ty Patryk, ja nie mogę w tym ogłoszeniu znaleźć nr telefonu do tego kolesia weź go tu daj albo prześlij mi na PWProszę bardzo 501951021Daj znać jak do niego zadzwonisz :icon_evil: Edytowane 21 Czerwca 2007 przez patrykt7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Proszę bardzo 501951021Daj znać jak do niego zadzwonisz :icon_evil: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M456167 Już chyba nie mam po co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykt7 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Ale pewnie jeszcze niby aktualne :( ale jak chcesz :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 No i juz ktoś kupił:icon_biggrin: No taka okazja, przegapiliście;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi