Gość BIMOTA Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Dlaczego jeździsz do 6000rpm? Bo wiecej nie potrzeba Falco '04 ? Myslalem,ze byly robione do 2002... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Seb, czytalem chyba na AF1, ze robisz ok 90 mil na baku, wiec ja chyba nie potrzebuje poprawiac swoich osiagow. Bo sie dopiero ucze ;D i jakos sie boje odkrecic przeraza mnie jeszcze ta moc, ale wszycko idzie do przodu na poczatku jezdzilem do 4000 :banghead: Hehehe tez tak mialem, w sumie to Aprilka przy 6k rpm prawie tyle samo mocy co moja poprzednia SV :eek: Falco '04 ? Myslalem,ze byly robione do 2002... Od takiego myslenia konta kasuja :clap: :bigrazz: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whiplash666 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Hehehe tez tak mialem, w sumie to Aprilka przy 6k rpm prawie tyle samo mocy co moja poprzednia SV :eek: ta tylko ja sie przesiadlemze 150ccm :banghead: ale 2 sezon i daje rade :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazze Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 ta tylko ja sie przesiadlemze 150ccm :banghead: ale 2 sezon i daje rade :buttrock: w takim razie "bądź błogosławiony" :bigrazz: Cytuj OSKAR #21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 ta tylko ja sie przesiadlemze 150ccm :banghead: ale 2 sezon i daje rade :buttrock: No kurcze, odwaznie, ale co tam... pamietaj, gumowym po asfalcie, nie inaczej ;) Jak poszlo Ci z wymiana stojaka? Masz fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whiplash666 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Jak poszlo Ci z wymiana stojaka? Masz fotki? stojak dopiero dzisiaj dotarl, wymienie w najblizszym czasie jak dojdzie mi kolyska do amora to zrobie wszystko od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Amortyzatorek to w miare latwa robota, ja swoj zmienilem ponizej godziny samemu. Jak podnosisz moto? Masz stojak centralny (a'la Abba) lub dzwig czy cus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whiplash666 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Amortyzatorek to w miare latwa robota, ja swoj zmienilem ponizej godziny samemu. Jak podnosisz moto? Masz stojak centralny (a'la Abba) lub dzwig czy cus? mam zestaw stojakow pod wahacz i glowke, ale one mi raczej nei pomoga, ale podwiesze moto w garazu na pasach do haka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brutus333 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 (edytowane) Też się zastanawiam nad SL, jutro jadę oblukać sprzęta. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1462452 Chociaż nie powiem, podoba mi się RSV. Edytowane 7 Sierpnia 2009 przez brutus333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Wyglada w miare standardowo. To co na szybko zauwazylem to koncowki kiery, uchwyt na blache i kierunki. Mozliwe, ze ktos wyminil juz amortyzator, standardowy Sachs u mnie byl niebieski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Też się zastanawiam nad SL, jutro jadę oblukać sprzęta. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1462452 Chociaż nie powiem, podoba mi się RSV. Malowany , po przygodach , a te karbonowe lusterka to badziew za 30 zeta w którym nic nie widać. Ale patrzac na całokształt włochów oferowanych w PL to niech to nie dymi na niebiesko i nie jedzie bokiem a juz bedzie dobrze. JZajrzyj pod plastiki , lub choć zapytaj sie o taką opcje. Zapytaj sie dlaczego był malowany. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brutus333 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 W ogóle motocykl cały malowany, mnie bardziej zaniepokoił wyciek z okolic ośki zmiany biegów. A powiedzcie mi jeszcze jaki klank powinien mieć silnik, bo w tym jak by coś stukało, ale mogę się mylić. W ogóle motocykl cały malowany, mnie bardziej zaniepokoił wyciek z okolic ośki zmiany biegów. A powiedzcie mi jeszcze jaki klank powinien mieć silnik, bo w tym jak by coś stukało, ale mogę się mylić. W ogóle motocykl cały malowany, mnie bardziej zaniepokoił wyciek z okolic ośki zmiany biegów. A powiedzcie mi jeszcze jaki klank powinien mieć silnik, bo w tym jak by coś stukało, ale mogę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabestian Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Rotaxy są głośne. Mnie to denerwowało, po 10000 się przyzwyczaiłem. Jak coś cieknie, no to uszczelka do wymiany, oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brutus333 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Wczoraj wskoczyła na Allegro kolejna SL-ka: http://moto.allegro.pl/item709802000_april...azja_pilne.html Czy ktoś zna ten motocykl, bo wygląda dość kusząco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
navaho Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Wczoraj wskoczyła na Allegro kolejna SL-ka: http://moto.allegro.pl/item709802000_april...azja_pilne.html Czy ktoś zna ten motocykl, bo wygląda dość kusząco. Kierunki z przodu i lustra - hmm sam się przypatrz. Poza tym brak śruby nad lampą - no do zdjęcia chociaż gość mógł dokręcić (moto po przygodach). Jednym słowem jeśli byś ją kupował to bardzo dokładnie trzeba ją prześwietlić. Brutus 333 zanim kupisz Falco zorientuj się czy masz w pobliżu mechanika,który ci ją zechce i będzie potrafił serwisować, bo z tym są kłopoty. Z innej beczki - wymieniem napęd, na tylnej zębatce zamiast 41 mam teraz 40 zębów. Czy różnica będzie jakoś odczuwalna, sam jeszcze tego nie przetestowałem bo od wczoraj leje u mnie jak z cebra :lapad: Jaki wy Panowie macie uzębienie z tyłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi