Belgu Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Listek wrocil z flaszka na ognisko? :crossy: :icon_eek: ale wiesz jakie to bylo dobre? :buttrock: Melanz jak by sie nie nazywal to kopal, moja pani byla trzezwa, chwile z wami posiedziala i juz jej sie jezyk poplatal heheA chyba wypila tylko 1 lub 2 kielonki :banghead: Poza tym w naszym kregu nie mozna bylo siedziec nie wypiwszy.Byloby to straszne marnotrawienie czasu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 ale wiesz jakie to bylo dobre? :) wiem. w koncu jestesmy sasiadami ;) zeby bylo jeszcze ciekawiej to na jazdach spotkalem swojego najlepszego kumpla z podstawówki, ktory wpadl z kumplem zobaczyc nową sowę (honda vrf) mojego instruktora, której jestem ojcem chrzestnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek251 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 hehe fajnie bylo, pozdrawiam wszystkich skacowanych w szczegolnosci :) dzieki za towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzabor Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 hehe fajnie bylo, pozdrawiam wszystkich skacowanych w szczegolnosci :) dzieki za towarzystwo dzięki wszystkim za spotkaniemiło było Was poznać i pogadaćnext time biorę kiełbaskę i flaszeczkę i zostawiam moto choć nie powiem, żebym żałował ;) do 1.00 było słychać SVkę na mieście :P dzięki Aśka za organizację :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Kurna... jak ten melanz sie nazywal co pilismy z kielonka? A czy, Pioter, to takie wazne ???Wiemy juz ze tata Listka musi bardziej popracowac nad czlowiekiem co to cudo tworzy :buttrock: next time biorę kiełbaskę i flaszeczkę i zostawiam moto A to fakt, bo albo :flesje: albo spotykamy sie na :crossy: A moze jakas powtorka dzisiaj ??? :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Ło matko widze ,że wiele się jeszcze działo po naszym odjeździe.Dzięki za sympatyczną atmosferę. Miło było zobaczyć kolejne,nowe twarze.Pozdrawiam i do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Podobało mi sie, jedno z lepszych ognisk :smile:Mi też się podobało, miło było Was zobaczyć. :smile: Jedyną "rysę na szkle" stanowi(ła) moim skromnym zdaniem nie najszczęśliwsza miejscówka. :bigrazz: Szczególne podziękowania należą się Asi za obdzielenie mnie kiełbasą. ;) Z niecierpliwością czekam na zdjęcia z ogniska. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzabor Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 to fakt, bo albo albo spotykamy sie na A moze jakas powtorka dzisiaj ??? A ni flaszeczka ni moto dziś nie wchodzi w grę :rolleyes: Mi też się podobało, miło było Was zobaczyć. :smile: Jedyną "rysę na szkle" stanowi(ła) moim skromnym zdaniem nie najszczęśliwsza miejscówka. :rolleyes: Szczególne podziękowania należą się Asi za obdzielenie mnie kiełbasą. :) Z niecierpliwością czekam na zdjęcia z ogniska. A ja się Ciebie nie doczekałem....Ale o tym, że miejsce ci nie pasowało to już wszyscy wiemy :icon_question: A kiełbasą to zazwyczaj Panowie sie dzielę :D Asia chcesz nam coś powiedzieć?? :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Ale Olsen, byłes przecież obok swojego czczonego bóstwa, metra, obok jego "przedpokoju" czyli bocznicy :) Nie czułeś tego magicznego ducha podziemnej kolejki unoszącego się nad miejscem ogniska? :) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 no powtórkę trzeba niebawem zrobić :notworthy: poza tym dziękuję bardzo za idealnie zmrożonego heinekena :] miło było zobaczyć stare mordki i poznać sporo nowych(no dobra... w części nawet nie wiem kto był :clap: ) do następnego Panowie i Panie!!! :icon_razz::D:D:DD Asia chcesz nam coś powiedzieć?? :) ja nic nie wiem. ja nic nie pamiętam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 (edytowane) Szkoda, że mnie nie było :D Dobrze, że fajnie się bawiliście. Pozdrawiam, Aga PS. Asiu, jak bedzie powtórka, to stawię się napewno. Wezmę ze sobą znajomych ,również motocyklistów. buźka :) Edytowane 16 Czerwca 2007 przez pszczola35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Olsen, a co bylo zlego w miejscowce?jak dla mnie nie ma lepszej.piatek. metro do 3am. sklep pod nosem. nawet Marcin_SF trafi, wiec kazdy sobie poradzi... :)normalnie nie ma w wawie lepszej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Gredo : ja też czułem tą poczekalnie metra ;) a miejscówka jest gites - przynajmniej nie trzeba drewna wozić z drugiego końca miasta. Szacun dla Aśki, bo gdyby nie ona, to nikomu by się nie chciało zwoływać ludzi ;) widać ma dar od najwyższego - kimkolwiek on jest :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 (edytowane) lecą fotki. Fotek mam około 20% więcej, ale wybrałem z grubsza te najładniejsze i te które się nie były zbyt podobne do siebie. Oczywiście jak ktoś chce na płytkę w najwyższej jakości to możemy się dogadać. Pozdróweczka http://picasaweb.google.pl/marcinlow/Ognis...key=OdP95hTekNo /EDIT zapomniałem dodać ja te zdjęcia robiłem, więc mnie na nich nie ma. Może następnym razem ktoś po za mną też weźmie aparat :icon_evil: Edytowane 17 Czerwca 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 zdjęcia super, komentarze jeszcze lepsze :crossy: (a Listek w końcu coś wymyślił?) a w ogóle to się chciałam zapytać o której się impreza skończyła? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi