Kaszpir Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 XJ 600 - mój max to coś ok. 6.5 l/100 kmBMW R1100 - po ostatnim tankowaniu wyszło ok. 10 l/100 km przy standardowym spalaniu w okolicach 6.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 7 l po ostrym katowaniu w terenie,przy średniej 5 l Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek251 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 cos kolo 12l na 100km przy pojemnosci 400ccm po zabawie w rozwiercanie dysz normalnie pali 4,5-5,8l :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Jawa 350 twin Szrot spalila mi kiedys ok. 13l/100 km w trasie. Wadliwy uszczelniacz na wale. Raz tez kiedys po przeregulowaniu gaznika spalila mi ok.6l/18km a normalnie palila 4.5 w trasie do 6 miasto a podczas petowania zażywała nawet 11-12 na miescie. Do tego drugie tyle Mixolu ale zawsze zbieral sie olej w tlumikach i mozna bylo go odzyskać czesciowo. hehe. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 moj kawasaki kmx 125 najwiecej spalil mi jakies 9litrow na setke ale do oszczednych on i tak nie nalezy juz dawno sie do tego przyzwyczailem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Y0m0_ Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 11,5l w 3 godziny jazdy nie ma to jak exc;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 WSK spalała mi pięć litrów wahy w jakieś 30 minut jazdy po garażu, znaczy sie placu o długości mniej więcej 50m. MBX 50 max 3,5 litra na 100 przy maksynalnym pałowaniiu po mieście. NS1 wypiła mi 8,5-9 litrów na 100km w trasie(luz miedzy tlokiem a cylindrem ze sie dalo podwójnie owinac tlok z pierscieniami w gazete i dalej wchodzil:D) ogar zadowalał sie piecioma litrami na setke pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekimm Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Gsxr600 10l. po mieści ale wiem że spalił by więcej, jak na razie wychodzi mi jakieś średnie 8,3 l/100km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol-Derbi Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 8l/100km przy jeździe w grząskim terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITER II Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 9 litrów przy mocniejszym odwijaniu na fajnych drogach poza miastem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajo Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 6,5l/100 a to tylko 50-tka :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 kolo 6,5 L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuriatTL Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 GSXF600 nigdy nie wiecej niz 7, normalnie kolo 6ciu TL1000S normalnie 7, powyzej 200km\h 8-9, na maxa to chyba z 10 ale jakbym sie postaral to mysle ze wiecej by poszlo... Fiat brava, minimum 5.5 na spokojnej trasie, kolo 7 palujac na maxa, po miescie 10-11 (korki a jak mozna to rura) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veronx Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 w pojedynkę w cyklu mieszanym max 5,5 litra , na trasie około 5 litrów raz udało mi się zejść do około 4,5 litra ale to było kulanie się nie jazda :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Diversion spalila mi na autostradzie okolo 7.5 przy jedzie 140-160 Ale byl brudny filtr powiertrza i jak sie pozniej okazalo zsuniety airbox z gaznikow.Thundercata jeszcze nie sprawdzalem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi