Czarek-fighter Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Heh,ale Mu namieszaliśmy w głowie :buttrock: Ja mam pomysł jak ktos jest bardzo wysoki i nie może przeznaczyć sporo kasy na zakup motocykla, to niech kupi sobie duuuże enduro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 (edytowane) Wirówka jest sprzętem bardzo niezawodnym. Konstrukcja jest prosta i niezawodna, tanie w naprawie jeśli juz niefartownie się stanie. Ja i moi koledzy nie mamy żadnych problemów z eksploatacją. Ja mam 180 cm i dla mnie jest to sprzęt wymarzony. Przy 195 może być inaczej ale spacerówki robią swoje. Pozdrawiam,VY Zbijar , spacerówki przykręć do osi przedniego koła, bedzie łatwiej a nogi przy Twoim wzroście tam dosiegną. Nie chciałbym nikogo urazic , bo szanuje wszystkich ,którzy oszczędzają na kupno wymarzonego motocykla , ale już mnie szlag trafia jak czytam o virówkach , z tych wypowiedzi w rożnych tematach wychodzi ,że virago to najlepszy sprzet dla każdego , na pierwszy dla dziewczyn , facetów wysokich i niskich grubych chudych i co tam jeszce , ludzie dajcie sobie na wstrzymanie , motocykl jaki jest ,każdy widzi , co do wygladu nie dyskutuje , to kwestia gustu , gdybysmy mieli jednakowe wszyscy jeżdziliby tymi samymi sprzetami i ubierali sie tak samo , ale gabarytowo to wiekszy komarek ,a gość ma 195 cm , a geometrie ma taką ,że wali sie ,jakby ważyła dwa razy wiecej , a o niezawodności jej rozrusznika ,to całe epistoły sa na 4um. Edytowane 9 Czerwca 2007 przez Doktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Dlatego ja bym polecal Draga 650 lub jak kolo ma kase i checi 1100 :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Dlatego ja bym polecal Draga 650 lub jak kolo ma kase i checi 1100 No, kilka drobnych zmian i taki sprzęt wygląda zajebiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis76 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zastanów się jeszcze nad Suzuki Intruder 800 z wysuniętymi podnóżkami, jężdżę takim i serdecznie polecam. W temacie pytałeś o choppera, Intruder to klasyczny chopper :biggrin: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilku Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Witam Jako totalny newbie... Czy mógłby ktoś podać konkretnie jakie modele wchodzą w grę dla osób w przedziale 180-190 cm, aby jazda była ergonomiczna... Przejrzałem wszystkie prawie tematy, i nigdzie nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi. Pozdrawiam (i pytanie ode mnie Czy w tym przedziale znalazł by się drag star 650?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 W senie ze do sprzedania ???Bo jest odzielny dzial: "posiadacze Drag Starow .... "Ja mam 185 i jezdze Dragiem 650 wygodnie i ergonomicznie ;) :rolleyes: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Witam Jako totalny newbie... Czy mógłby ktoś podać konkretnie jakie modele wchodzą w grę dla osób w przedziale 180-190 cm, aby jazda była ergonomiczna... Przejrzałem wszystkie prawie tematy, i nigdzie nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi. Pozdrawiam(i pytanie ode mnie Czy w tym przedziale znalazł by się drag star 650?) Ciężko będzie Ci znależć , bo tutaj każdy chwali swój sprzęt , generalnie im wiekszy tym lepiej (niestety tym doższy) ja osobiście wolałbym nawet starszy a duży ,niż nowszy mniejszy ,naogół armaturki są zadbanymi i niekatowanymi przez włascicieli motocyklami , no i wygląd przez lata niebardzo sie zmienił , więc nie trzeba gonić za skośnymi lampami inna owiewka ,czy czymś tam innym w plastikach, a po motocyklu mojej małżonki ,która miała VT 600 z 94',czy szwagrze który ma VT 1100 z 96' ,to nie tylko moje przekonanie ,ale sprawdzony fakt , że można mieć starszy sprzet nienagannie wyglądający i w doskonałym stanie techniczny, moje doswiadczena dotyczą tylko dwóch marek,Hondy i Yamachy i spośród nich jako najtanszy moge zarekomendować VT 600, a Drag Star 650 jest niewiele mniejszy od 1100 , aczkolwiek VT 1100 gabarytowa są większe , ale z koleji maja słabszy silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregum Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 WitamMusze przyznac ze czytam te dywagacje i duma w e mnie rosnie...Moja Aquila ma dwa polozenia podnozkow i w dalszym 2 metrowcymaja wyciagniete nogi a ja po przesunieciu ich blizej tez ledwodosiegam no ale mam tylko 175 cm.W zadnym przypadku w pelnym skrecie kiera nie dotyka kolana.|Rocznik 2005 kosztuje 15 tys zetanie wymaga zadnych naprawjest malo wymagajacy a naped bezobslugowy pasema do tego wszystkiego 72 KM daja kopa... neistety wyglada jak V-Rod i to jego wielka wada::)( GreG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 jest malo wymagajacy a naped bezobslugowy pasem Pas bezopsługowy? Kardan to słyszałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 (edytowane) W praktyce tak mogłoby się wydawać. Przebieg do zmiany pasa jest taki,że na pierwszego właściciela raczej nie trafi. Edytowane 26 Lipca 2007 przez bjoernrider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 virago? ok. bo takim jeżdżę1000 a 1100 - USA i europarozmiar? ok - ja mam kiepskie gmole, ale zmieniam na podnózki i git...czy polecam? tak.Mało oryginalny jest, ale to juz inny bólna początek? ciężki, ale da się wytrzymać?docelowy? ale skąd :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex36 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 (edytowane) Za 10 tysiaków to troszke przy krótko, ale ................ moze Draga 1100 ?Juz nie wpominam o wiekszych bo i kasa nie ta ......... :crossy:Daj namiary na tego drag1100 :biggrin: :P :banghead: Nie, no oczywiscie :P Za 10 to chyba nawet 650 nie kupi :banghead: Ale Ty chwiejny jeste :biggrin: zdecyduj sie :banghead: mozna czy nie mozna kupic :bigrazz: a moze piszesz aby pisac tylko :biggrin: Edytowane 18 Sierpnia 2007 przez Alex36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek48 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 ]Witam wszystkich obecnych na forum,tak prawde mówiąc to jestem nowicjuszem ale bardzo zakochanym w chooperach.Ich wygląd oraz praca wydeców bardzo mnie podnieca,planuje zakup choopera jeszcze w tym roku ale jeszcze nie jestem zdecydowany co to ma być,rajcuje mnie Yamaha Virago 1100,Drag Star a nawet Suzuki Volusia 800,którą dziś oglądałem w salonie ale jest mały problem man 190 cm wzrostu i duży mięsień piwny i dość sporo ważę,obawiam się że nie będe pasował swoją posturą do w/w motorów,siedziałem na Virago 535 tzw.gołej wszystko było Ok,czułem się dobrze ale obawiam się że będą się zemnie śmili,że taki chłop a wygląda jakby jechał Rometem.Pozdrawiam wszystkich czekam na odpowiedż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalina75 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 ]Witam wszystkich obecnych na forum,tak prawde mówiąc to jestem nowicjuszem ale bardzo zakochanym w chooperach.Ich wygląd oraz praca wydeców bardzo mnie podnieca,planuje zakup choopera jeszcze w tym roku ale jeszcze nie jestem zdecydowany co to ma być,rajcuje mnie Yamaha Virago 1100,Drag Star a nawet Suzuki Volusia 800,którą dziś oglądałem w salonie ale jest mały problem man 190 cm wzrostu i duży mięsień piwny i dość sporo ważę,obawiam się że nie będe pasował swoją posturą do w/w motorów,siedziałem na Virago 535 tzw.gołej wszystko było Ok,czułem się dobrze ale obawiam się że będą się zemnie śmili,że taki chłop a wygląda jakby jechał Rometem.Pozdrawiam wszystkich czekam na odpowiedż. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M652939 Proszę bardzo i kłopot masz z głowy, oddam gwarantuje stan techniczny a i wyglądać będziesz jak człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi