jaszczur_uc Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Witam serdecznie koleżankę!Do zobaczenia na drogach!!! :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Chciałbym tylko przypomnieć wszystkim że ten temat służy do powitań i przedstawiania się nowych osób.Wszelkie ustawki, ploty itp. proszę wpisywać w odpowiednie tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mini Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Okejos jako , że już w powitalni się kiedyś witałem To przywitam się w Uckim :crossy: Mam na imie Romek śmigam na Hondzie cbr RR 900 do piątku łatwo ją bedzie rozpoznać bo ma jeszcze Inglandzką tablice rejestracyjną A tak odbiegając od tamtu jaka prognoza pogody na środe ? I ktoś się szykuje na jazde mam nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Witaj mini :) Jesli chodzi o ustawki to zaglądaj (pisz) w temacie "kto z Łodzi". A tak w ogóle to śmiało przyjeżdżaj w tą środę na pewno ktoś się zjawi na :flesje: Godz. spotkania 19.00 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ber Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 witam wszystkich P.S. nie lubie duzo pisac :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 WitajP.S. widac :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadriss Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Witam! Tu Sadriss i jego żółta R6. Ha! nie wiedziałem że w środy są spotkania na placu, dobrze wiedzieć:icon_twisted:. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Witam sredecznie nowych motonitówPs. :bigrazz: Pps. Zapraszamy jutro na placyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrDredd Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 na jakis czas zawiesiłem swoj udział na forum ale powracam. po sprzedazy mojej gs-ki nadchodzi duzymi krokami nowy zakup.w srody nie moge wyjsc bo pracuje w wieczornych godzinach ale moze w weekendzik bysmy sie kiedys zapoznali. Yarecka moto kilka razy widzialem pod CKD. ciekawe co tam robił- ja byłem po wpis i na zajeciach.kończe ten poscik, pozdrawiam i rónież witam.Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Pracuje tam m.in. Moto stawiam zawsze dokładnie pod oknem pokoju, w którym siedzie więc jak byś miał ochotę pogadać czy po prostu spotkać się i poznac w realu to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Jo tyż się przywitam :icon_twisted: Więc nie tyle z łodzi, co z okolic. Miejscowość reprezentowana również przez drogowca. Zduńska Wola się kłania oczywiście :icon_razz: Więc konkrety - dla znajomych Szanowny Pan Michał ;] Dla Was niech będzie Michał ;) pzdr i mam nadzieję że już wkrótce razem na dużych sprzętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Witam młodego ziomala. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn39 Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 WitamPo 15 latach znowu w siodle :buttrock: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Witamy. Zapraszamy w srody na smiganie. Plac Dabrowskiego godz. 19. Pozniej wieczorem zbiorka w IronHorse na :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joga82 Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Witam łódzkie i pozdrawiam z kolegami(Bandit 1200, Suzuki GSXR 1000 K2, 954 RR) :buttrock::):biggrin::) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi