kr69 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 powitać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi1990 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 siemanko :icon_twisted: http://www.bikepics.com/members/yogi1990/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidka Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 To kiedy się widzimy :icon_twisted: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr69 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 jak tylko pozwoli na to pogoda :D :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi1990 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 podobno za 2 tygodnie :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidka Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Za dwa tygodnie to ja śmigam do Anglii polatać cbr 900 :icon_twisted: :biggrin: ale napewno sie gdzieś spotkamy :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi1990 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 to jak juz bedziesz to daj znac na forum i na pewno polatamy :icon_twisted: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghostdooog Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 To kiedy się widzimy :icon_twisted: :crossy: w przyszłym tygodniu już ma być przyjemnie a na 8 marca (dzień kobiet) zapowiadają ciepełko - 10 a nawet może z górką... :biggrin: do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi1990 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 mam nadzieje ze juz tak zostanie wiosennie :D bo na desce juz sie najezdzilem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazkader Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Strzałka wszystkim!Jestem forumowym świeżaczkiem z łódzkiego moje okolice to zalew Jeziorsko ciekaw jestem ilu z was śmigało w mojej okolicy?Czarny nolan na niebieskiej K-3 w tych rejonach to ja ;) Pozdrawiam i zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr69 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 witamy :D jak będzie ciepło to chętnie odwiedzę twoje rejony, motocyklem jeszcze nie byłem nad jeziorskiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzka Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 (edytowane) Strzałka wszystkim!Jestem forumowym świeżaczkiem z łódzkiego moje okolice to zalew Jeziorsko ciekaw jestem ilu z was śmigało w mojej okolicy?Czarny nolan na niebieskiej K-3 w tych rejonach to ja ;) Pozdrawiam i zapraszam. Witam :icon_biggrin: Jakieś 5 lat temu byłam na zlocie w Pęczniewie nad zalewem Jeziorsko i muszę przyznać, że to fajne rejony. Pozdrawiam i do zobaczenia :crossy: Edytowane 3 Marca 2009 przez marzka Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazkader Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Witam :icon_biggrin: Jakieś 5 lat temu byłam na zlocie w Pęczniewie nad zalewem Jeziorsko i muszę przyznać, że to fajne rejony. Pozdrawiam i do zobaczenia :crossy: A tak było było nawet byłem pogadać przy browku z kolesiami taka młoda kapela wtedy przygrywała.Zgadza się?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzka Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 A tak było było nawet byłem pogadać przy browku z kolesiami taka młoda kapela wtedy przygrywała.Zgadza się?Pozdrawiam. Kapeli to nie kojarzę, ale kojarzę konkurs wolnej jazdy i uczestnika tegoż konkursu, który wjechał jakimś przypadkowym wczasowiczom do domku letniskowego przez zamknięte drzwi :bigrazz: ...o ile pamięć mnie nie myli to na VX 800 miał chłopak taką przygodę. :crossy: pozdr Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosa1022 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 (edytowane) W zeszły sezonie byłem na Jeziorsku po drodze troszke winkli i fajna zapora 3 km prostej tylko troche nierówno ale i tak zrobiłem V-maxa. A w drodze do domu miałem dzwona:( Edytowane 6 Marca 2009 przez kosa1022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi