quki26 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Im nas więcej tym lepiej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Witam :) jako totalny swiezak pragne powitac wszystkich jak ja zakochanych w motorkach. Smigam CBR 600RR i mam nadzieje iz spotkamy sie na drodze. Pozdro i szerokosci. Powitalnia jest gdzie indziej, a spotykamy się tradycyjnie w środy o 19-tej na placu, jak śnieg stopnieje :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagi Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Powitalnia jest gdzie indziej, a spotykamy się tradycyjnie w środy o 19-tej na placu, jak śnieg stopnieje :smile: a mnie sie wydawalo iz tu wlasnie TUTAJ jest miejsce gdzie nazely sie przywitac :icon_razz: lecz widocznie tytul tego tematu z dopiskiem TUTAJ SIE WITAMY wprowadzil mnie w blad :biggrin: a co do dbania o szczegoly to powiedz ktorym placu mowisz :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr69 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Plac Dąbrowskiego przy teatrze wielkim :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 No Kamieniu. Strzeliles gola do wlasnej bramki :P Witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 :notworthy: No Kamieniu. Strzeliles gola do wlasnej bramki :P Witam wszystkich. :banghead: popitoliły mi się tematy, sorki :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RStarosta Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Witam Wszystkich fanów dwóch kółek z Łodzi :smile: W prawdzie nie pochodzę z samej Łodzi ale tu studiuje więc jak sie tylko zrobi ciepło to będę przyjeżdżał moim moto :smile: Mam nadzieje że uda nam się kiedyś wspólnie w większym gronie pośmigać :crossy: Pozdr 4 all ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr69 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Witamy. Co studiujesz? :biggrin: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RStarosta Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Tak się złożyło że jestem na Informatyce. UŁ, wydział fizyki i informatyki. A Ty kolego również student?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr69 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Ja też na Informatyce :icon_razz: ale na Polibudzie na FTIMS'ie :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RStarosta Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Ooo Stary... Toś się porwał... Na FTIMS :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr69 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 To mój pierwszy semestr ale jakoś dałem rade. Niestety 1/3 grupy w ogóle nie podeszła do sesji, zobaczymy co będzie dalej. Ale nie off topujmy tutaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crash1990 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Ja też na Informatyce :icon_razz: ale na Polibudzie na FTIMS'ie :cool: Od października będę dokładnie na tym samym kierunku, dokładnie w tym samym miejscu :cool: Dobrze mieć swoich na polibudzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr69 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidka Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Witam wszystkich:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi