kr69 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Kosa z Tobą się widziałem pod manufakturą kilka tygodni temu? Jeździsz niebieskim gsxf'em ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazkader Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Kapeli to nie kojarzę, ale kojarzę konkurs wolnej jazdy i uczestnika tegoż konkursu, który wjechał jakimś przypadkowym wczasowiczom do domku letniskowego przez zamknięte drzwi :bigrazz: ...o ile pamięć mnie nie myli to na VX 800 miał chłopak taką przygodę. :crossy: pozdr Tak tak dokładnie tak było osobiście tego nie widziałem ale dość długo było to tutaj wspominane :icon_biggrin: .pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosa1022 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Kosa z Tobą się widziałem pod manufakturą kilka tygodni temu? Jeździsz niebieskim gsxf'em ? :) Dokładnie tak to właśnie ja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr69 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Dokładnie tak to właśnie ja;) hehe spoko, jeszcze dokładnie nie kojarzę nicków z motocyklami i ich właścicielami dlatego pytam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagi Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Strzałka wszystkim!Jestem forumowym świeżaczkiem z łódzkiego moje okolice to zalew Jeziorsko ciekaw jestem ilu z was śmigało w mojej okolicy?Czarny nolan na niebieskiej K-3 w tych rejonach to ja ;) Pozdrawiam i zapraszam. w kwietniu spodziewaj sie mojej skromnej osoby u siebie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazkader Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 w kwietniu spodziewaj sie mojej skromnej osoby u siebie :D Smiało podjeżdżaj :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 organizujecie jakieś ciekawe spotkania w łodzi na najblisze miesiace z checią bym się w kręcił w jakieś spotkania . pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibas Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Witam wszystkich... sporo czasu mnie tu nie było, ale jestem.. reaktywowałem się i swojego smoka też :) moje okolice to zalew sulejowski.. drogi średnie, ale widoki są.. i nawet lornetki nie trzeba kupować :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qubala01 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Witam wszystkich ,jestem od niedawna na forum. Pozdrawiam , i być może do zobaczenia. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasko Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Czesc Jestem tu nowy a od czerwca bede w mieszkal znowu w Łodzi, i chetnie bym sie pisał na jakies spoty i wycieczki. Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Witam, Jestem nowy na forum. Pozdrawiam i do zobaczenia :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igoor Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Siemka wszystkim :cool: Jestem tutaj nowy więc wypada się przywitać :wink: Do zobaczenia na drodze :buttrock: Cytuj "...Pi**dol dwulicowców, fałszywi koledzy Cieszą ryj jak Cię widzą, po czym wbiją nóż w plecy Poszukiwacze hecy, w głowach mają pusto Patrząc na gó*no w kiblu, pewnie myślą, że to lustro..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu30 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Witam wszystkich zmotoryzowanych. Do zobaczenia na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba1972 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Witam. Jestem już jakiś czas na forum, ale dopiero tutaj dotarłem (moje niedopatrzenie). Pozdrawiam Wszystkich i dozobaczenia na drodze. P.S. Mam do rozprowadzenia naklejki "Patrz w lusterka ...." chętnych zapraszam na P.W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemasz Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Witam BRAĆ MOTOCYKLOWĄ :D.Jestem świerzym forumowiczem i świerzym motocyklistą.W okresie wakacyjnym,jako że nie mam wielu przyjaciół "motoraków", jestem chetny na wszelkiego rodzaju zloty,spotkania czy wycieczki jeżeli oczywiscie tylko czas mi na to pozwoli.Liczę na to ,że naucze się od was i dowiem wielu pożytecznych rzeczy.POZDRO WIELKIE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi