milosz-RR Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 No najpierw "ubrał" deszczówki, stwierdził że niepada i zmienił na "suche" no i sie zmieniło :) I zaczęło padać, ale było widać jak się sypali jeden po drugim. Pozdr Dwa razy był w picie ... :?: HAHAHAHAHAHAHAHAH :biggrin: :clap: Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 wyścig bardzo emocjonujący. tylko co powiedzą teraz ci zapatrzeni w vale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Ja kibicuje Pedrosie, co prawda jeszcze młody i pare razy zawalił, ale ma chłopak talent. Oby tak dalej, jak kubica w F1. Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 wyścig bardzo emocjonujący. tylko co powiedzą teraz ci zapatrzeni w vale? Ja powiem: szkoda :banghead: :banghead: Jak wystrzelił zaraz na początku do przodu, to pomyślałem sobie, że już po wyścigu... coś jest nie tak w każdym razie, i mam nadzieję, że ekipa yamahy da radę się szybko zmobilizować i w następnych wyścigach będziemy oglądali starego dobrego Vale :banghead:I tak miał w sumie szczęście, że nie wyleciał z toru razem z Checą... było gorąco. Na pocieszenie zwycięstwo suzuki :flesje: pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Swietna jazda Vermulena i Melandri- chlopakom sie nalezalo!Stoner pokazal ze jednak umie jezdzic po zakretach, szkoda ze Capirex tego nie potrafi( pewnie nie moze sie przelamac po powaznym upadku)- zauwazcie ze zawodnicy Pramac Ducati lepiej jezdza niz byly mistrz 250-tek...Mam nadzieje ze Ducati wreszcie wygra te mistrzostwa, bo jest osamotnione w walce z mafia-yakuza ryzopedowa...Forza Ducati.Pozdr.Janek Klekotek 748S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Szacun dla De Punieta (Kawasaki ma potencjał) i Guintoliego ... świetnie zaczęli i gdyby nie deszcz kto wie jak to by wszystko wyglądało... no ale z drugiej strony Varmulen to nie zły dzik... pojechał przezajebiście na mokrym...Rossi rozczarowanie... popełnił kilka powaznych błędów, które jakoś nie przystoi popełniac mistrzowi...miał problemy z utrzymaniem toru jazdy...no i trochę szkoda Haydena...niby miszcz, ale musi mieć teraz powaznego doła, bo jak na miszcza to prezentuje się przeciętnie ... moim zdaniem powinni zmienić zasady punktacji generalnej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Witam, Moi drodzy, pełną relację, analizę i wypowiedzi zawodników znajdziecie tutaj: http://www.scigacz.pl/GP,Francji,pierwsze,...ulena,3177.html Życzę miłej lektury i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo/ Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 kurde guintoli to moj idol, nie dosc ze moj rocznik to pamietam jak w 94 roku miałem wielki plakat w swoim pokoju z jego zdjeciem na skuterku i napisem Guintoli champion de france scooter...wpatrywałem się w niego, a jak dzis wyskoczył na prowadzenie to aż wstałem z kanapy i metr od tv patrzałem aż do gleby ;)ale Vermeulena też lubie SUUUUZUKI own the race track :) :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Witam, Moi drodzy, pełną relację, analizę i wypowiedzi zawodników znajdziecie tutaj: http://www.scigacz.pl/GP,Francji,pierwsze,...ulena,3177.html Życzę miłej lektury i pozdrawiam!Mick, jak zawsze świetny artykuł. W czytaniu przeszkadzało mi tylko słowo "cyrkulacja" :) Nie można powiedzieć "na następnym okrążeniu"? Sorry, że sie czepiam, ale... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 sie pojechalo na majowke i teraz wszyscy avatary na kolanie maja <lol> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo/ Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 sie pojechalo na majowke i teraz wszyscy avatary na kolanie maja <lol>Milcz... :icon_mrgreen: jak tam obojczyk?? :biggrin: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcello Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Tia, poczatek obiecujacy, a pozniej juz coraz smutniej sie to ogladalo. Zeby Doktora Hoffman objezdzal... swiat nie widzial. Fiato-yamahy cos nie bardzo, a teraz jeszcze opony. Eh, moze chociaz w Mugello sie chlopaki zmobilizuja. Hayden pokazal, co umie mistrz. Szacun dla Stonera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi