zalmen3 Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Dostalem w prawy bok, pani z impetem opuszczala stacje benzynowa. Jej wina, moje siniaki. Teraz droga przez meke odzyskiwania tego co moje. Trampek? Szkoda gadac... az lzy sie do oczu cisna :icon_mrgreen: Wszystko mnie boli.Uwazajcie na siebie!Pozdrawiam Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Rety jakas klatwa z tymi tepymi babami za kolkiem :buttrock: dobrze ze zyjesz :eek: rany sie wygoja, niestety kolejna meka to pewnie ubezpieczyciel jak juz zycie pokazalo, wracaj szybko do zdrowia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Dobrze, że skończyło się na siniakach.A motocykl zawsze się ''wyklepie'' lub kupi inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadir Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 jak wyżej, motocyklem nie można się bardzo przejmować- życie i zdrowie najważniejsze! powodzenia w odzyskiwaniu odszkodowania, może nie będzie z tym problemów- raz odzyskiwałem szkodę, na samochód, ale wszystko przebiegło bezproblemowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Łoo boże :(Pamietam temat o Twoim wypadku na Cebrze ... Współczuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Dostalem w prawy bok, pani z impetem opuszczala stacje benzynowa. Jej wina, moje siniaki. Teraz droga przez meke odzyskiwania tego co moje. Trampek? Szkoda gadac... az lzy sie do oczu cisna :) Wszystko mnie boli.Uwazajcie na siebie!Pozdrawiam czlowieku ty to masz pecha ja juz bym sie chyba przesiadl na taczke po tylu przejsciach... tobie to motocykl chyba pisany nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 no właśnie... kolejny dzwonek z twoim udziałem... i NIC! ty masz szczęście chopie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Noż ku*wa, Zalmen, normalnie jakieś fatum nad tobą, co sezon to dzwon :icon_razz: Może ty olej jazde na chwile? Współczucje bardzo i powodzenia w odzyskiwaniu kasy i zakupie nastepnego sprzętu :icon_twisted: :( Trzym sie :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Ech...co to się dzieje :( Jak te baby jeżdzą,o czym one myślą :icon_mrgreen: Myśli ze ma bmw i świeci?"A chyba zdąrze,a jak nie to się nic nie stanie,w koncu to tylko motocykl"- mądre myślenie :smile: Ku*wa zastanawiam się czy motocykl jest wart kupienia :icon_twisted: Dobrze ze mieszkam w małym mieście i jest mniejsze prawdopodobieństwo ze dostane,u nas sie po miescie nie jezdzi 70-80 w miescie jak jezdza puszki w wiekszych miastach,tzn jezdza tak ale rzadziej się to spotyka.Uwazajcie na siebie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 zalmen3, aż przetarłem oczy, aby zobaczyć czy to rzeczywiście Ty miałeś znowu wypadek - teraz po przesiadce na spokojnego trampka... na szczęście nic Ci nie jest :) pod avatarem zamiast Motocykl powinna być dla Ciebie specjalna rubryka "aktualnie rozbity motocykl" :) jakie moto teraz kupujesz? i czy to będzie moto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Życzę ci jeszcze przynajmniej siedmiu żyć ale żebyś nie musiał już z nich kożystać i szybkiego powrotu na 2oo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Życzę ci jeszcze przynajmniej siedmiu żyć ale żebyś nie musiał już z nich korzystać i szybkiego powrotu na 2ooHehe O tym samym pomyślałem. 7 żyć jak nic. Korzystaj z nich jak najdłużej się da. Życzę szybkiego powrotu na 200. Twardym trzeba być nie mientkim ;) Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Szybkiego powrotu do zdrowia ! Coś strasznego, ludzie kompletnie nie uważają, tragedia. Trzymaj się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Współczuję. Dobrze, żeś cały... Może chociaż teraz zadupek trampa jest prosty? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Dostalem w prawy bok, pani z impetem opuszczala stacje benzynowa. Jej wina, moje siniaki.Tobie współczuję, a baba z katamarana niech się dobrze zastanowi, czy nie lepiej przesiąść się do komunikacji zbiorowej. Może wysoka kara pieniężna i punkty karne (ew. wyrok w Sądzie Grodzkim) ją czegoś nauczą. Mam nadzieję, że wyczerpałeś już limit przysługującego Ci pecha. Rety jakas klatwa z tymi tepymi babami za kolkiem :icon_razz:Ostatnio obserwuję wysyp tępych bab na drogach. Niedawno jedna taka nierozgarnięta z tępym wyrazem twarzy usiłowała wpakować mi się pod koła, zawracając na drodze rowerowej nie obejrzawszy się (oboje jechaliśmy na rowerach). Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi