Ario Opublikowano 26 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2004 http://www.bikez.com/ zobacz tu, jest to fajna stronka i masz opisy motocykli i porownania z czym chcesz. Może to Ci pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Prosze o opinie uzytkownikow tego motocykla.Jak jest z trwaloscia , co najczesciej ulega awarii, jak drogi jest serwis, jak sie prowadzi itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Bodzyn, jak kupisz to chetnie się spotkam z Toba i wysłucham opinii!Moto jest całkiem ciekawe tylko obawy wzbudza jakość włoskadlatego ciekawi mnie ten sprzecik bo jesli chodzi o stylizacje jest bardzo ciekawy! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Jedyne co znalazłem to to http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...pic.php?t=19345 pewnie juz to masz, ale tylko to znalazlem, eh.. liczą sie chęci ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Moto jest całkiem ciekawe tylko obawy wzbudza jakość włoskadlatego ciekawi mnie ten sprzecik bo jesli chodzi o stylizacje jest bardzo ciekawy! Pozdrawiam no wlasnie tez mam obawy co do jakosci wloskiejdzieki wszystkim za odpowiedz, niestety nie dowiedzialem sie wiele wiecej niz wiedzialem - wina jest mala ilosc posiadaczy ;) moze zaryzykuje i w przyszlym sezonie zamiast R6 kupie RSV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spman Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Filmik promujący RSV 1000 http://www.scigacz.pl/?portlet=download/re...IA_RSV_2004.wmv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonsso Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 tak sobie patrze na wasze wpisy i mysle ze moge duzow w tym temacie opowiedziec. Co prawda temat stary jest ale jak by ktos szukal to czegos sie dowie. motocykl mam od 2004, przebieg ok 24000, jak do tej pory zadnych awarii. ostatnio na serwisie jak sprawdzalismy zawory to od nowosci trzymaja wymiar. lancuch ciagle ten sam i mimo moich wielkich checi jego wymiany mechanik odradzal bo nawet polowy naciagu nie wykorzystalem i caly zestaw napedowy ciagle jest git. klocki przud i tyl to samo. wiec jesli mi ktos bruzdzi na wloska jakosc to chyba mowi o ducati. so do samego motocykla to hamulce rewela mimo ze mam wersje r czyli zaciski nie radialne, sposob oddawania mocy poprawil sie po przeprogramowaniu map zaplonowych teraz nie szarpie mi juz ponizej 3000 rpm i ruwniej ciagnie. warto zmienic filtr powietrza na bmc albo cus bo orginalny jakos trudno dostepny jest. prowadzenie to po prostu klasa sama dla siebie i uwazam ze jest lepsze niz u japonii ale za to w trasie i miescie malo komfortu bo jest strasznie sztywne. nie posiadam amortyzatora skrety a jeszcze mi sie ne zdazylo zeby mi aprilia zaszymila na wyjsciu z luku. warto tez zmienic wydechy bo na standardach to chodzi jek pralka i nie ma takiej przyjemnosci z jazdy, a jak sie juz je zmieni ( ja mam laser ) to kurcze jakby b-17 lecialo. co do turystyki to sa problemy bo zadne sakwy nie pasuja naprawde zadne, ale i tak dawalo sie rade i cale wlochy i chorwacja padla lupem mojej aprilii. predkosc max ok 280 i idzie jak po sznurku co prawda kumpel na r1 pomachal mi i odjechal ale i tak go dogonilem na slimaku przy zjezdzie. guma spoko na 1,2 a na 3 ze sprzegla, fanem tego nie jestem ale moto daje rade. potrafii spalic troche oleju jakies 400 ml na 6000 km ale to ponoc normalne, sprzeglo mimo ze hydrauliczne to twarde czyli raczej dla chlopa no i wysokosc siedzenia. jak ma ktos 170 do 175 to niech lepiej nie interesuje sie tym moto bo strasznie wysokie jest, i na koniec pozycja jazdy wymusza mocne opieranie sie na nadgarstkach wiec czasem bola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Witam!Wpadła mi w oko aprilia RSV 1000 i moje pytanie brzmi czy warto się w to pchać?Części pewnie zero i trzeba sprowadzać oryginały to główny minus, interesuje mnie jak się ma ekploatacja tego motocykla, w grę wchodzi rocznik 2000 - 2002. Mile widziane opinie użytkowników:) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Witam!Wpadła mi w oko aprilia RSV 1000 i moje pytanie brzmi czy warto się w to pchać?Części pewnie zero i trzeba sprowadzać oryginały to główny minus, interesuje mnie jak się ma ekploatacja tego motocykla, w grę wchodzi rocznik 2000 - 2002. Mile widziane opinie użytkowników:) pozdro A o jakim roczniku mowisz ? Nowka czuy uzywka ? Od chyba zeszlego roku Aprilia daje nawet gwarancje ( mozna za pare zlotych przedluzyc o dwa lata = 4 w sumie ) trzeba tylko lubic V-ki :icon_rolleyes: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Witam!Wpadła mi w oko aprilia RSV 1000 i moje pytanie brzmi czy warto się w to pchać?Części pewnie zero i trzeba sprowadzać oryginały to główny minus, interesuje mnie jak się ma ekploatacja tego motocykla, w grę wchodzi rocznik 2000 - 2002. Mile widziane opinie użytkowników:) pozdroNa forum znam jednego posiadacza: gerardgrodzisk (podobno jedyny w Polsce :icon_mrgreen: :rolleyes: ). Uderz do niego z wszelkimi pytaniami. Ale z tego co wiem z częściami do tego motocykla są problemy. Na głupi łańcuch czekał szmat czasu. Ale za to motocykl piękny... i ten ogłuszający dźwięk z rur wydechowych. POEZJA :icon_mrgreen: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danmacz Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Kupuj włocha i tyle :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 (edytowane) wiem, ze klamka sprzegla w salonie w Polsce kosztuje 300zl chyba, a na ebay'u mozna kupic komplet (sprzeglo i hamulec) i to w w dowolnie wybranym kolorze za 30 euro. czy jakos tak. Motocykl wyjatkowy i rzadko sporykany - to jego ogromne plusy, bedziesz sie wyroznial w srodowisku motocyklowym - coraz liczniejszym niestety i przez to coraz bardziej anonimowym tłumie, ale ta utrata wartosci (patrzac na ceny uzywanych) jest przerazajaca. Pamietam jak na zlocie w Gizycku w zeszlym roku bylo ponad 1000 maszyn a wszyscy zwracali uwage na jedna, taka wlasnie aprilkę. Edytowane 9 Maja 2007 przez Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 jako uzytkownik RSV 2005 powiem tylko tyle - polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 A o jakim roczniku mowisz ? Nowka czuy uzywka ? Od chyba zeszlego roku Aprilia daje nawet gwarancje ( mozna za pare zlotych przedluzyc o dwa lata = 4 w sumie ) trzeba tylko lubic V-ki :biggrin:KS-RIDER, czytaj dokładnie temat, jak byk masz napisane że rocznik 2000-2002 kolege interesuje :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 malutki argument przemawiający za rsv http://bikepics.com/pictures/760522/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi