Skocz do zawartości

DZIS PYTANIE-DZIS ODPOWIEDZ

granat
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

pewnie foty niebawem pojawią sie tutaj http://www.motoweteranbazar.com/ ale ja w innej sprawie,niestety chodzi o dniepra,ma ktoś może namiar gdzie dostać filtr odśrodkowy oleju,bąć jego wnętrze,u mnie jest zdeformowana ta blaszka,pewnie dało by rady to wyklepać bo żadnych uszczerbków nie ma,tylko lekka deformacja,no chyba że to ma jakieś odpowiednie wyprofilowanie i wyklepanie jej tylko pogorszy jej stan :crossy:

ale ja w innej sprawie,niestety chodzi o dniepra,ma ktoś może namiar gdzie dostać filtr odśrodkowy oleju,bąć jego wnętrze,u mnie jest zdeformowana ta blaszka,pewnie dało by rady to wyklepać bo żadnych uszczerbków nie ma,

Dzwoniles do Kokotow z Krakowa?

Elementy chromowane fabrycznie w motocyklach M72 : ramka reflektora, zakrętki lag ,zakrętki goleni, kierownica ,uchwyty kierownicy ,korek zbiornika paliwa ,rurki dolotowe do gaźnika czyli kolektory ,szklanki suwaków, ramka światła koszowego, szprychy w ocynku lub kadmowane ( kola starego typu były malowane po całości )

:cool:

Goska

Dzika, tak jak natura chciała

Dzięki

Po meczu nawet się nie chce pisać :evil: ale spróbuję: czy kierownica zawsze była chrom czy opcjonalnie?

Tu są dyskusje

A do jakiej wersji ma iść kierownica cywil/wojak?? Z regóły kiera była w chromie.

Ja i tak wymieniam oryginalną kierownice na szeroką.

Panowie i Pani :wink: czy do lampy emy psuje ramka klosza od Iża 49?? Niby lampa taka sama ale zawsze może coś nie pasować. Znaleść do emki jest wielki ból, więc może iż.

Hej.

Lampy gabarytowo są takie same różnica jest w ilości otworów.

W M-72 jest więcej otworów (stacyjka, kontrolki) W IŻ49 jest tylko licznik.

Muszę Cię zmartwić ale do IŻa znaleźć jakąś nadającą się do założenia jeszcze ciężej.

Ja szukałem rok, w końcu cały dzień spędziłem na klepaniu starej i jakoś się udało.

PS. Jeżeli bardzo Ci zależy to tu jest

http://www.allegro.pl/item541372772_iz_49_...nowy_chrom.html

Ostatnio była za 99 a teraz widzę obniżka :)

Panowie i Pani :wink: czy do lampy emy psuje ramka klosza od Iża 49?? Niby lampa taka sama ale zawsze może coś nie pasować. Znaleść do emki jest wielki ból, więc może iż.

Możesz się ratować podróbkami lub dopasować (np na siłę jeden model MZ ). Możesz ten post potraktować jako przestrogę co się może trafić.

Iz to to samo. Tylko cylinder ma nie "na bok" ;)

ricardo- nie sądzę żeby miał pojecie o prowadzeniu emki. Zrzucam to na podobieństwa do saharyn czy innych sokołów. Ja tam wole wąską bo się lepiej w mieście jeździ.

Edytowane przez prince