granat Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 teraz na bajzlu była ema solo za 2,5tyska taka składak ale ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Granat zapodaj jakieś foty z bajzlu bo niestety nie było dane mi zobaczyć tych frykasów, siła wyższa :wink: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafciojawa Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 pewnie foty niebawem pojawią sie tutaj http://www.motoweteranbazar.com/ ale ja w innej sprawie,niestety chodzi o dniepra,ma ktoś może namiar gdzie dostać filtr odśrodkowy oleju,bąć jego wnętrze,u mnie jest zdeformowana ta blaszka,pewnie dało by rady to wyklepać bo żadnych uszczerbków nie ma,tylko lekka deformacja,no chyba że to ma jakieś odpowiednie wyprofilowanie i wyklepanie jej tylko pogorszy jej stan :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 ale ja w innej sprawie,niestety chodzi o dniepra,ma ktoś może namiar gdzie dostać filtr odśrodkowy oleju,bąć jego wnętrze,u mnie jest zdeformowana ta blaszka,pewnie dało by rady to wyklepać bo żadnych uszczerbków nie ma, Dzwoniles do Kokotow z Krakowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafciojawa Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 zaraz tam zadzwonie!!dzięki właśnie gościu mi odpisał w końcu,że ma używke za 60pln,ale czy jest pewność że bedzie dobra :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 a jak kupisz nowa to bedziesz mial pewnosc ze dobra ? :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Bedzie miał pewnosc....żadna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Inna beczka; Chromy w emce oryginalnie były(?) :icon_question: : kierownica czy opcja?:; ramka reflektoragł; korek zbiornika, zakrętki goleni,rury powietrzne,szklanki suwaka. Czy coś przeoczyłem, przesadziłem ?????/ Wild proszę o komisję. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Elementy chromowane fabrycznie w motocyklach M72 : ramka reflektora, zakrętki lag ,zakrętki goleni, kierownica ,uchwyty kierownicy ,korek zbiornika paliwa ,rurki dolotowe do gaźnika czyli kolektory ,szklanki suwaków, ramka światła koszowego, szprychy w ocynku lub kadmowane ( kola starego typu były malowane po całości ) :cool: Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Dzięki Po meczu nawet się nie chce pisać :evil: ale spróbuję: czy kierownica zawsze była chrom czy opcjonalnie? Tu są dyskusje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Dzięki Po meczu nawet się nie chce pisać :evil: ale spróbuję: czy kierownica zawsze była chrom czy opcjonalnie? Tu są dyskusje A do jakiej wersji ma iść kierownica cywil/wojak?? Z regóły kiera była w chromie. Ja i tak wymieniam oryginalną kierownice na szeroką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 A do jakiej wersji ma iść kierownica cywil/wojak?? Z regóły kiera była w chromie. Ja i tak wymieniam oryginalną kierownice na szeroką. Wersja wojskowa, a dlaczego na szeroką bo ładniejsza czy łatwiej powozić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Panowie i Pani :wink: czy do lampy emy psuje ramka klosza od Iża 49?? Niby lampa taka sama ale zawsze może coś nie pasować. Znaleść do emki jest wielki ból, więc może iż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrupa Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Panowie i Pani :wink: czy do lampy emy psuje ramka klosza od Iża 49?? Niby lampa taka sama ale zawsze może coś nie pasować. Znaleść do emki jest wielki ból, więc może iż. Hej. Lampy gabarytowo są takie same różnica jest w ilości otworów. W M-72 jest więcej otworów (stacyjka, kontrolki) W IŻ49 jest tylko licznik. Muszę Cię zmartwić ale do IŻa znaleźć jakąś nadającą się do założenia jeszcze ciężej. Ja szukałem rok, w końcu cały dzień spędziłem na klepaniu starej i jakoś się udało. PS. Jeżeli bardzo Ci zależy to tu jest http://www.allegro.pl/item541372772_iz_49_...nowy_chrom.html Ostatnio była za 99 a teraz widzę obniżka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 (edytowane) Panowie i Pani :wink: czy do lampy emy psuje ramka klosza od Iża 49?? Niby lampa taka sama ale zawsze może coś nie pasować. Znaleść do emki jest wielki ból, więc może iż. Możesz się ratować podróbkami lub dopasować (np na siłę jeden model MZ ). Możesz ten post potraktować jako przestrogę co się może trafić. Iz to to samo. Tylko cylinder ma nie "na bok" ;) ricardo- nie sądzę żeby miał pojecie o prowadzeniu emki. Zrzucam to na podobieństwa do saharyn czy innych sokołów. Ja tam wole wąską bo się lepiej w mieście jeździ. Edytowane 31 Stycznia 2009 przez prince Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi