granat Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 http://moto.allegro.pl/item324920324_sprza..._stary_typ.html to napewno jest rama do urala?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jul Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 http://moto.allegro.pl/item324920324_sprza..._stary_typ.html to napewno jest rama do urala??...ano.... M-63. Oczywiście po tuningu... Po kiego wycinac mocowania siodła,niech mi ktos wytłumaczy bo nie kumam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Jakiej jakości jest ten ściągacz? Warto zainwestować w ten akurat? To jest Yato? Masz jakieś doświadczenia z nim?Na temat jakości nic nie powiem, bo zdjęcie umieściłem tylko w celach poglądowych. Sam mam tego typu ściągacz, ale firmy Gedore i jest OK. ...ano.... M-63. Oczywiście po tuningu... Po kiego wycinac mocowania siodła,niech mi ktos wytłumaczy bo nie kumam..A może miał być kolejny czoper tylko nożówki zabrakło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jul Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Na temat jakości nic nie powiem, bo zdjęcie umieściłem tylko w celach poglądowych. Sam mam tego typu ściągacz, ale firmy Gedore i jest OK.A może miał być kolejny czoper tylko nożówki zabrakło?pewnikiem jak Mówisz....Co do separatora to jakis czas temu kupiłem ruski. I owszem po małej przróbce jest ok,ale jak kazde narzędzie,niestety kończy się i stąd moje zapytanko. Chętnie kupił bym znowu tego ruska.Naprawdę solidny narzędź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 (edytowane) ...ano.... M-63. Oczywiście po tuningu... Po kiego wycinac mocowania siodła,niech mi ktos wytłumaczy bo nie kumam..Bo bardziej podobała mu sie katapultująca sprężyna jak w emce? Będę dalej marudził o łożyskowanie wału . Adam M - dzięki śliczne :buttrock: . Teraz przyznam się do kłamstwa .Otóż wał jest zrobiony na igiełkach a właściwie na japońskich łożyskach i nie ma igły przy igle ale jest koszyczek . Tak na chłopski rozum to jest więcej punktów podparcia lepsze materiały i tolerancje wykonania . Czy są jakieś przeciwwskazania ? Edytowane 11 Marca 2008 przez prince Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jul Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Bo bardziej podobała mu sie katapultująca sprężyna jak w emce? Będę dalej marudził o łożyskowanie wału . Adam M - dzięki śliczne . Teraz przyznam się do kłamstwa .Otóż wał jest zrobiony na igiełkach a właściwie na japońskich łożyskach i nie ma igły przy igle ale jest koszyczek . Tak na chłopski rozum to jest więcej punktów podparcia lepsze materiały i tolerancje wykonania . Czy są jakieś przeciwwskazania ?Zbiornika nie mógł zdjąć.... Nie wpadł,że cza siodło odmutrować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Otóż wał jest zrobiony na igiełkach a właściwie na japońskich łożyskach i nie ma igły przy igle ale jest koszyczek . Tak na chłopski rozum to jest więcej punktów podparcia lepsze materiały i tolerancje wykonania . Czy są jakieś przeciwwskazania ? Zeby wal byl na japonskich lozyskach iglowych ???Nie ma zadnych, wlasnie koledzy z listy Dziki Junak zrobili w Krasniku wal na podobnym lozysku, albo wstawiaja zestaw fabryczny NKIS cos tam co mozna kupic w hurtowni lozysk za dobre sto paredziesiat zl.Same plusy tego rozwiazania, nie mowiac o fabrycznych biezniach lozyskowych, ktorych zaden rzemieslink nie jest w stanie zrobic na tym poziomie dokladnosci. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Zeby wal byl na japonskich lozyskach iglowych ???Nie ma zadnych, wlasnie koledzy z listy Dziki Junak zrobili w Krasniku wal na podobnym lozysku, albo wstawiaja zestaw fabryczny NKIS cos tam co mozna kupic w hurtowni lozysk za dobre sto paredziesiat zl.Same plusy tego rozwiazania, nie mowiac o fabrycznych biezniach lozyskowych, ktorych zaden rzemieslink nie jest w stanie zrobic na tym poziomie dokladnosci. Adam M.Uffffffffff Dziękuję ślicznie :notworthy: Kolejna zagadka :Czy ktoś ma jakikolwiek kontakt z rononem (oprócz netowego kurde mol ) ?Albo netowy ostatnio ? Czyli -ktokolwiek widział ,ktokolwiek wie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Tak, zyje, aktualnie szykuje mudnur WH do rekonstrukcji, ale siadł mu net i jeszcze troche go nie bedzie:-)Przekaze mu ze ktos sie o niego martwi:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Powiedz proszę ,że bardzo za nim tęsknie i mam powody . A właściwie on ma i mógłby mi je już odesłać ;} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brud Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Mam takie pytanie czy dalo by sie przelozyc wszystkie bebechy ze skrzyni z kaski oczywiscie bez wstecznego do obudowy skrzyni od emki,generalnie chodzi o to czy wszystko wejdzie bez wiekszego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Mam takie pytanie czy dalo by sie przelozyc wszystkie bebechy ze skrzyni z kaski oczywiscie bez wstecznego do obudowy skrzyni od emki,generalnie chodzi o to czy wszystko wejdzie bez wiekszego problemu.Nie wszystkie ale te o które ci chodzi tak . To częsty zabieg i polecam gorąco . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Fanzolona edycja postów jest niedostępna . Ale dobre wieści dla reanimujacych dolniaki . Rusza produkcja tłoków do tych silników i to z przesuniętym sworzniem tłokowym. -czyli chiprer-bomba-rewelacja . Dostępne już niedługo .Kultura pracy wzrośnie i nie trzeba będzie rozwiercać tulei do granic możliwości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Fanzolona edycja postów jest niedostępna . Ale dobre wieści dla reanimujacych dolniaki . Rusza produkcja tłoków do tych silników i to z przesuniętym sworzniem tłokowym. -czyli chiprer-bomba-rewelacja . Dostępne już niedługo .Kultura pracy wzrośnie i nie trzeba będzie rozwiercać tulei do granic możliwości .Co gdzie, jak, kiedy i dlaczego tak drogo. Prosimy o wiecej informacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Gadaj, a nie zapowiadaj dobranocki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi