mauser Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 ja trochę w innym temacie .. otóżcały czas juz tak jadę ale troche czasmi to wkó... mianowicie czy m 72 i starsze kąśki starter miały opdnięty niżę j i mialy przez to mniejszy skok czy u mnie jest cos nie tak ..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 ja trochę w innym temacie .. otóżcały czas juz tak jadę ale troche czasmi to wkó... mianowicie czy m 72 i starsze kąśki starter miały opdnięty niżę j i mialy przez to mniejszy skok czy u mnie jest cos nie tak ..?Emki miały niżej bo niższe były. Jaką masz skrzynie biegów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mauser Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 od emki własnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 (edytowane) od emki własnieJesli chce ci sie rozbierać skrzynie ( a warto bo skrzynie kłowe robia 10tyś od remontu do remontu ) to mozesz ustawić kopniak wyżej. Najłatwiej i najrozsadniej bedzie zastosować skrzynie od dniepra nowszego typu . Tam ustawienie kopy pod siebie jest najłatwiejsze . Położenie kopnika w emce jest jedynie wynikiem niższego zawieszenia motocykla . Edytowane 26 Grudnia 2007 przez prince Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mauser Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 ale u mnie kopniak stoi na połowie wysokości tej co w dnieprze czy uralu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mauser Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Każdy wie pewnie co to husaria .. ale przejde do konkretów na nielktórych zaptrzegach można zauważyć (namalowane ? przyklejone? malunki skrzydeł husarski takich jakimi posługuja sie w wojsku polskim w brygadach pancernych np. wie ktos może gdzie można dostac jakies nalepki ... szablone bądz cos innego dzieki czemu można byłoby sie w taki malunek zaopatrzyć lub wykonać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 ta husaria to tzw. "Wiewiura"to emblemat 10dywizji kawalerii pancernej walczacej pod dow. gen. Maczka od poczatku wojny:-) A co zwisajacego kopniaka masz po prostu wyrobione wyjscie na kopke i klin nie łapie na sztywno, normalka, jedyne wyjscie rozebrac i pokryc wałek chromem technicznym zeby wpasowalo sie na sztywno to nie bedzie opadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mauser Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 kopniak jest ok wyjście tez klin trzyma mocno i nie jest przekecony. gdzie można sobie znależ ctaka wiewióre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Mam pytanko czy półki z dniepra i wahacz pchany podejdą do ramy urala? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Z tego co sie nauczyłem, to wszelkie czesci z rusków sa zamienne, co zreszta widac na aukcjach "orginalnych 100%" kasiek czy emek, tak ze przód ci spokojnie podejdzie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Dziś rozebralem teleskopy sprężyna w lewej ladze pęknięta w 3 miejscachsprężyna w prawej ladze pęknięta w 6 miejscach chyba dobry wynik?? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Dziś rozebralem teleskopy sprężyna w lewej ladze pęknięta w 3 miejscachsprężyna w prawej ladze pęknięta w 6 miejscach chyba dobry wynik?? :)Właśnie trochę do kitu ... ..Chociaż z jednej możesz zrobić sobie zapas w razie gdyby pękła któraś z pozostałych ośmiu z których zrobisz komplety po cztery na stronę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 pospawac sprezyny i bedziesz mial material o zmiennej charakterystyce :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Dziś rozebralem teleskopy sprężyna w lewej ladze pęknięta w 3 miejscachsprężyna w prawej ladze pęknięta w 6 miejscach chyba dobry wynik?? :icon_razz:No - to ja miałem lekko lepiej - w jednej ladze sprężyna tylko na pół, ale na wo w drugiej zmielona na 9 części (a tak je załatwił jeden taki pan............. :clap:); Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 (edytowane) (a tak je załatwił jeden taki pan............. banghead.gif);ktoremu kiedys razem wpierdolimy :icon_mrgreen: hehe ja juz nie pamietam jak bylo u mnie.. ale jedna tak jak i druga wysypala sie (: btw. za 3 dni kaska obchodi u mnie 2 urodziny :icon_razz: Goska Edytowane 4 Stycznia 2008 przez wild Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi