Miklas Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 witam,ja tak poza tematem lekko,czy to czasem nie Ty Astarte z Miklasem nie mijaliscie kolesia na zółtej MZ 150 w kamizelce forumowej w Suchdniowie,bo tak sie składa że mijały mnie dwie Cebry jedna na numerach SB z a tego co pamietam po wycieczce po swietokrzyskim twoja takie miała i ten sam lakier. Jechaliśmy przez Suchedniów 21 kwietnia. Byliśmy na mszy dla motocyklistów w Mnikowie k. Krakowa. Całkiem możliwe, że to my, ale nie zarejestrowałem niestety żadnej MZki z driwerem w kamizelce forumowej, bo trochę poginaliśmy, żeby zdążyć na urodziny Wojtasika i zaległe Pietry do W-wy :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia* Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 ..."nie smaczny" ten żart :) Bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 No i VFR wygląda znacznie lepiej od np. CBRToś wymyślił... :) witam,ja tak poza tematem lekko,czy to czasem nie Ty Astarte z Miklasem nie mijaliscie kolesia na zółtej MZ 150 w kamizelce forumowej w Suchdniowie,bo tak sie składa że mijały mnie dwie Cebry jedna na numerach SB z a tego co pamietam po wycieczce po swietokrzyskim twoja takie miała i ten sam lakier.Mijaliśmy :D pamiętam dokładnie... bo miałeś kamizelkę forumową i swój nick na nim. Potem jakoś wyleciało mi z głowy zapytać się czy dobrze zarejestrowała dane osobowe :) Pozdrowienia :) @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudee Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 z dzisiejszej gazety :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 (edytowane) Jechaliśmy przez Suchedniów 21 kwietnia. Byliśmy na mszy dla motocyklistów w Mnikowie k. Krakowa. Całkiem możliwe, że to my, ale nie zarejestrowałem niestety żadnej MZki z driwerem w kamizelce forumowej, bo trochę poginaliśmy, żeby zdążyć na urodziny Wojtasika i zaległe Pietry do W-wy :) :D :Pwitam,i to było własnie wtedy,wiem ze zescie szybko jechali bo wam ustąpiłem drogi :D ,a pózniej was nie mogłem juz zobaczyc w oddali.Astarte spostrzegawcza dziewczyna z Ciebie :D ,zycze pomylsnych zakupów i do zobaczenia gdzies w polsce. Edytowane 16 Maja 2007 przez Buła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Astarte, coś dla ciebie http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M425471 :icon_exclaim: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Witam!Dzisiaj stałem się szczęśliwym posiadaczem Fazerka 1000 więc jak coś zapraszam do przymiarki koleżankę. Jest trochę pogięty ale przymierzyć się śmiało można hehepozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Motocykl sobie pewnie ładny wybierzesz, ale czy oddając swoją CBR- będziesz mogła spojrzeć w oczy przyszłemu właścicielowi i powiedzieć " używany przez kobiete " " nie katowany :icon_razz: hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Motocykl sobie pewnie ładny wybierzesz, ale czy oddając swoją CBR- będziesz mogła spojrzeć w oczy przyszłemu właścicielowi i powiedzieć " używany przez kobiete " " nie katowany :banghead: heheOczywiście, że tak :banghead: ... nie była jeżdżona na gumie, regulacje były robione regularnie, czasami się przypaliło oponkę (ale kto tego nie robi), przejechała ze mną na siodle już masę kilometrów (nota bene w tym sezonie już 9000 km). Motocykl wytrzymał kilka prób jazdy w deszczu :P ... nigdy się nie zepsuł na trasie, więc jest wart polecenia :) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Astarte, wczoraj mieliśmy małego grilla z kumplami z Trójmiasta: jeden pomyka Firebladem 1998, drugi Kawasaki Zx-9 z 1998 roku, trzeci fazerem 1000. Przesiadają sie, próbują itp...wniosek: fazer jakby trochę mułowaty, CBR o dziwo gorsze osiągi i wygoda codziennej jazdy od Kawasaki! Cebra też podobno bardziej twarda na dziury... Zatem troche zrewidowałem moje poglądy... P.S. Jedziemy lub oni jadą (ja jeszcze nie wiem) w czerwcu w Alpy, zatem chłopaki więcej będą wiedzieli jak to jest z tą turystyką, ale żaden nie jeździ z kufrem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Astarte, wczoraj mieliśmy małego grilla z kumplami z Trójmiasta: jeden pomyka Firebladem 1998, drugi Kawasaki Zx-9 z 1998 roku, trzeci fazerem 1000. Przesiadają sie, próbują itp...wniosek: fazer jakby trochę mułowaty, CBR o dziwo gorsze osiągi i wygoda codziennej jazdy od Kawasaki! Cebra też podobno bardziej twarda na dziury... Zatem troche zrewidowałem moje poglądy... P.S. Jedziemy lub oni jadą (ja jeszcze nie wiem) w czerwcu w Alpy, zatem chłopaki więcej będą wiedzieli jak to jest z tą turystyką, ale żaden nie jeździ z kufrem...No to ładnie się zebrali... muszę na jakimś zlocie przysiąść się do każdego... z tych motocykli :crossy: i na początku organoleptycznie :crossy: sprawdzić, który najbardziej mi podpasuje. Trudny wybór mnie czeka :crossy: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 No to ładnie się zebrali... muszę na jakimś zlocie przysiąść się do każdego... z tych motocykli :biggrin: i na początku organoleptycznie :wink: sprawdzić, który najbardziej mi podpasuje. Trudny wybór mnie czeka :clap: pzdr @starteJeszcze dwa dni i nawet damy ci pośmigać :wink: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Astarte jak bedziesz o okolicy za ok miesiac to spokojnie mozesz sie przymerzyc do 954, jest nawet kawałek obwodnicy, w końcu koleżankom trzeba pomagać :icon_biggrin: Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Astarte jak bedziesz o okolicy za ok miesiac to spokojnie mozesz sie przymerzyc do 954, jest nawet kawałek obwodnicy, w końcu koleżankom trzeba pomagać :) PozdrOj... do pięknej czerwonej 954 :) to z wielką chęcią :) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 http://picasaweb.google.pl/Marcin.Klank/Zl...788974526403058 Moto Iziego.. Zobacz tak powinien wyglądać moto EKG.... ( skrzynka z piwkiem się mieści)zapakowany na maxa,,, To może jedna AT ? :P :icon_mrgreen: WIem wiem .. za mała moc .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi