ecik Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Witam!Mam do sprzedania Walek rozrzadu do Urala M-63 starego typu z szeroka zembatka, walek jest lekko uzywany, ale w naprawde w dobrym stanie jak by ktos potrzrebowal to pisac na gg. Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEALER Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Panowie, ma ktoś pomysł gdzie można kupić (poza mieszalnią) lakiery wojskowe, takie, w jakich sprzedawano rosyjskie boxery? Cytuj 93! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Dokładnie takich to nie dostaniesz nigdzie. Można coś dobierać z farb przemysłowych do konstrukcji stalowych, ale to też loteria. Najlepiej kupić taką farbę jaka się podoba, bo rozrzut radzieckich "oryginalnych" kolorów i tak wykluczał i dalej wyklucza wstrzelenie się we właściwy odcień.Osobiście pomalowałem swoją M-72 na dostępny obecnie kolor RAL 6031, który jest zbliżony do odcienia "fabrycznego". Przynajmniej mi taki pasuje :biggrin: :wink: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEALER Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Dziękuję za informację:) Cytuj 93! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_wladimir_ Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Poszukuję części do Mińska M1M.http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/177146-minsk-m1m-poszukuje-czesci/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oldmotory Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Witam! Chciałbym "pochwalić się" problemem, może komuś ocali to kilka złotych. Hobbistycznie zajmuję się centrowaniem kół. niedawno znajomy przywiózł mi 3 koła do M-72 na półbębnach. Koła rozebrałem i poszły do malowania, w międzyczasie kumpel kupił szprychy u Zawczasti . Szprychy okazały się za krótkie o ok 7 mm!!Wchodzą ledwo w pół nypla! Wymiary podane w aukcji krótka 125 mm, długa 210 mm są takie jak powinny być ,szprychy niestety już nie.krutkie118mm długie 203mm Oczywiście jeśli chodzi o sprzedającego o zwrocie nie ma mowy! Wesołych świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruns Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Koła od rusków na półbębnach , dzielą się na "okrągłe" i "falbany " . Może tu jest problem ,że do jednych półbębnów pasują , a do drugich nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oldmotory Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 (edytowane) Koła od rusków na półbębnach , dzielą się na "okrągłe" i "falbany " . Może tu jest problem ,że do jednych półbębnów pasują , a do drugich nie ?Konia z rzędem temu, kto założy do półbębna krótkie szprychy od falbany :biggrin: Sprzedający "bez problemu" oddał kasę za szprychy ... po kilku bezowocnych rozmowach, kolega poinformował sprzedającego, że oszustwo jest ścigane z urzędu :ohmy: Edytowane 10 Lutego 2017 przez Oldmotory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 9 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 Dniepr MT 16, resztki: siedzenie, tłumiki, lampki ect... Nie wysyłam, mogę dostarczyć na trasie Łomża-Giżycko... https://sprzedajemy.pl/dniepr-mt-16-pozostalosci-tlumiki-siedzenie-lomza-2-6bea9f-nr67808696 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi