Limo Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Następny co będzie kupował motor za rok ale już musi wszystko wiedzieć. Zapytaj na gronie. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Ja wybralbym Enduro :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_speedy_ Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Co w tym złego że chłopak myśli na przód ? Ja np lubie konfogurować drogie samochody myśląc o tym a może w najbliższa sobotę wygram w totka , a może wygram w jakimś konkursie to sprzedam nagrodę i kupie to i to... Osobiście nie kupił bym ani tego ani tego ale ...Cross bo możesz się wyżyć a mniejsze prawdopodobieństwo ze ktoś ciebie zabije , bo na drogach publicznych trzeba jeździć nie za szybki i uważnie wiec na ścigaczu będziesz się męczył wg mnie .A w ogolę to enduro i po drodze poprykasz i w terenie dasz palnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy96 Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 zależy czy chcesz motor żeby się pobawić w lesie czy po to zeby troche powchodzic w zakrety czasem troche po zapier....:) ja tam osobiscie wole sporty bardziej mi sie podobają :P a 10km to jest rzut beretem :P :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sestorme Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Najpierw zrób prawo jazdy. :D popieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micky92 Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Całkowicie bezsensowne pytanie, bo ilu ludzi, tyle opinii. To tak jak pytać, które święta są ważniejsze - Bożego Narodzenia czy Wielkanocy.Ale w tym temacie i tak zostało już prawie wszystko powiedziane. Pomyśl gdzie będziesz jeździł, ewentualnie przejedź się na jednym i na drugim, sam oceń co bardziej Ci pasuje. Ja wziąłbym crossa, wygodniejsze niż ścig moim zdaniem. Ale to nie da się nie powiedzieć "to już twój wybór", bo to nie my będziemy na tym jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Pytanie z gatunku "którą koleżankę z klasy wydymać"... pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 (edytowane) W Twoim wypadku:punkt 1. zrobić prawo jazdypunkt 2. przejechać się testowo kilkoma mtorami jednego i drugiego typu Dopiero wtedy możesz zacząć się zastanawiać, takie wywody bez żadnej praktyki to jak lizanie cukierka przez papierek nie wiedząc nawet jaki ma smak... a może okazać się niestety bardzo gorzki... Edytowane 1 Czerwca 2011 przez kubagsx Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Kurde, że ten temat już w 2007 nie poleciał? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 to zależy od wielu czynników, bierz pod uwagę to co ci niektórzy odpisali1. jeśli dopiero zaczynasz przygodę z motocyklami to cross, bo nauczysz się szybciej i lepiej jeździć2. jeśli mieszkasz w centrum warszawy to ścig, a jeśli na wsi to cross3. jeśli chcesz latać po mieście czy gdzieś po ulicach to zamiast crossa enduro4. zależy ile masz kasy, bo ścig jest droższy i pod warunkiem, że nie będziesz miał dzwonów tańszy w utrzymaniu, cross/enduro są tańsze, ale więcej trzeba przy nich robić, choć na paliwie zaoszczędzisz, bo 50 km w terenie to pół dnia jazdy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecha Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Kup supermoto.+1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAJDOR Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Nie kupuj Supermoto - lepiej Enduro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek660 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 ja juz powoli zaczalem odkladac na jakiegos enduraka wiec tobie tez doradze enduro Cytuj Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Pytanie z gatunku "którą koleżankę z klasy wydymać"... pozdr Synek byczek do Taty byka.Tata, skoczymy szybko i przelecimy jedną ( koleżankę ). Tata na to. Synu, nie skoczymy, tylko pójdziemy, pomalutku. I wydymamy nie jedną, a wszystkie. A teraz pozwolę sobie skrytykować swojego ulubionego kolegę, za tekst, zrób pierw prawko. Zapomniał wół jak cielęciem był :icon_razz: i sam latał ...Oczywiście mówimy o lataniu po krzakach, czyli enduro. Zresztą, enduro jest najlepszą szkołą do nauki jazdy na motocyklu, z tego powodu warto więc zacząć od terenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Jak młody człowiek czyli 10 lat temu i wiecej :icon_biggrin: jeździłem tylko w terenie. Zajebista frajda mimo że poważniejsze urazy spotkały mnie właśnie tam :icon_twisted: .Ostatnio tylko sporty i trochę nudą zaczyna zajeżdżać, może czas wrócić do lasu... :icon_biggrin: Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi