pierwoszow Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Prędkość turystyczna.Nad punktem zbornym zastanowimy się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maar79 Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 (edytowane) ja nawaliłem w sobotę jak cholera, miało być 1-2 browary a tu przyszli znajomi rozkręciła sie impreza i jak się obudziłem rano w niedzielę to stwierdziłem że nie tak chcę zacząc sezon w tym roku :rolleyes: Słuchajcie ma być pięknie do końca tygodnia przynajmniej, ja piszę się na bank sobota mi pasuje niedziela też piszcie kto woli kiedy i postaramy się wybrać dobry dzień żeby pasował większości. Pomysł traski Marcyśka bardzo mi się podoba. Do zobaczenia mam nadzieje w dużym składzie w weekend Edytowane 13 Marca 2007 przez Maar79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Spoko, spoko - zróbmy z tego cykliczne spotkania. Taką wspólną baze do wypadów... Ja na łikend zamierzam już śmigać... Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 dzisiaj. 19.15 na ostrowie tumskim. przed katedrą (a może rzeźbę wcześniej). nocny objazd miasta jak coś, gdyby ktoś chciał później dołączyć, to na tel 667 400 239 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Jaką prętkość przelotową szykujecie? I gdzie jest jakiś punkt zbiorczy?Jaką prętkość przelotową szykujecie? I gdzie jest jakiś punkt zbiorczy?p.s. Jechałes dziś przez świebodzice?Prędkośc przelotowa będzie dostosowana do mozliwości, w grupie trzeba sie dostosowac,a przez Świebodzice śmigałem....Jesli przyjmmiecie moja opcje trasy, to proponuje na punkt zborny znów Mirosławice... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 no i elegancko. mamy kilka ciekawych punktów, a jedna miejscówa jest IDEALNA! i do zlotów i jako clubhaus... nawet grila można na zewnątrz zrobić, a motocykle podjadą pod wejście. ogrodzone murem... i to niedaleko rynku...przy następnym "night racing" tam zajedziemy pozdrawiam :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Jestem za propozycją Marcyśka.Zatem spotykamy się w sobotę w Mirosławicach o godz.11.15( nie będzie za póżno?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz102 Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Prędkośc przelotowa będzie dostosowana do mozliwości, w grupie trzeba sie dostosowaca to mnie cieszy. W każdym razie ojciec LTDkiem jedzie, a ja z etką zobacze jak to bedzie.W kazdym razie trasa przyjemna na wycieczke, to do soboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Jestem za propozycją Marcyśka.Zatem spotykamy się w sobotę w Mirosławicach o godz.11.15( nie będzie za póżno?)Może wcześniej, np. 10.30, ale ja jestem elastyczny...tylko, że zapowiadaja załamanie pogody, nie byłoby wesoło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 ja w sobotę odpadam. jadę na urodziny ojca.pozdrawiam i udanej imprezy a jutro spotkanie pod orlim. 18pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 (edytowane) zobaczymy jaka pogoda będzie:biggrin: Edytowane 15 Marca 2007 przez pierwoszow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Ja jestem gotów do wyjazdu, tylo ta pogoda...niepewna...zobaczymy jak będzie rano, ale nie ma co przeginac, sezon dopiero rusza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Zapowiadają jutro opady ,ale w niedzielę ma być już bez deszczu(no prawie) :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 no wlasnie ja slyszalem 8 stopni i deszcz:/ a ja niestety nie mam zadnego kombinezonu:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 no wlasnie ja slyszalem 8 stopni i deszcz:/ a ja niestety nie mam zadnego kombinezonu:/U mnie już leje, z wyjazdu nici-nie będę przeginał. W taka pogodę to żadna przyjemność jazdy.Pozdrawiam. Na przyszły wekend jest Toruń, ale patrząc na prognozy pogody chyba trzeba będzie jechać czterema kółkami. Panowie pierwoszów, bartic i eksces może połączymy siły w tej sytuacji i pojedziemy wspólnie jedną puszką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi