marcysiek Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 No nie ... !!! Zamiast dolnoślązaków zachęcać to Wy : "jeśli pojadę..." ..."jeśli nie pojadę..." Nagana wzrokowa :lalag: Nie dyskutować tylko pakować sprzęty i dymać do Torunia, bo paparcie w NIP wycofam :wink: Chłopaki - niestety tym razem Wam nie potowarzyszę (maluję błotnik pod Grodziskiem Mazowieckim), ale jeszcze polatamy. Tylko proszę o informację nieco wcześniej, bo na paliwko zarabiam w okolicach siedziby Radia Maryja. Bartic i Pierwoszów zapamiętali prośbę - czy powtórzyć ? :wink: I mam nadzieję, że do zobaczenia w Toruniu. Miłego latania.No i dobrze....w Toruniu trzeba być i koniec dyskusji... No dawać twardziele, 12.30 w Mirosławicach sie spotykamy...kto chętny niech śmiga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 no to jedziemy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 no to jedziemy :biggrin:OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristobalo Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 OK bede pewnie przed 13, ale jade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 bede pewnie przed 13, ale jadeNo, fajnie sie pośmigało...Jawa Pyrak ma ładne to ranczo...Dzięki panowie za wspólna wycieczkę...może zrobimy z tego jakąś tradycje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristobalo Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 No, fajnie sie pośmigało...Jawa Pyrak ma ładne to ranczo...Dzięki panowie za wspólna wycieczkę...może zrobimy z tego jakąś tradycje...hehe - ja również melduje przybycie do bazy... z powortem wiało niemiłosiernie, ale było fajnie :icon_evil: Wielkie dzięki - przede wszystkim gospodarzom :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hahacz Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Chyba was mijałem w okolicach Mirosławic... Lewa w górze :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 hehe - ja również melduje przybycie do bazy... z powortem wiało niemiłosiernie, ale było fajnie :buttrock: Wielkie dzięki - przede wszystkim gospodarzom :notworthy:Wielkie dzięki motonitom co nie bacząc na 17 stopni pojawili się w stanicy.Myślę że Perakowi 250 należy się duży medal za organizację spotkania..Szkoda że organizator spotkana Juliusz???? zawiódł nas. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 o ja. mojej odpowiedzi nie drukneło? więc raz jescze...dzięki za spotkanie!! niewielkie, ale widać byli ci, co być mieli. dziękuję za ugoszczenie na niesamowitym ranczo.hahach - to musieliśmy być my :) pozdrawiam i od następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 to moze powtorka za tydzien w sobote?:crossy: w tym tygodniu moto bedzie to w koncu bede mogl dolaczyc :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Jak tylko pogoda dopisze.Ale możemy trochę dalej pojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juliusz55 Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Jak tylko pogoda dopisze.Ale możemy trochę dalej pojechać.A to dopiero ! Dałem ciała! Miałem inny plan na niedzielę i nie włączałem komputera. Przepraszam.Ale to miła niespodzianka , że fruwaliście. Opiszcie , proszę , kto był , itp... To zachęci następnych. I czy jesteście umówieni na następny raz?Zazdroszczę Wam !Do zobaczeniaJuliusz PS Otworzyłem temat dot. warsztatów moto (gdzie , jakie) we Wrocławiu w części "Warsztaty..."Opiszcie , jeśli możecie. Z góry dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Możemy przyjąć moja propozycję wypadu do Zagórza Śląskiego nad tamę, zamek Grodno oraz pisznyżurek w "Zagrodzie"- to taka knajpa, pisałem kilka postów wcześniej...pozdrawiam, ale dla mnie raczej w sobotę. A to dopiero ! Dałem ciała! Miałem inny plan na niedzielę i nie włączałem komputera. Przepraszam.Ale to miła niespodzianka , że fruwaliście. Opiszcie , proszę , kto był , itp... To zachęci następnych. I czy jesteście umówieni na następny raz?Zazdroszczę Wam !Do zobaczeniaJuliusz PS Otworzyłem temat dot. warsztatów moto (gdzie , jakie) we Wrocławiu w części "Warsztaty..."Opiszcie , jeśli możecie. Z góry dziękuję...Juliusz żałuj, że nie byłeś, była też jednak Dragusia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Możemy przyjąć moja propozycję wypadu do Zagórza Śląskiego nad tamę, zamek Grodno oraz pisznyżurek w "Zagrodzie"- to taka knajpa, pisałem kilka postów wcześniej...pozdrawiam, ale dla mnie raczej w sobotę.Juliusz żałuj, że nie byłeś, była też jednak Dragusia....jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz102 Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 propozycję wypadu do Zagórza Śląskiego nad tamę, zamek Grodno oraz pisznyżurek w "Zagrodzie"- to taka knajpa Jaką prętkość przelotową szykujecie? I gdzie jest jakiś punkt zbiorczy? propozycję wypadu do Zagórza Śląskiego nad tamę, zamek Grodno oraz pisznyżurek w "Zagrodzie"- to taka knajpa Jaką prętkość przelotową szykujecie? I gdzie jest jakiś punkt zbiorczy? p.s. Jechałes dziś przez świebodzice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi