Tommi Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 A co można wygrać :icon_rolleyes: ? szczery uśmiech pewnego moda, w Twoim przypadku może coś więcej :biggrin: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 (edytowane) klon Edytowane 25 Marca 2007 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 (edytowane) zapraszam do obejrzenia fotorelacji z tej imprezy: Motocykl Expo 2007 Edytowane 25 Marca 2007 przez qtch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 tylko wezmę fotki od kolegi z laptopa to je wgram moje są ciut innego rodziaju. ps. motocykle są w internecie a hostessom sie robi fotki uważam że HONDA w tym roku dokopała suzuki. w suzuki oprcz czarnej nie była żadnej rewelacji natomiast w HONDZIE uuu dwie panie czarne klasa nad klasami. wrzuce fotku juz niedlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahmed Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Witam,tym razem najlepsze hostessy miała Honda ieśli chodzi o całą impreze to było spoko o wiele więcej miejsca i bez problemu można było każde moto obejrzeć. A tu jedna fotka :icon_biggrin: http://img410.imageshack.us/my.php?image=dscf3740co0.jpg Witam,tym razem najlepsze hostessy miała Honda ieśli chodzi o całą impreze to było spoko o wiele więcej miejsca i bez problemu można było każde moto obejrzeć. A tu jedna fotka :wink: http://img410.imageshack.us/my.php?image=dscf3740co0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 szczery uśmiech pewnego moda, w Twoim przypadku może coś więcej :crossy: pozdro Przekazane na żywo :banghead:Trzeba było zaczepić, pogadać itp. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Przekazane na żywo :icon_mrgreen:Trzeba było zaczepić, pogadać itp. Pawel taki był plan ale moje towarzystwo z głodu padało i wychodząc w przelocie fotkę strzeliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Byłem dziś na Expo po raz drugi i bynajmniej nie żałuję kolejnych 20 zł wydanych na wjazd. Kupiłem parę drobiazgów oraz kask, który niestety musiałem zwrócić, ponieważ nie dało się w nim jechać z prędkością wyższą niż 90-100 km/h.Znowu spotkałem parę osób, pomacałem i poprzysiadałem się do paru sprzętów, itd., itp. :icon_mrgreen: A za tydzień Mototarg! Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 fotki fotki fotki dawjacie jak ktoś ma ja moje erotyczne wrzuce pojutrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris_big Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 (edytowane) fotki fotki fotki dawjacie jak ktoś ma ja moje erotyczne wrzuce pojutrze czekamy :icon_rolleyes: :icon_twisted: Edytowane 28 Marca 2007 przez Kris_big Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 (edytowane) Trochę moich fot > #1 (takie różne), #2 (konkursowe motocykle), #3 (honda rc211v). :flesje: Co prawda `nieerotyczne` ale zawsze :crossy: podrawiam Edytowane 28 Marca 2007 przez Marta69 Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revolution Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 (edytowane) W końcu znalazłem trochę czasu by wrzucić fotki.Miłośnicy hostess też powinni coś dla siebie znaleźć ale jednak to wystawa motocyklowa więc te przeważają. :) http://my.opera.com/revolution_82/albums/show.dml?id=230170 Edytowane 28 Marca 2007 przez Revolution Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 zapraszam do obejrzenia fotorelacji z tej imprezy: Motocykl Expo 2007 ja przepraszam za OT, ale muszę :) zobaczcie które zdjęcia maja najwięcej odsłon. wszystkie ok.50-60 a to ze skąpo ubraną Panią na motocyklu... 126 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Bylem w sobote ok. 11:30... podjechalem ze swoim staruszkiem na motongach.polazilismy z 1,5h i potem pojechalismy cos zjesc... targi bardzo przecietne aczkolwieklepsze od Motor Bike Show. Niestety jeszcze bardzo daleko nam do zachodu...ale coz... jaki rynek takie targi. Jutro na Motobazar sie wybieram i cos sobie do motora kupiem :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi