Cezar Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Witam Chodzi mi o taką luźną dyskusję. Bo zauważyłem że jest to tania marka, a posiadacze z reguły chwalą. A posiadacze takich ubrań jak Fox, Ufo czy inne kosmicznie drogie ubrania strasznie narzekają na Fly (Z moich doświadczeń). Jakie jest wasze zdanie? A konkretniej posiadaczy. Chodzi o to że jak śnieg się roztopi to szykuję się na enduro a że kasa nie bierze się z powietrza to myślałem nad Fly właśnie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Chyba nie ten dział :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezar Opublikowano 26 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 No to nich ktoś przeniesie do Enduro i Motocross Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 No to nich ktoś przeniesie do Enduro i MotocrossUżycie słowa "proszę" było by w tym przypadku wskazane :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Użycie słowa "proszę" było by w tym przypadku wskazane To za trudne jak widac. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonsso Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 kumpel ma spodnie i bluze. Chwali sobie bardzo nic sie nie pruje i nie blaknie. Ja uzywam juz 3 pare rekawiczek tej firmy i uwazam ze sa bardzo dobre. polecam fly za cene np. 1 pary rekawic alpiny czy thora mozna sobie kupic 2 albo 3 fly, wiec roznica jest duza, a jakosciowo porownywalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_pol Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Mam koszulke (dalem bodajze 79zl -jakas przecena w sklepie byla..) i moge powiedziec ze nie rozni sie jakosciowo od koszulki z acerbisa ktora kupilem 2 lata temu za 149zl....nie pruje sie ,nie blaknie...wiec polecam:) Moj kumpel ma rekawiczki i tez sobie chwali...chociaz ja sadze ze rece sie strassznie poca w nich. pzdr . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszon Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Też jestem posiadaczem ubrań FLY. Mam koszulke, spodnie, buzer i rękawiczki. Nie moge na nie powiedzieć żadnej złej opini. Nie prują się, nie blakną. Jak kogoś nie stać na drogie ubrania to polecam właśnie FLY'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_K_ Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Firma FLY...?? No to słyszałem że BUTY FLY są beznadziejne... i ich sie nie opłaca kupywać(tak słyszałem) a tak to strój to chyba jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszon Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 No to słyszałem że BUTY FLY są beznadziejne... i ich sie nie opłaca kupywać(tak słyszałem)I dobrze słyszałeś. Już bym wolał jezdzić w gumiakach :icon_eek: Ale ubiór mają naprawde bdb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Ja mam ochraniacze na kolana FLY takie zwykle bez zawiasu i nie polecam bo się zsuwaja, zaluje ze nie kupilem troche drozszych na zawiasie.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 I dobrze słyszałeś. Już bym wolał jezdzić w gumiakach :) Ale ubiór mają naprawde bdb.Czyzbys jeździł w butach FLY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszon Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Czyzbys jeździł w butach FLY?Nie nie jeżdże w FLY'ach. Ja mam Oxtary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszon Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Czyzbys jeździł w butach FLY?Nie nie jeżdże w FLY'ach. Ja mam Oxtary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 co do odzieży marki FLY wszystko zależy od seri bo te najniżższe serie nie grzeszą jakością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi