ks-rider Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Gdzie mozna obejrzec/przymierzyc ciuchy tschula w Warszawie? Obejrzec mozesz zapewne w kazdej warszawskiej cafe'jce internetowej gdy wejdziesz na strone Tschul'a, z przymierzeniem moze byc wiekszy dylemat. Tschul jest generalnie sprzedawany wysylkowo aby ominac marze dealerska. :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Ponawiam pytanie ;) Na motobajzlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 OK. Dzieki. Do motobajzlu jeszcze daleko chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 (edytowane) OK. Dzieki. Do motobajzlu jeszcze daleko chyba. http://tschul.pl/ Jimi zadzwon do nich...ja dostalem namiar na ich"kolege" co sprzedaje je w okolicach Pruszkowa. Pozwolil przymierzyc,pomogl dobrac rozmiar a i ceny nizsze niz na stronie :lalag: Sprzedaja rowniez przez allegro :smile: 798-828-302 tutaj jego nr.Dzwoń po 16-ej :) Edytowane 19 Listopada 2009 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Ooo. Dzieki wielkie! Jak narazie dopiero powoli sie przymierzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Ooo. Dzieki wielkie! Jak narazie dopiero powoli sie przymierzam. Jimi, mierzyles juz moze tego tschula? Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magman Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Czy ktoś jakieś doświadczenie z kurtką model 820.Potrzebuje coś na wiosnę i jesień ,bo stare skórki już nadają się na śmietnik . Arlen ma perforowaną skóre na rękawach i pi*dzi jak cholera,więc muszę to zaklejać ,ale już mnie to wku....rza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YaroZS Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 (edytowane) Ja mam 820 od dwóch lat i jestem z niej zadowolony. Oczywiście ma swoje mankamenty a zwłaszcza totalnie źle wszyste kieszenie na ochraniacze. Protektory były wszędzie tylko nie tam gdzie powinny, na szczęście igła z nicią rozwiązały ten problem. Skóra z której wykonano kurtkę jest gruba i dość twada w związku z czym czujesz się na początku jak robocop. Szwy nawet po 20 metrowym szlifie nie noszą oznak uszkodzenia. Wstawki z materiału w wewnętrznej części rękawów zapewniają dobrą wentylację latem, ale w czasie chłodnych dni jest to uciążliwe. Kurtka testowana w czasie deszczu daje dobrą ochronę, nawet tekstylne wstawki nie przemokły. Kurtała ma "fabryczne" protektory na łokcie, może się niewygodnie latać na VTX, bardziej chyba na turystyczno-sportowy motocykl ją robili. Edytowane 16 Lutego 2010 przez YaroZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magman Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 No własnie te materiałowe wstawki mnie interesuja ,czy nie wieje wiaterek przez nie.Na VTX -ie latam w Arlen Ness :biggrin: ,nie uznaje ramonesek na moto ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Będzie przez nie wiało, nie jest to za ciepły model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relakzstyle Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 panowie sory za archeologie ale mam pytanie odnosnie jakosci ochraniaczy w kombi tschula, czy to prawda ze sa miekkie?jak na rower ? Czy w spodniach w kombi np. model 737 sa protektory napiszczel ? Pozdr /// Bylem dzis przymierzac w Gdanskim sklepie tschula kombi 727(lub 737 nie pamietam) i jakis tam jeszcze model, i jestem w szoku. Po tych przymiarkach jechalem do kilku 3miejskich sklepow- W im nie maja NIC, w bemotor maja 1 model w moim rozmiarze wogole mi nie lezal i jakoscia nie powalal, w motoakcesoria to wogole nokoment. Kombi tschul lepiej mi lezalo niz alpina,skyke a jak zobaczylem na probikera to smiac mi sie chcialo ochraniacze to mialem takie w podstawowce dolaczyli mi do rowera. Powiem tak ze akurat ja bede kupowal tschula bo za taka kase jest mega mega. Twarde ochraniacze(jedynie nie podobalo mi sie rozwiazanie z ochraniaczem nog tj brak dlugiego ochraniacza piszczela, ktory z kolei nie jest niezbedny bo mam wysokie buty.) super mi lezal wlasciwie jak na mnie, dobre materialy naprawde jestem w szoku. Zarowno w spyke i w alpinestars spodnie wogole mi nie lezaly ochraniacze gdzies tam z kolan powedrowaly na piszczel ogolnie porazka. Jakoscia jakos tez mnie nie przekonali. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyygy Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Proszę o opinie posiadaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyygy Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 jeździ ktoś w tych ciulach czy nie. Jak człowiek ma się coś dowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 rękawice 212 i 8 tys km i zrobiły sie luźniejsze ale żadnych uszkodzeńNa alledrogo sklepy robią licytację ciuchów od zł czasem może się udać ja w ub zimę kupiłem je za 80 zet ale chyba fart Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi