Joe Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Imprezka w miare udana jak na pierwsze spotkanie, a szczególnie warto było przyjechać na T.O.N to dopiero był power, szczerze mówiąc wiekszego gnoju jeszcze nie widziałem w życiu... bo według mnie brakowało śmietników/worków na śmieci, potem apelowali żeby pomóc sprzątać ciekawe w co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SB_ Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Imprezka w miare udana jak na pierwsze spotkanie, a szczególnie warto było przyjechać na T.O.N to dopiero był power, szczerze mówiąc wiekszego gnoju jeszcze nie widziałem w życiu... bo według mnie brakowało śmietników/worków na śmieci, potem apelowali żeby pomóc sprzątać ciekawe w coA ja ci powiem, że na każdym juwenaliach jest większy gnój. No może aromat unoszący się z okolicznych lasków na Woodstock był nie do podrobienia :cool:. Przyjechałem specjalnie na AcidDrinkers i się nie zawiodłem. Chłopaki grali długo i ładnie, a mnie jeszcze przynajmniej przez dzień będą bolały zakwasy (kark + tricepsy, w młynie pod sceną trzeba ich trochę poużywać żeby zostać w pionie) :clap: . No i jeszcze warto wspomnieć o sobotnim koncercie, kiedy chłopaki z ASP (Raduli, Pilichowski) pokazali jak się gra. Szkoda, że tak szybko skończyli.Za to niedziela była słaba, bo cały dzień trzeźwiałem... dopiero po 19. spadło mi do 0.2... a później jeszcze do Wrocławia naginać...Kto na Woodstocku nie był niech żałuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_han Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Widze ze conajmniej kilka osob z forum sie pojawilo, a integracji alkoholowej jakosc nie bylo widac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 W piatek o 13 przy wejsciu bylem tylko ja i Rozio :icon_mrgreen:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 W piatek o 13 przy wejsciu bylem tylko ja i Rozio .My jeszcze jechaliśmy ... Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika69 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 a mnie nie było wcale bo niestety w piątek rano wylądowałam w szpitalu i w środę znów do niego idę niestety... żaluję bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 No ja byłem w piątek przed 14 i spotkałem tylko(poza Rudym) Draco Fishera.Ale fajnie było :biggrin: czyli pewnie za rok na siódmy pojade :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Rowniez udalo mi sie dotrzec na tegoroczny przystanek. Muza - super.W drodze z pobliskiego intermarche gdzie byla promocja na Tatre (jedna swiezutka zgrzewke wypilismy na pobliskiej laweczce czekajac na kumpla z trasy) glowny kierownik pomylil droge i musielismy sie przedzierac przez tlum od strony bandżi :cool: (ale sprzegla jeszcze nie trzeba robic). Kto ma to dawac jakies fotki itp.PS. Widzial ktos tego panka ubranego tylko w kokardke przywiazana do tego, no .... ;)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 No ja tez zaliczylem tegoroczny woodstock ale nie motorem chociaz az tak bardzo tego nie zaluje bo cala reszta byla zajebista. BTW.Tego kolesia z wstaza widzialem bo obozowal niedaleko naszych namiotow.A to byla ta wstazka co rozdawali "Nie biore jestem OK". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Imprezka zaje-sta! :icon_mrgreen: nie zaluje ze nie pojechalem na moto, takiej biby w pociagu wzyciu nie widzialem :icon_razz: wsumie zaczolem pic o 23 w czwartek a skonczylem ok 15 w niedziele:) na poczatku jak to zobaczylem to pomyslalem ze chyba mnie to przerasta, ale potem bylo poprostu wspaniale, amnesia na miescie-mozna bylo pic i palic gdzie sie komu podobalo :biggrin: zastanawialem sie gdzie sie podzialy wszystkie dresy :biggrin: chyba pouciekali z miasta:D albo dostali azyl w dyskotekach :bigrazz: Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Tu dałem kilka fotek... >>> f o t k i <<< >>> f o t k i 2<<< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moherowy ninja Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 vmax-r fajne foty, aż się łza w oku kręci że mnie tam nie było :icon_rolleyes: tego klimatu nie ma nigdzie indziej na świecie.Mam nadzieję ze w przyszłym roku uda mi się dotrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 (edytowane) http://www.woodstock2007zlot.jpg.pl/?292772,21901,535330 hehe -a nie masz z przodu?? :) są i fotki u boanergesówhttp://www.boanerges.kdm.pl/?fotki&g2_itemId=3089 Edytowane 8 Sierpnia 2007 przez konrad1f Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 no nie mam z przodu.... Wiem, widziałem te foty z ich strony. Śmieszna ta pustka na początku. :( (teren zlotu woodstock). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Tutaj Woodstock 2007 widziany obiektywem mojego aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi