Nitomen Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 KLR 650 z calym bakiem wazy 180 , starsze DR 650 podobnie, Dominator i XTZ 660 cos kolo 200 :biggrin: Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ironh Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 KLR 650 z calym bakiem wazy 180 , starsze DR 650 podobnie, Dominator i XTZ 660 cos kolo 200 :icon_exclaim:Dominator na sucho waży 153kg (dane z 3 źródeł,w tym książki serwisowej),a w Motocyklu bylo podane że gotowy do jazdy 183kg,chociaż nie wiem skąd uzbierało sie aż 30kg,skoro zbiornik ma 16 litrów a oleju wchodzi niecałe 2... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadimex Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 No ale tak poważnie to rozbiegamy się od tematu, jeśli ktoś będzie chcał z komfrontować model dr 350 i 650 se to napewno się przyłącze. Hej No to idealnie, bo ja tez sie chetnie przyłącze do takiej fajnej konfrontacji - rozumiem, że ty obstawiasz DR 650 SE , więc ja obstawię DR 350 .....wprawdzie akurat sprzedalem, ale w marcu będę miał kolejne i jednego nominuję na wyjazd w okolice Olsztyna :biggrin: Będzie się działo, teren zróżnicowany - taki jak u Was (Lasy, pola, rzeki , itd ....raj). Pozdrawiam i do wiosny !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
globtdm Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Witam No zapraszam, zapraszam na Mazury, będzię przednia zabawa, zobaczymy co te niby lekkie motorki potrafią :cool: a pocałej imprezie opiszemy doznania na forum , oczywiście z fotkami w roli glównej :icon_evil: Pozdrawiam i Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Globtdm mógłbyś napisać troszkę o wadach suzuki dr650se? Napisałeś, że ma jakieś wady, mógłbyś to sprecyzować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prokto Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 http://www.bikez.com/motorcycles/suzuki_dr...90.php...ogólna specyfikacja..i inne linki.. ale oczywiście każdy posiadacz Suczki DR powie że jest swietna...niestety KTM jest lepszy..i tylko sentyment trzyma mnie przy Suczce....LC4 jednak jest lepszy...powodzenia w wyborze...dozo na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 najwieksza wada TT jest brak mocy , 40 kuni to nie rakieta , zato trwaly ,prosty i bardzo popularny silnik. Sam sie zastanaialem na tymi 2 moto , ale coraz wiecej slysze opinie z TT sa mulowate. Jeszcze nie zdecydowalem co bedzie nastepne Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Hej No to idealnie, bo ja tez sie chetnie przyłącze do takiej fajnej konfrontacji - rozumiem, że ty obstawiasz DR 650 SE , więc ja obstawię DR 350 .....wprawdzie akurat sprzedalem, ale w marcu będę miał kolejne i jednego nominuję na wyjazd w okolice Olsztyna :notworthy: Będzie się działo, teren zróżnicowany - taki jak u Was (Lasy, pola, rzeki , itd ....raj). Pozdrawiam i do wiosny !! heheh juz sie nie moge doczekac tej konfrontacji i opisu wydarzeń. DR 350 górą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
globtdm Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 No i ja już się nie mogę doczekać konfrontacji, no ale już tusz tusz , zima już pomału odpuszcza. Tak więc niebawem pełen OGIEŃ gdzie oczy poniosą A tak na marginesie DR 650 oraz innych endurowatych jedno cylindrowców trzeba pamiętać że przy kupnie używanej maszyny paro letniej to przede wszystkim jego stan jest ważny.Bo co Ci z fajnego Ktm-a jeśli stukał puka, co gdy po zakupie ładnej TT okaże się że będzie robiła dwa ślady, co gdy po zakupie yz-ta okaże się że są wypalone zawory (jest ich 5 i są tytanowe a o koszcie jednego już nie wspomnę ) Tak więc czasami lepiej kupić spokojniejszą maszynę, a bardzie zwrócić uwagę na stan.Trzeba pamiętać że żyjemy w Polsce w Państwie sexu i biznesu, a tu wszysto jest możliwe (ale to tylko moje spostrzeżenie, nie muszą się z nim wszyscy zgadzać) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 najwieksza wada TT jest brak mocy , 40 kuni to nie rakieta , zato trwaly ,prosty i bardzo popularny silnik. Sam sie zastanaialem na tymi 2 moto , ale coraz wiecej slysze opinie z TT sa mulowate. nie wiem o czym mówiszmi mocy nie brakuje, najczęsciej jeżdżę po mieście a wcześniej latałem stara japonią i nie czyje żeby tt nie jechałazresztą z dwójeczki bez problemu idzie na goomę, v-max ok 145km/h i to mi w zupełności wystarczaexc to może nie jest ale tt z tym zawiasem na pewno jest lepsza niż dr650 Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
globtdm Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Nie zaprzataj sobie głowy jakimiś TT Jeśli zdecydowałeś się DR 650 E jako motocykl uniwersalny to decyzje podjołeś słuszną. Poszukaj ładnej sztuki i ciesz się z użytkowania. a tu znalazłem fajną i za fajne pieniądze http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M362423 może warto się zainteresować A tak na marginesie to 160 na DR-e to standart a jak się pochylisz to 170 napewno zobaczysz (chodzi o model DR 650 E) a 2 na gume to tyko chwila Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario Opublikowano 20 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 (edytowane) Odświeżam temat. Swoje moto sprzedałem i stoję teraz przed poważnym wyborem czy DR350S , SE czy DR650SE? Niestety na żadnym z nich jeszcze nie jeździłem. Niedawno jeździłem na Yamasze TTR600 i nawet mi się spodobała, tylko w rozsądnych pieniądzach nie znajdzie się zadbanego egzemplarza. O Hondzie XR400 nawet nie myślę, bo ciężko jest coś takiego w ogóle kupić, chyba że XR600.Czy porównanie 350 i 650 doszło do skutku? Edytowane 20 Lipca 2007 przez dario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Pamietajmy,ze DR 650SE czyli po 96 roku to jest zupelnie inny motocykl niz stara 650.Zalezy o co komu chodzi,jak duzo wieksza liczba km ma byc w terenie to 350 wg mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aszuki Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 siema.Jestem posiadaczem takiego DR 2000r przy jezdzie w trasie 120km/h pali 5lw terenie spali do 7max8nic nie trzeba robic tylko wymiemiac rzeczy eksploatacyjne i latasz, nic zlego slowa nie mozna powiedziec.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 (edytowane) A jak to sie spisuje w powiedzmy średnio trudym terenie? Edytowane 29 Lipca 2007 przez Kamsel Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi