CRASH Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Możliwe, że to r1 było i cbr125 faktycznie też tam padło. A mi na psyhice ten cement na wiekszości toru strasznie siedział - widziałem ten porozlewany olej zanim jeszcze posypali, wiem ile tego było i nie moge sie przełamać żeby po tym normalnie jechać. A tak BTW - oni to posypują cementem "gorażdże" najzwyklejszym z worków po 25 kg. Mam nadzieję, że MMP to rozjeżdżą dokumentnie i wszystko do normy wróci.Pozdrówkitego z cbry to szkoda chłopaka bo nie z własnej winy wyglebił , miał pecha trafił na debila, co do cementu to mam to samo , blokada. Wątpliwe żeby po MMP tor był w lepszej kondycji, przypomnij sobie czerwcową runde . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R6surfer Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Witam wszystkich, rowniez dzisiaj bylem na torze jak zwykle od 3 tygodni!! Gleby byly obfite!! Nawet przerwany trening był!!! Mam pytanko czy ktos wie gdzie mozna znalezc jakies zdjecia z dzisiaj?? Bo widziałem, ze duzo osob latało po krzakach z aparatami, a nawet na wyjsciu na prosta mieli kamere i tam siedzieli, wiec bylbym wdzieczny za odpowiedz!! Dzisiaj wykrecilem 2:18,1 wiec jak na 125 bez owiewy i na zwyklych oponach z 2000 roku to nie narzekam :icon_mrgreen: Pozdrawiam Wojtek Przyłączam sie do pytania, może ktoś ma jakies namiary na fotki lub wrzuci gdzieś filmik pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 hehe najwiecej zdjec to robia kolesie z PZU dlatego Panowie - blache odkrecic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Jeżeli wszystko się ułoży i pogoda dopisze to w poniedziałek znów się pojawię w Przeźmierowie :) Mam tylko nadzieję że po Grandysach tor nie będzie zasypany cementem tak jak na początku miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Kto oprócz Majora leci w pon na tor? :biggrin: Ma być ładna pogoda :bigrazz: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posen Diesel Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Jeżeli wszystko się ułoży i pogoda dopisze to w poniedziałek znów się pojawię w Przeźmierowie :icon_twisted: Mam tylko nadzieję że po Grandysach tor nie będzie zasypany cementem tak jak na początku miesiąca. Po grandysach tor pozostał czysty - lecz po nas jeździły jeszcze samochody, przeniesione z remontowanego toru w Kielcach. Oczywiście jest coraz więcej fałd. Te na wyjściu z dużej patelni i z prawego niemieckiego, na wyjściu na prostą start-meta już pewnie znacie - cały czas się powiększają, nowością są powoli tworzące się nowe fałdy przy wejściu na dużą patelnie. Ciekaw jestem za ile(naście?) lat ponownie zrobią nową nawierzchnię. Tak na marginesie, do listy wqurzających "nawierzchniowo" miejsc dodałbym: dołek w trjektorii wejścia w szybki prawy i dziwne garby z asfaltu na 3 (lewy za sławiniakiem) i na wyjściu na prostą pod mostkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 nowością są powoli tworzące się nowe fałdy przy wejściu na dużą patelnieZnaczy co? od hamowania asfalt się zwija :banghead: A moze niepotrzebnie hamujemy przed patelnią? :cool: i na wyjściu na prostą pod mostkiem. Coś o nich wiem... Nigdy wcześniej nie jechałem tak szybko po trawie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz L Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Do końca września jeździmy po torze również we wtorki . Tzn. jeszcze tylko w następny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Dariusz L - to ty jeździłeś w poniedziałek czerwonym jajkiem na czarnych tablicach? Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz L Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Ano ja ci to byłem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Wybieracie się na najbliższy poniedziałek / wtorek ?? My z Majorem na 99,5 % jesteśmy w poniedziałek , wiec jakby co to do zboczenia :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Ano ja ci to byłem :-)To rispekta, bo dawałeś ostro :flesje: Strat po wizycie w zielonym na wyjściu pod mostek nie było? Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz L Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Plastiki poszły i ogólnie kosmetyka prawej strony , podziurawione kombi . Wracałem na lawecie , bo nie gasła kontrolka oleju . Tu wielkie dzięki dla ludzi z Wrocławia za zholowanie motonga do domu . Ostatecznie okazało się, że dekielek silnika wgniótł się trochę i dotknął kabelka od czujnika ciśnienia oleju .Tak więc z silnikiem wszystko ok . Niestety nie wiem , czy prawdziwym powodem ślizgu przodu było nadużycie hamulca , czy może zanieczyszczenie nawierzchni . Wcześniej wyczuwałem kiedy przód zaczyna puszczać hamując w pochyleniu , a tu zupełnie nagle - bach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 wspolczuje, motór sie wyklepie i mozna smigac dalej :D ja bede w poniedzialek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 (edytowane) jakby ktos chcial wiedziec to w gixerach 600 i 750 k4-k5 sa takie same skrzynie biegow pod wzgledem przelozen wiec mozna smialo walic swapy jakbyco. podejrzewam ze w nowszych modelach tesz. pozdro i ch*j.poprosze przeniesc posta do tematu gixercup.pozdro:) Edytowane 23 Września 2007 przez pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi