MiND Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 octavia 99' 130 000km 90hp.. TDI 1,9 126p 99' 70 000km 21??hp 0-100 pod najbliszy monopolowy :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorillaz Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 rzedowa 4 chlodzona ciecza poj. 1300, czyli SKODA FAVORIT :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 VW passat 2,0 91r - tatko :) Seat terra 1,4 diesel 91 r. również tatko :D Renault 19; 1,8 93r. brat :P Skoda Octavia Super 1,2 1963 r. coś około 40 KM to dopiero zawija asfalt, puki co w renowacji, brat ;) no a ja puki co nieodczuwam takiej wewnętrznej potrzeby żeby mieć samochód :bigrazz: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jrball Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 (edytowane) vw golf kombi '95 1,8 75km b+g Edytowane 2 Stycznia 2007 przez jrball Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 No u mnie w garażu stoi super zabytkowa kolarka marki ROMET. Dałem jej ostatnio nowe żółte wcielenie :biggrin: . Musze powiedzieć, że największym plusem jest to, że pedałowanie nie jest tak męczonce, jak na "Góralu" z Tesco :biggrin: .Ja mam szosowy rower Peugeot Ventoux, którym lubię sobie od czasu do czasu pojeździć (w lecie kilka razy w tygodniu). Mam też "górala" rodzimej produkcji, którym po asfalcie jeździ się dużo, dużo gorzej, ale za to jazda na nim po leśnych duktach czy błocku sprawia ogromną frajdę - jeżdżę nim bardzo sporadycznie.Dziś rower służy mi głównie do rekreacji, ale kiedyś traktowałem go bardziej użytkowo, sporo jeździłem nim po mieście. :biggrin: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Land Rover Discovery 2.5 tdi '97 - Ojcaaaaaaaa http://uploads.pl/uploads/75542376e4.jpg Na zdjeciu dyskoteka na tle zaspy z 2006 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszpir Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Obecnie biała Fela Kombi 1.3 z LPG :icon_biggrin: Tak, że witam wszystkich użytkowników czeskich wynalazków :icon_rolleyes: Jak trzeba jechać w dłuższą i szybszą trasę to czasami Passat Starszych.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cycu Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 (edytowane) Tatuś - Citroen Berlingo 1.4 75 KM '99Mamusia - Fiat Cinquecento 0.7 31 KM ;) '92Brat - VW Golf III 1.9 TDI 110 KM '97 A ja chcę Toyotę Celice V lub VI :).... ... może kiedyś Edytowane 2 Stycznia 2007 przez Cycu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ED manetka (KURCZAK) Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 (edytowane) a ja jezdze żukiem w pieknym kolorze (różowym metaliku) na ciemnoszarych aluminiowuch felgach (29 cali) a w sirodku to ma nawet pikowaną bialą podsufitówke z elegancko wkaponowanym szyberdachem. poza tym auto jest żucone na glebe i ma sztywne zawieszenie od koparki. w moim zuku jest jeszcze pieknie furczaczacy na wietrze spoiler od snopowiązalki. tą calosc napedza potezny czterozaworowy silnik wloskiej kąstrukcji o pojemnosci 650 cm sześciennych. tak naprawde to zdezelowany i bezawaryjny - 309GRD z 87r Edytowane 2 Stycznia 2007 przez ED manetka (KURCZAK) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoszymek666 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 hah - a ja mam VW Polo '91 r. :) mówimy na niego korniszon :banghead: ;) a oto foty :crossy: : http://img447.imageshack.us/my.php?image=auto064cv7.jpghttp://img447.imageshack.us/my.php?image=auto068eq0.jpg - najlepsza jest gałka zmiany biegów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 no to sie przylansuje: http://www.furious.pl/article/auditt/ Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Tico 97rok i przejechane ponad 180tyś. km. i jeszcze jeździ.Tak się zastanawiam jak by zrobić jednoślada na takim silniczku to by był nie do zajechania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Poczciwa Vectra A 93r. 1.6. :icon_evil: I mam mały problem po wciśnięciu pedału hamulca podnoszą się obroty do 2 tyś dodam że wymieniłem już serwo,silnik krokowy,potencjometr przepustnicy i sonde lambda i odwiedziłem z dziesięciu mechaników nikt niewie co jest grane. :bigrazz: pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidii Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 scenic grand '05 1.6/16v 115KM ojciectico '96 matka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdra1 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 VW Vento, czerwonu, 93r TD, 75 KM Cytuj :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi