Limo Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Tylko jechać i brać...tanie beemki z raichu. A gość w niebieskim t-shircie dostał drugie nogi w prezencie... Tylko na wuj machał żółtą? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Tylko że od oleju na asfalcie jest inna a żółta tylko mówi żeby nie wyprzedzać. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Limo, przeczytaj uważnie: Żółta flaga - Niebezpieczeństwo na torze. Kierowca musi zwolnić, zabronione jest wyprzedzanie. ale jak wiedzieli że olej to powinna być żółta z paskami czerwonymi. Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Mnie ciekawi jak ten typ na motocyklu dohamował ten zakręt skoro tam był olej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Złoty interes mieć lawetę tam. A tak w ogóle to ciężkie buraki skoro ignorowali sygnały, taka selekcja naturalna bo instykt samozachowawczy od razy podpowiada aby zwolnić bo jakiś bałagan jest, zwłaszcza jak cywile latają po torze i w tym zakręcie. TT Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Ładnie, a nie chciałeś alcantarą jak w M3 csl ? Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 A masz gdzies fotki te cacuszka? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Bożeee ale kundel. Żyg straszny i nieodwracalny co gorsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 W godzinę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Taki tuning to nie moja bajka.Teraz jest moda żeby rant był najbliżej błotnika i wystawał poza obrys auta.Coś w tym stylu: Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Weź tym pojedź na zakupy?!?! Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 O widze że słoneczka z e65 zalozyleś. Ja na 20 cali będę przechodził. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Jutro do spa autem, podniosłem 2cm zawias i jest lux, zmniejszyłem negatyw. Czas na setup zimowy.14462823_600966650111762_4889487632082049230_n.jpg Te felgi ze starej siodemki, wygladaja fatalnie na tym samochodzie. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Ale Janusz nie pisal ze sa brzydkie felgi tylko ze fatalnie wygladaja na tym samochodzie. (czego nie popieram) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Zimą w kabrio!?!? Ja w Srodę działam, umówiłem się z Kivim i wsadzamy sprężyny EIBACH, montujemy Down pipe i wgrywamy programik tak max 300-310 KM Opony zimowe kupione i idą na fabryczne felgi a na wiosnę kupuje nowe fele ale zostaje przy 18-kach tylko ET 45 lub 50 będzie :D Wczoraj wsadziłem Osram Hyper Blue ..... pieknie swiecą :D p.s. Jak to jest z przyciemnianiem szyb? Można te od strony kierowcy i pasażera czy nie? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi