Vector Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 A ja myślę, żę przebieg ma jaki ma. Było roz*ebane i tyle. Stąd taki a nie inny. Na zdjęciach ładne, fajnie, że zrobił zdjęcia pod maską, ale może wcale nie z tej strony był trafiony? :wink: Trzeba na miejscu dobrze obadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_W_wa Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Dziś rozmawialiśmy z gościem, jest pilotem w LOT, samochód miał uszkodzoną tylną lampę i zderzak podobno. Człowiek zgadza się na wszystkie ekspertyzy w ASO. tak jak napisałem może to być samochód godny uwagi, ale to wszystko na miejscu bo przez telefon to można wszystko powiedzieć. Gość też może być np. nie świadomy co było z autem- bardzo ważne w jakich okolicznościach i od kogo kupił auto. Czy było sprowadzone dla niego na zamówienie, czy kupił z ogłoszenia od handlarza a może kupił od znajomego we Francji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Tak czy siak do ASO radziłbym się wybrać aby mieć wszystko sprawdzone i potwierdzone na papierku. Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Mam pytanie co do e46 330 kombi 185konny, czy ktos z Was posiada takowe auto , jeśli tak to napiszcie jak wygląda sprawa użytkowania tego auta, spalanie, awaryjność, koszty utrzymania, wrażenia z jazdy, czy jest b. mocno wyczulony na jakość ropy gdyż późniejsza naprawa diesla na C.R. może okazać się dość kosztowna. Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszZZR Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Witam! Nie ma takiego tematu więc podepnę się w ogólnym. Czy ktoś z forumowiczów posiadających BMW jest w stanie zakodować mi nową pamięć do zegarów do E34 TD i zapisać przebieg nie mniej niż 500kkm? Niestety siadła pamięć w licznikach wywaliło napis code i dupa nic nie działa. Auto to E34 525TD 1994r sedan, zegary z ekonomizerem i elektronicznym przebiegiem, żółta i niebieska wtyczka, code sticker w zielonej oprawce i na (chyba) 8-miu nóżkach. Jest w stanie mi ktoś pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anakin Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Lysy smutno ci, ze o tym troche lepszym VW zwanym Audi nie spiewaja piosenek?Nie smuc sie, znalazlem specjalnie dla ciebie: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Jeśli nie jest made in USA tak jak Kloda sprzęty i nie ma pod maską 2.0 d, to nie będzie się psuć ;) Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Chyba inaczej rozumiemy okreslenie "dzida" w stosunku do samochodu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Jeśli nie jest made in USA tak jak Kloda sprzęty i nie ma pod maską 2.0 d, to nie będzie się psuć ;) X3 gdzie był wymieniony silnik, zresztą 2.0 d, nie był robiony w USA ........ aktualnie Auto jest w Hiszpanii, używane kilka razy w roku i wszystko gra :D Prosiak Żony robiony b ył albo w DE albo na Słowacji .... nie pamiętam ........ Dzisiaj odbieram swoją "rakietę" i na bank nie miałą nic wspólnego z USA ..... baaa ..... tam nawet tej Marki nie ma w oficjalnej sprzedaży :D Yuby .... wszystko będzie ok!!!! BMW - Będziesz Miał Wydatki Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Ja odkąd strzelił mi przewód paliwowy i zalał gorący silnik, a była to kropla która przepełniła kielich, wyleczyłem się z marki BMW.To było ostatnie i już nigdy więcej. Tak jak Klod pisze, wiecej czasu w serwisie, bądź to na akcjach, bądź to ciagłe naprawy. Mniejsze, wieksze ale drenujące kieszeń i czas. Może jak ktoś jeździ 15-20kkm/ rok bedzie zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Mój bundeswagen właśnie skończył 20 lat :)Choćby dzisiaj mógłbym bez obaw nim jechać w dowolne miejsce w Europie. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Nie uznaje Diesli :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 No... :wink:, ale nie każdy jak szejk ma swoją stacje benzynową Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 No... :wink:, ale nie każdy jak szejk ma swoją stacje benzynową A co to ma do rzeczy? Stacja jest Żony i jej Rodziny, Ja tylko zarządzam ..... paliwa za darmo nie dostajemy, a marże są jakie są więc ........ aktualnie różnica między PB a ON to jakies 15-20 groszy ...... no więc policz ile bym zaoszczędził na 1000 km :D Założenia takie (a dlatego bo tyle paliło BMW (Auto A) poprzednie w Dieslu a teraz tyle pali moje aktualne (Auto B): Auto A - Diesel - spalanie 12 litrów ON na 100 kmAuto B - Benzyna - spalanie 10 litów PB na 100 km Policzyłem: Auto A według dzisiejszych cen ON kosztowało by mnie 45,84 zł za 100 kmAuto B według dzisiejszych cen Pb kosztuje mnie 40,01 zł za 100 km No ale zakładając że palą tyle samo to:Auto A według dzisiejszych cen ON kosztowało by mnie 45,84 zł za 100 kmAuto B według dzisiejszych cen Pb kosztuje mnie 48,12 zł za 100 km No to jak robię powiedzmy 10 tysięcy rocznie to bym zaoszczędził mając Diesla 228 zł rocznie ......... majątek :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi