krzywer Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 (edytowane) Dziś miałem okazję jechać takim mercem. Fajne cacuszko, można się w nim zakochać http://img163.imageshack.us/img163/8225/img5647a.jpg A ten ze zdjęcia to nie ten przypadkiem, co go później pod cytadelą zbierali w zeszle lato? :) Cos mi sie tak blachy znajome wydały... edit: tamten był chyba jednak jaśniejszy i na innych felgach :) Edytowane 14 Maja 2010 przez krzywer Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Ten z Cytadeli nie był z Warszawy. Dokładnie. Białystok czy coś. Ale druga część "numerów" zdaje się, że była zgodna :) Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThundeR Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 ten ze zdjęcia od nowości jest w Gogolinie, a zdjęcie było zrobione w weekend majowy przy okazji zawodów w Pietni. miał dobre towarzystwo http://img32.imageshack.us/img32/6084/img5646t.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikos Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 śliczne zabawki. może kiedyś. SLR jest kosmiczny. chociaż wolałbym nowego SLSa w tych pieniądzach. póki co musi mi wystarczyć mój R129 :D pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 śliczne zabawki. może kiedyś. SLR jest kosmiczny. chociaż wolałbym nowego SLSa w tych pieniądzach. póki co musi mi wystarczyć mój R129 :D pozdro R129 to piekne auto. Marzy mi się i wolałbym chyba to niż jakiegoś nowego clk Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Porsche wygląda jakos tak ubogo przy tym mercu i ferrari ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 a to jest mój mesiu http://img36.imageshack.us/img36/5821/obraz001wq.jpg CLK , tylko 2litrówka z sekwencją LPG, może kopyta to to nie ma, ale o dziwo na gazie 2paki idzie i na trasie miesci sie w 10 litrach, także nie narzekam. A podoba mi się autko stylistycznie. Może nie jest tak wypasione jak wasze SLR-y , hehe, ale jak dla mnie miód maszynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibor Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Cale zycie jezdzilem Fordami, glownie pelnoletnimi i moge powiedziec, ze na Taunusach i Granadach to zeby zjadlem;) Jakos tak w grudniu zeszlego roku kupilem sobie 190ke, 2,0D z 5ciobiegowym manualem i... zrozumialem, ze ostatnie 20 lat bladzilem;) Ten samochod po prostu wyczerpuje moje oczekiwania wzgledem czterokolowca. Co prawda blacharsko jest w stanie mocno srednim i raczej nie bede go reanimowal, ale nastapna tez bedzie 190tka. Obowiazkowo diesel, choc raczej z automatem. A tu zimowe odpalanie -> - bez sciemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Choc jeden, ktory sie umie przyznac do bledu. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 A ja niestety na moim 124 sie zawiodlem, po prostu nie trafilem w egzemplarz ale nadal uwazam ze to najlepsze auto swiata :) Gdy czasem przytrafi sie podroz taksowka to zawsze wybieram 124 by poczuc to co czulem przez pol roku, az lezka sie w oku kreci. W zadnym aucie nie przezylem jeszcze tylu przygod co w 124, teraz jego miejsce zajelo auto dla ludu ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Prawie 200 tys. czytelników 21 europejskich edycji pisma Auto Bild wybrało nowego "Gullwinga" najpiękniejszym samochodem Europy. Polscy czytelnicy Auto Świata także wybrali SLS-a najpiękniejszym samochodem sportowym. http://moto.wp.pl/kat,121,title,Najpieknie...,wiadomosc.html Gwiazda jednak piekna jest :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 no nie powiem, bo jest fura jak fyx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff_Master Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 (edytowane) Ja tam wole beczkę bo na to chociaż mnie stać :buttrock: :biggrin: Edytowane 7 Czerwca 2010 przez Stiff_Master Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Ja wciąż czekam spełnienie mojego marzenia, czyli ładne 124 w coupe. Chwilowo przez gips trochę się to pokomplikuje, ale marzenia są po to żeby je spełniać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 SLS nie jest najpiękniejszy wg. mnie. O wyborze zapewne zdecydował fakt odswieżenia historycznej juz konstrukcji ale niech im bedzie. Ja i tak wole CLS'a ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi