heniek128 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Niestety choć klasyki lubię to fenomenu tego modelu merca i golfików obawiam się, że nigdy nie zrozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr R1 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Są różne zdania na temat mercedesów, ale trzeba przyznać, że te samochody mają coś w sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Ja widze w tych Mercach, prostote formy, masywnosc. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Niestety choć klasyki lubię to fenomenu tego modelu merca i golfików obawiam się, że nigdy nie zrozumiem. nie no w126 jest fajny , kawał świni , w środku wygodnie , naprawdę kumpel kupił do odrestaurowania , to nawet z tyłu się fajnie siedzi jak gangsta , tam w bagażniku jest więcej miejsca niż w całym tico po wy***niu siedzeń............tylko żeby to miało silnik sensowny , ja rozumiem to limuzyna a nie japoński zabijaka do driftu , ale 3.0 TD z automatem to porażka , fakt że automat zajebiście zmienia biegi nie czuć nawet szarpnięcia , ale jechać to nie jedzie a nie pali jak dieselki z urban legends 5/100...... porażka to 190-już pisałem miejsca jak w tico a parkuje się jak autobus przegubowy...... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Ja widze w tych Mercach, prostote formy, masywnosc.Wypisz, wymaluj... Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Wypisz, wymaluj...Napisze to delikatnie, odczep sie! Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredo Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zbanuj.Ale, Ty Janusz chyba nie możesz.Poproś kolegę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Cezsek a może mi swojego sprzedaż?Albo może znasz dobrą sztukę, te z Wodzisławia to padliny.Mój to kombi w 2,5 l dieslu. Męczyłbyś się. A ja się spokojnie toczę. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 nie no w126 jest fajny , kawał świni , w środku wygodnie , naprawdę kumpel kupił do odrestaurowania , to nawet z tyłu się fajnie siedzi jak gangsta , tam w bagażniku jest więcej miejsca niż w całym tico po wy***niu siedzeń............tylko żeby to miało silnik sensowny , ja rozumiem to limuzyna a nie japoński zabijaka do driftu , ale 3.0 TD z automatem to porażka , fakt że automat zajebiście zmienia biegi nie czuć nawet szarpnięcia , ale jechać to nie jedzie a nie pali jak dieselki z urban legends 5/100...... porażka to 190-już pisałem miejsca jak w tico a parkuje się jak autobus przegubowy...... To gówno ma na dodatek materiały we wnętrzu jak tico. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) A ma klimę?I czy jest w stanie gabinetowym?Klimę ma i to bardzo dobrze działającą. Ma też parę rzeczy do zrobienia, jak polakierować zderzaki i polakierować prawy przedni błotnik, bo lekko go bierze ruda, ale nie chce mi się. Przydałoby się też odnowić konserwację podłogi. Poza tym samochód jest bez zastrzeżeń. No, wymieniłem oryginalną tapicerkę na skórę i dołożyłem podgrzewanie siedzeń, bo w zimie trochę dupsko marzło na skórze. No i zapmniałbym: na razie nie mam zamiaru sprzedawać. Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez cezsek Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 http://olx.pl/i2/oferta/mercedes-w124-260e-lalunia-dla-entuzjasty-CID5-ID6zwdN.htmltu masz mietka godnego zainteresowania. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hashman Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Mój to kombi w 2,5 l dieslu. Męczyłbyś się. A ja się spokojnie toczę. Przepraszam bardzo, uturbiony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Przepraszam bardzo, uturbiony ?Nie. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hashman Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Nie. A myślałem, że chociaż komuś bym piątkę na forum przybił :) ale za kombi też można :tongue: Mój w każdym razie wraca jutro od blacharza. Nie nie robiłem rdzy :D zarejestrujemy i zobaczymy czy da się w tym wyspać w czasie długie weekendu z młodą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredo Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Nie sądziłem, że W124 już tak mocno zdrożały.Za auto z lat 90-tych ze zwykłym silnikiem nie dałbym więcej niż 3000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi