markom13 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Wieczny ,gratuluje . Witaj wśród japońców :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 wieczny - nie byles na motorku w czwartek na Swietokrzyskiej tak w okolicach 18? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 :icon_rolleyes: :icon_mrgreen: piękna sprawa :lapad: jeżdze GS i kręcą mnie ścigi...ale powiedziałem sobie, że jak będe miał kase ii juz sie ustatkuje troszke... to kupuje jakiegos enduraka, crosa, lub coś właśnie na teren : BARDZO MI SIE PODOBA ... gratuluje i zyczę szerokiej drogi :wink: pozdro :) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 No pięknie!Gratulacje! No i trzecia Honda do domku na kolejnych Borkach - ale tym razem, Michał, już bez wymówek :wink: Jeszcze raz gratuluje i pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daevon Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Gratuluje, bardzo dobra maszyna, samych dobrych rzeczy się od niej nasłuchałem. I ta potężna osłona silnika :) "podoba mnie sie" :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wochu Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Piekna:) GRATY :) ile za nia dales jesli mozna wiedziec ?pozdro Piekna:) GRATY :lalag: ile za nia dales jesli mozna wiedziec ?pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 No brawo Panie Michale!Czailes sie i czailes az cos tak ładnego wyczaiłeś. :) :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 No pogratulowac - dwóch rzeczy;Po pierwsze - nowego motocykla - oby ci jeździł jak najlepiej;Po drugie - że nie sprzedałeś "ruska" i nadal masz dla niego miejsce w garażu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 23 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Czolem! WIdze, ze SF odpadla w rankingu mrugacz.gif.Zycze zadowolenia z machiny i gratuluje! PozdroOj, sporo było kandydatów, ale apetyt rósł w miarę jedzenia. Zaczęło się z rok temu od GS500 :clap:. Teraz wahałem się pomiędzy sprowadzaną VFR, XJ600 Diversion z polskiego rynku, lub właśnie Afryką. XJ do turystyki podobno taka sobie. VFR to typowe polskie rzucanie się na 100KM. Afri to chyba najbardziej dojrzały wybór. Na zdjeciu wyglada extra. Adam M.Jak na 15, a niedługo 16 lat wygląda na żywo nawet bardzo extra :smile:. Zdjęcia tego nie oddadzą, a przynajmniej nie przy moich zdolnościach. Eee to moze ze mna na wschod ruszysz w wakacje ?Na razie planuję Kamieniec GUW, może Katyński jak będzie czas. Reflektujesz :lalag:? wieczny - nie byles na motorku w czwartek na Swietokrzyskiej tak w okolicach 18?Nie, to nie byłem ja. Wiozłem ją w piątek wieczorem na lawecie z Ursynowa na Bielany. No i trzecia Honda do domku na kolejnych Borkach - ale tym razem, Michał, już bez wymówek flesje.gifNiewykluczone, ze przyjadę Uralem. W odstawkę przecież nie idzie, nie :P. ile za nia dales jesli mozna wiedziec ?Za motocykl dałem 1500 ojro, ale to początek wydatków. Dolicz transport, płyny, rejestrację... nie sprzedałeś "ruska" i nadal masz dla niego miejsce w garażu clap.gifJapońce będą sie zmieniać. Ural zostaje. To jest jednak zupełnie inna bajka :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Całkiem nieźle maszyneria zachowana, widać że ten bambino strasznie o nią dbał, oby tak dalej :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hahacz Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Kurcza, czadzior. A ja dopiero za rok dołącze do afrykanerskiej rodziny :smile:. Piękna bestyja :buttrock: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 23 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Dbał, dbał. Szkoda w teren wjeżdżać. Na razie w ogóle mi to głowy nie przychodzi :smile:. Chwila przecenienia umiejętności i lata chuchania psu w d*pę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Gratuluję maszyny, ładne ma kolorki ;) Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulawy Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 gratuluje sprzęta.naprawdę ładne moto.nic tylko pozazdrościć.kurcze szkoda, Africa Twin jest troche dal mnie za duza Pozdrawiam!Michał [kulawy] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 ...nie no... Panie Student... gratuluje :icon_arrow: :clap: :) ... bardzo fajna padaka :D ...jak znalazł do dalszych przelotów... ...bezwypadkowości i bezawaryjności życzę... pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi