Innytruder Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 .................a kto widział takiego ruska????? http://moto.allegro.pl/item166137251_cafe_racer_k_750.html poprostu zaj..sty tez sobie takiego zrobie :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumiś714 Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 A wracając do zakupów pana Zbyszka:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=166695425 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 haha ten gosc mnie rozwala na calego.. ale najlepszy jest opis :buttrock: Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zachari Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Skoro temat oscyluje koło handlu to poszukuję ładnej ramki lampy do Emy, która zdatna jest do chromowania, czyli nie pognieciona, nie poszczerbiona. Nawiasem mówiąc nie jestem rodziną do Pana Zbyszka (z pełnym szacunkiem dla tej osoby) zatem proszę o wyrozumiałość :buttrock: Cytuj Ogrody Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Pięknie - dział handelek? Jeśli chodzi o stacyjkę to jest to model na okrągły kluczyk i rzeczywiście rarytas i stąd cena .Uszkodzenia stacyjek często są pochodzenia mechanicznego i dla tego taki opis .Cena tu akurat według mnie nie przesadzona . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Ty bez przesady, zwykła stacyjka od kaski, ruski na bajzlu mieli za pare groszy, słowo :D a tak w ogóle to juz jestem perwny ze to słupek, albo wariat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 granat -nie będę nikogo przekonywał na czym polegają różnice (często bardzo niewielkie) między modelami ruskich bokserów . Jest grupa znających temat , łowiąca orginały i nie zależy im na tym żeby tą wiedzę rozpowszechniać na siłę . Podam znany już przykład kopki (rozrusznika) : zwykły można kupić za 15zł ,pierwszy model jeśli pokazuje się na rynku to od 200zł wzwyż . Chodzi też pewnie o swego rodzaju snobizm . Ale też wielu ( na tym forum również ) uważa że stare orginalne części niosą w sobie ducha czasu nazywanego przez niektórych duszą . Osobiście też chciałbym żeby jak najwięcej części w kolejnym modelu składanego motocykla znały się z widzenia z fabryki ,więc wolny od choroby snobizmu wolny nie jestem .Bo złożyć ruska który by jeżdził tylko, to naprawdę nie jest szczególna filozofia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Hahaha, dokładnie sobie obejrzałem łoną stacyjke i zwracam honor, owszem były za grosze ale prawie identyko na kluczyk półokrągły zwykłe od kaski:-) co do orginalnych tajli w sprzecie to wszystko sie zgadza, czasem trzeba wywalic kupe kasy na full orginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 http://moto.allegro.pl/item167644575_tani_..._mala_kase.htmlNie wiem ci jest specjalnego w tym silniku (no chyba, ze to jakis wczesny silnik od M72 - bo głowice sa od Emki); Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 paolo a widzisz zeberka na karterze?:( Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 http://moto.allegro.pl/item168756658_dniepr_1600.html Nie tyle smieszne - ile ciekawe (chociaż - może się mylę); Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Znam czlowieka co sprzedajetą maszynę godny polecenia.Sporo pracy i pieniędzy włożył w ten sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 A po co? Przeciez w tej cenie mozna kupic naprawde klawy motur, a nie wydumke, wydaje mi sie ze takie zeczy sie robi dla siebie raz na całe zycie, chyba ze sie znajdzie ktos taki jak własciciel. Tyle ze nikt takiego nie ma:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Dokładnie . Ktoś to może weźmie jako materiał do poprawienia nie szczególnie pięknej póki co bryły żeby nie powiedzieć grudy .Albo na silnik do samochodu . Albo za jakiś czas zostanie potraktowany jako kolejny wiejski ciągnik z którego trzeba będzie mozolnie wracać do pierwotnych jedynie słusznych kształtów socrealizmu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Nie każdemu musi się podobać.Widziałem różne przeróbki, które znalazły innych właścicieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi