jarekstryszawa Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Pomijając aspekt estetyczny tego dziwa to szacun za wkład pracy i kosekwencję. Gość ma wizję i ją realizuje- de gustibus non est disputandum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DnieprRider Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 http://www.allegro.pl/item298198802_trajka..._junak_b20.htmlPomysły tego kolesia naprawdę dobijają mnie mrugacz.gif Nie widziałem innych aukcji tego gościa ale po tej próbce to myślę, że on będzie kiedyś wielkim wizjonerem polskiego motocyklizmu :icon_razz: :flesje: Kolejki będą się ustawiały po radę jak z niepozornego junaka zrobić machinę w sam raz na plan "Mad Maxa" :) Piter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Pomijając aspekt estetyczny tego dziwa to szacun za wkład pracy i kosekwencję. Gość ma wizję i ją realizuje- de gustibus non est disputandum...Tak tylko że każdy złom wyjeżdżający z jego szopki nie jest skończony. Więc o wkłądzie pracy nie ma mowy, bo aby to coś zrobić do końca to jeszcze trzeba włożyć drugie tyle pracy, czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit1 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Witam :icon_mrgreen: Pablo 350 ten prezentowany silniczek to do polskiej kosiarki na czasie podrzucę zdjęcia posiadam owy silnik a kosiarkę używa starszy Pan każdym razie nie narzeka na nią HEHEH :crossy: Pozdrawiam :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 http://www.allegro.pl/item298198802_trajka..._junak_b20.htmlPomysły tego kolesia naprawdę dobijają mnie A licytujacy to pewnie sami znajomi :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Trafiłem na coś fajnego (na prawdę fajnego - i to niedaleko) - http://www.allegro.pl/item303489943_junak_..._renowacji.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 No ładna sztuka. Żeby jeszcze był zbiorniczek ale M07 to całkiem było by nieźle. Paolo350 wiec na co czekasz :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Gacek - to nie jest takie proste (brak kasy :rolleyes: ). Jakbym miał "zbędne 4tys" to już stałby pewnie u mnie w piwnicy - ale niestety - jak narazie nie mogę sobie pozwolić na M07 (może w ciągu dwóch lat uda mi się M10 przygarnąć - ale to też "plan długofalowy"....................) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 (edytowane) Dokładnie wszystko rozchodzi sie o kase :icon_eek: Jakiś czas temu mogłem kupić Junaka M07 na chodzie z papierem w bardzo ładnym stanie + do tego 2 Junak M10 w częściach za 5 tys. ale jako że miałem już 2 Junaki i brak kasy spowodowało że motorek poszedł do kogo innego :) . Edytowane 27 Stycznia 2008 przez GaCek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 sprzedam najstarszy typ skrzynibiegów do M-72 (znawcom nie musze tłumaczyć co to jest) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baro Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 http://moto.allegro.pl/item301678681_fabry...k_do_mz_ts.html.... Cena powalająca ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M594443 hihihi chyba sobie kupie:-) za jedyne.......:-) Gacek - to nie jest takie proste (brak kasy :P ). Jakbym miał "zbędne 4tys" to już stałby pewnie u mnie w piwnicy - ale niestety - jak narazie nie mogę sobie pozwolić na M07 (może w ciągu dwóch lat uda mi się M10 przygarnąć - ale to też "plan długofalowy"....................)ostatnio we wrocławiu na bajzlu stał janek komplet z papierami na chodzie za 2,5tys tylko walniety w jakis ukrainski błękit i nie poszedł:-)wiec chyba lepiej poszukac zamiast sie napalac jak szczerbaty na suchary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 (edytowane) ostatnio we wrocławiu na bajzlu stał janek komplet z papierami na chodzie za 2,5tys tylko walniety w jakis ukrainski błękit i nie poszedł:-)wiec chyba lepiej poszukac zamiast sie napalac jak szczerbaty na sucharyGranat - tylko, że ten na aukcji to M07 w oryginale (poza bakiemi paroma szczególami osprzętu) - a nie pierwsza lepsza "przejśćiówka" (czytaj składak).A taniej niestety "siódemki" nie kupisz........ Edytowane 29 Stycznia 2008 przez Paolo350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 zapomniałem dodac to była niebieska 7!chyba komplet bo paliła i jezdziła tylko oniebiesczona:P ja wiem mozna kupic motor za gruba kase bo sie mysli ze żadkosc i w ogóle fart, tak własnie pojechałem po rame do vitorii setki pod Tarnów, kupiłem za 400 i wróciłem cały happy, a potem na alle zobaczyłem jak taka sama tylko z silnikiem i org. przodem poszła za 370, a teraz pewnie pojade do znajomka i wyciagne cała za 500, wiec do nikogo nie pijąc i składajac szacun bogaczom z kasa, ja jestem biedak i czasem wole sie dobrze rozejrzec zanim cos kupie, bo czesto człowiek szuka daleko tego co ma pod nosem, jak koziołek Pacanowa:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 (edytowane) ..........moze to byla jednak przejsciowka - albo jaki składak? Masz może jakieś zdjęcia? A z resztą nie ważne - bo niestety, ale podobnie jak oryginalne M-72 za 2000zl tak i Junak M07 za takie pieniądze już się nie trafia....... Aaaale - zmieńmy temat;Widział ktoś jak wygląda choinka na kołach?? Nieeee?? To proszę - http://moto.allegro.pl/item305525294__okaz...99_okazja_.html A - i to też dobre - http://moto.allegro.pl/item305365144_piekn..._fanatyka_.html Nie chodzi o sam motocykl - ale o info na temat rejestracji............................ Edytowane 30 Stycznia 2008 przez Paolo350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi