dormarcia Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Pepe..Mamy dwie nowe... :clap: więc:bestia, eristof, Alicja, Maryś, dormarcia, Pepe, i....? dopisujcie się ludziki kobietom narazie mogę obiecać (nie wiem czy będzie jakiś przystojny pielęgniarz...)ale podobno najprzystojniejszy z.....hmmm z bardzo seksownym kilkudniowym zarostem (musze mu powiedzieć żeby sie nie golił, bo straci zupelnie urok i będzie lipa...), przy którym, podobno, można czuć się super bezpiecznie :D hmmm, a co dla panów?, musze pomyśleć :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamejro Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Dopinguje was na razie tylko na 4um bo miałem zabieg chirurgiczny i do lutego mam odroczke !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dormarcia Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Dopinguje was na razie tylko na 4um bo miałem zabieg chirurgiczny i do lutego mam odroczke !!! Spoko maleńki :) , czekamy na Ciebie, na rozpoczęcie sezonu będzie jak znalazł....a jakby co....to i tak znajdziemy Cię :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Osobiście potwierdzam swą obecność! A i owe otrzymane czekoladki chetnie przekażę dla dzieciaków bez domów. Niech będą choć niewielką osłodą ich życia. Czyli obaczym się wsje we wtorek 9.01! Pozdrawiam :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 A co ile można oddawać..? :cool: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dormarcia Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 A co ile można oddawać..? :biggrin: Pozdrawiam w przypadku pełnej krwi: Kobiety co 3 miesiąceMężczyźni co 2 miesiące w przypadku płytek raz w miesiącu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Witam ;) We wtorek powiem szefowi ze musze mieć wolne. Jednyne co może mnie zatrzymac to wyjazd gdzieś w Polske lub przyziębienie. Licze na wsparcie dormarci ;) Jak będe to na 8 lub 9. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dormarcia Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 (edytowane) hej, hello Przypominam, widzimy się we wtorek 9 stycznia na Saskiej od godziny 8. Zapraszamy na spotkanie z nami tych co oddają raz w miesiącu płytki i tych co oddają pełną krew i mogą to zrobić właśnie w tym terminie. Jedną z towarzyszących nam osób w tym dniu będzie Tomek Kulik - ktorego to liczni motocykliści dobrze znają.Tomek obiecał że z radością udzieli chętnym kilku rad chociażby w temacie:" zachowania się na drodze nie tylko w sytuacjach podbramkowych, lecz także o normalnej jeździe, pod kątem unikania niebezpieczeństw i pułapek". A drugą osobą będzie Bartek Wiczyński, który z chęcią podzieli się wrażeniami z jazdy na torach. Przed nowym sezonem jak znalazł. Do zobaczenia Dormarcia i Pepe PS Działa już taki Motocyklowy Bank Krwi w Szczecinie, obejmuje województwo Zachodniopomorskie.Dodatkowych informacji w tym regionie udzielą wam: Adriana :(663 357 732, [email protected]) lubSzerlokiem ([email protected]) Edytowane 4 Stycznia 2007 przez dormarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 (edytowane) Mocno kusisz :banghead: .Jeżeli w firmie się dobrze ułoży to postaram się być i coś oddać.pzdr Edytowane 5 Stycznia 2007 przez Igor Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dormarcia Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Mocno kusisz :D .Jeżeli w firmie się dobrze ułoży to postaram się być i coś oddać.pzdr No ba ja mądra kobieta jestem :icon_twisted: Wiem czego facetom potrzeba.... Niestety nie uda mi się wylać Toru pod RCKiK na Saskiej i niestety nie zdążą na 9 stycznia dowieźć tylu R1.....Ale to już siła wyższa..może następnym razem :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKITA Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Dzięki za PW.. własnie dostałam z informacją .... niestety w tym dniu pracuje do 15 ale późńiej ... jeśli jeszcze będzie można... podjade i również przyłącze się do akcji, tym bardziej ze mieszkam "obok" pozdrawiam i do zobaczenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jean Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Ja takze sie dopisuje do listy na 09.01. Jesli tylko jakies chorobsko mnie nie dopadnie, to na 100% bede.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 I ja tez sie pisze. Dzieki za priva :clap:. A kiedy bedzie Tomek i Bartek? Chcialbym ich chociaz zobaczyc :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Witam. Korzystając z łagodnej zimy złapałem zapalenie górnych dróg oddechowych :bigrazz: Nawet mam zwolnienie do pracy :wink: Jestem wściekły i zły :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Witam. Korzystając z łagodnej zimy złapałem zapalenie górnych dróg oddechowych :wink: Nawet mam zwolnienie do pracy :wink: Jestem wściekły i zły :( Spoko, złość piękności szkodzi. Krew do naszego banku można oddawać w dowolnym momencie, trzeba tylko pamiętać o podaniu numeru 777 w rejestracji. Tak więc zapraszamy Cię jak tylko będziesz zdrów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi