enduromaster Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 (edytowane) :notworthy: Edytowane 27 Listopada 2006 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio114 Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 ;) wynika z tego ze nie opłaca sie blokad zakładac bo jak maja na ukrasc maszyne to i tak to zrobią a to pech ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 na zlodzieje metody nie znajdziesz...chyba kazdy o tym wie.mozna mu tylko troche zycie utrudnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 AC tańsze i krąg złodzieji mniejszy, fachowcy jak ci podpiepszą sprzęta to już go n ie znajdziesz, a jak amator to znajdziesz go po 6 miesiącach w stanie, w którym kupując motocykl nawet w najczarniejszych snach nie śniłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 (edytowane) Pieprzenie wg mnie. Im więcej blokad tym więcej amatorów przejdzie obok. Niezabezpieczone moto weźmie narypany wieśniak, blokade na tarczy rozbroi już koleś który mniej wiecej sie tym trudni, blokade na tarczy i kłódkę weźmie profesjonalista, a porządny alarm weźmie ktoś, kto naprawdę ma to we krwi. PS> Nie odnoszę sie do filmu, bo video mi nie działa. Edytowane 27 Listopada 2006 przez Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusto Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Z pierwszych 2 minut filmu wynika jasno, ze lancuch trzeba zawieszac w taki sposob i w takim miejscu, zeby przecinak nie mial punktu podparcia.Zreszta tak jak powiedzial Adam, im wiecej zabezpieczen, tym prawdopodobienstwo kradziezy jednak maleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Jesli maja "zamowienie" to nie ma takiej sily i zabezpieczen ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 jak na mnie to te blokady to pic na wode, oczywiscie wiekrzoasc, da sie je odciac nozycami kupionymi w obi... a jakies leprze lancuchy itp. to troche termitu -http://www.myzlab.pl/pirotechnika/termit/ i po krzyku, jak nie lancuch to barieke sie odetnie:] Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Heh fajny mial przecinak. Bardzo poreczny i niewidoczny. Oznacza to ze moglby go stosowac tylko w nocy. a w nocy to i moglby przyjechac z przecinakiem hydraulicznym i odciac cale lagi od motocykla :crossy: W dzien watpie zeby nikt nie zwrocil uwagi na goscia skaczacego po metrowym przecinaku. Zawsze mozna zabierac ze soba dzwignie zmiany biegow bo wtedy nie odjedzie motocyklem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Bekriss pomyśl tylko co zmieni to że ktoś go będzie widział? Kiedyś Ryży koń pisał jak rozbrajał disc-locka w centrum miasta za pomocą jakiegoś śrubokręta i nikt go nawet nie zapytał co robi i czy to tylko jego sprzęt :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Ostatnio był nawet program na TVN w sobotę "Dzień dobry TVN" gdzie testowano jak dużo ludzi zareaguje na chłopaka włamującego się do samochodu przed wejściem do hipermarketu. No i bardzo niewiele zareagowało. Zgadzam się z przedmówcami - im więcej zabezpieczeń tym mniejsza pokusa na kradzież, szczególnie przez amatorów. A swoją drogą taki przecinak też musi trochę kosztować. No i trzeba mieć też trochę krzepy, żeby go użyć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 bla bla bla....jka juz ktos pisal.. hydraulicznym (np na wupozazeniu strazy) rozwalisz kazdy lancuch w mniej niz 30sec...zabezpieczenia sa po to zeby ci pierwszy lepszy amator nie odjechal sprzetem..i tego sie trzymajmy.... ps. jak wiekszość z nas również uzywam zabezpieczen i mechanicznych i elektronicznych i gleboko wierze ze pozwola mi one zastac maszyne tam gdzie ja ostatnio zostawilem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byko Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Powinni rece lamac zlodziejom i wowczas zyloby sie spokojniej i blokady bylyby nie potrzebnea tak to mozna wymyslac i wymyslac a i tak jak maja ukrasc to ukradna :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriana Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Mam nadzieję, że chociaż blokada z alarmem da mi znać o tym, że coś się dzieje.... :biggrin: A jak nie jedna to ze trzy ... Popieram myśl, że kilka zabezpieczeń mogłoby zniechęcić amatora cudzej własności .W tym jakiś alarm na pewno. Może należałoby zapytać "zaprzyjaźnionego" złodzieja. ... ;) Nie wiem, wąglikiem w garażu ich poczęstować czy jak...? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom. Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 ale ten daje radę, tylko ta cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi