mick Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgodnie z obietnicą: Oto oferta wyjazdu na GP Czech: http://www.scigacz.pl/Moto,GP,Brno,2007,%2...ravel,3451.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgodnie z obietnicą: Oto oferta wyjazdu na GP Czech: http://www.scigacz.pl/Moto,GP,Brno,2007,%2...ravel,3451.html Całkiem ciekawa oferta. Płacisz i już się niczym nie przejmujesz :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Kurde, caly czas mnie korci by jechac... Co robicie jesli mieszkacie na kempingu i idziecie na tor a nie macie busa by wrzucic graty? Co zrobic z kombinezonem, kaskiem itp ? To jedyna rzecz co mnie hamuje przed pojechaniem tam... Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Kurde, caly czas mnie korci by jechac... Co robicie jesli mieszkacie na kempingu i idziecie na tor a nie macie busa by wrzucic graty? Co zrobic z kombinezonem, kaskiem itp ? To jedyna rzecz co mnie hamuje przed pojechaniem tam... Właśnie wróciłem z Grand Prix Niemiec i jedną bardzo ciekawą rzeczą, którą może pochwalić się ten "event" jest sporo miejsc (parkingi, prywatne kwatery) gdzie można zaparkować motocykl i zostawić kombi (6,50Euro za dzień). Szczerze mówiąc nigdy nie sprawdzałem tego tematu - także w Brnie, ale jeśli zostajesz na małym kempingu, możesz dogadać się z właścicielem i zostawić kombi gdzieś w "kantorku", albo po prostu pojechać furą ;-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Wygląda na to, że w tym roku Polaków w Brnie będzie jeszcze więcej. Wg strony GrandysDuo zostały ostatnie sztuki biletów. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Czy ktoś jedzie samochodem i wyraza checi zabrania spiwora karimaty i iglo wszystko wersja mini. Chce jechac z plecakiem ale nie mam jak zabrac sprzetu do spania - zapewniam chłodzenie w Brnie :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Ja wybieram sie ze znajomymi samochodem. I mam nadzieję, że wyjazd zamknie się w 300 zł :icon_razz: Paliwo bedzie dzielone na 3, do Brna mam ok 600 km, żarcie ze sobą, nie planuje żadnego kupowania dupereli na miejscu :lalag:Pare koron profilaktycznie trzeba zabrać... A właśnie, ludziska, korony sa konieczne, czy spokojnie wszystko da sie kupic w eurasach? Bo nie wiem, na co zamienić pare zł.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 U Grandysa bilety po 25 jurków są już wyprzedane :biggrin: Mam nadzieje, że na miejscu da się je dostać :biggrin: :) Jeżeli sprawa z samochodem będzie jeszcze dograna to Brno jest moje :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofk Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Czy ktoś jedzie samochodem i wyraza checi zabrania spiwora karimaty i iglo wszystko wersja mini. Chce jechac z plecakiem ale nie mam jak zabrac sprzetu do spania - zapewniam chłodzenie w Brnie :biggrin: pozdro Przecież możesz jechać bez plecaka, zniknie problem bagaży..... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R6surfer Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Całkiem ciekawa oferta. Płacisz i już się niczym nie przejmujesz :( . Właśnie to zamówiłem - w cenie bilety na trybuny ziemne (bez Ci F) transport na tor i z toru w sobotę i niedzielę, impreza z nielimitowanym piwem i jedzeniem w piątek na torze (oczywiście z transportem w obie strony), 2 noclegi w hotelu Masaryk (to coś lepszego niż akademik ;) ), śniadania. Dodatkowo dają okolicznościową czapeczkę, powiem że nawet niezła :(. W zeszłym roku nocowałem na campingu Zebetin - generalnie nie było źle, ale ciągle niepokój o ciuchy zostawione w namiocie, wszystkie dokumenty trzeba było ze sobą nosić, motory nie były chronione - bo na teren campingu każdy może wejść. No i jeszcze jedna kwestia - jak nie pada jest ok, ale tego nie można przewidzieć - siedzenie w namiocie w deszcz nie jest ok. Teraz postawiliśmy na hotel i bez przejazdu zamyka się to kwotą 700 zeta na osobę od piątku do niedzieli.Acha, jak chcecie coś zjeść to warto odjechać lub odejść trochę od toru i prosić o menu dla Czechów - jest o połowę taniej :D Do zobaczenia w Brnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Nie ma ktoś z was może w planach pozostanie w Czechach jeszcze parę dni po weekendzie?Z dwoma kumplami lub jednym w zależności jak wyjdzie i jak będziemy stali z kasą, planujemy pośmigać po okolicy czyli wpaść do Wiednia, Bratysławy i samego Brna. Jakby ktoś chciał dołączyć niech da znać. W większej grupie zawsze raźniej. Pobyt planujemy na http://www.campingradka.cz/ Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Cześć.Z Kalisza jedzie kilka osób motocyklami + bus.Z tego co się orientuję to w busie jest jeszcze miejsca.Sam się zastanawiam nad wyjazdem, ale koledzy mają same nakedy...i pewnie musiałbym wyjechać dzień wcześniej :-)....Jeżeli ktoś chce to na priv mogę podać namiary na kumpla jadącego busem. Z tego co pamiętam, to w ubiegłym roku koszt wyjazdu wyniósł o 400 zł (z paliwem i "paliwem") ale mogę się mylić, bo nie byłem. Podobno ciekawa impreza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psychomoto Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Witam, wraz z paroma znajomymi wybieramy sie do brna na moplikach ;] Ruszamy w czwratek 16-teg w godzinach 13-15 z Rybnika (dokladnie okolice) :) Jezeli jest ktos chetny by ruszyc z nami i powiekszyc nasza skromna ekipe to bardzo serdecznie zapraszam, kazdy z nas jedzie na innym typie motocykla wiec bedzie fajnie ;] Jezli ktos by byl chetny to zawsze mozna sie spotkac na dojezdzie.... W kupie siła wiec bylo by ciekawie :] Gdyby ktos sie zdecydowal to bardzo prosze o kontakt, 609634559 lub gg:8823819 Jak narazie jest na skromna grupka liczaca okolo 4-6 osob ( wiadomo jak to jest ) ale bylo by fajnie gdyby sie powiekszyla. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirooosss Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 a orientuje sie ktos jakie są ceny za kamping ten przy torze? od osoby auta i namiotu? podobno cos wychodzi 100 zl za noc od osoby z namiotem i autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 a orientuje sie ktos jakie są ceny za kamping ten przy torze? od osoby auta i namiotu? podobno cos wychodzi 100 zl za noc od osoby z namiotem i autemZ innego forum: http://img130.imageshack.us/img130/7020/ds...3resizedgt3.jpg Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi