Skocz do zawartości

owiewki torowe

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

plastbike? drodar? czy jeszcze jakies inne?

to sie wogole rozni na tyle zeby sie zastanawiac czy gdzie nie kupisz to i tak to samo?

spodziewac sie drobnych problemow przy montowaniu czy powinno pasowac idealnie (bo rozumiem ze montuje sie to na tych samych srobach co ogr)?

plastbike? drodar? czy jeszcze jakies inne?

to sie wogole rozni na tyle zeby sie zastanawiac czy gdzie nie kupisz to i tak to samo?

spodziewac sie drobnych problemow przy montowaniu czy powinno pasowac idealnie (bo rozumiem ze montuje sie to na tych samych srobach co ogr)?

ja mam drodarowe. sa troche gowniane. torowki sa montowane w innych punktach(przynajmniej moje). do tego te polskie sa brzydkie w chu**j i sa tak sobie wykonane - mysle ze malowanie powinno pomoc. Lobo ma Bikesplasty(from the grandysduo) i te sa naprawde kozackie - jedyny minus to cena ok 1500zl. drodarowe nowki sa po okolo 1100-1200. moze grandysi zrobia jakas znizke na owiewki dla zawodnikow.

P.S. co Emil? zaczynamy zimowe dlubanko przy sprzecie? :icon_razz: ja juz prawie wszystko skonczone mam. prawie oczywiscie robi wielka roznice :icon_question:

a jak z szybka jest? tam jest cos takiego czy to sie daje seryjna/kupuje inna? to zalezy od producenta? (te zdjecia co widzialem to mialy tylko miejsce na przyczepienie szyby)

montuje sie oryginalna. chyba ze masz hajs na wyzsza rejsingowa tzw. double bubble

• 7 miesięcy temu...

Witam chacilbym sie dowiedziec gdzie mozna kupic torowe plastiki dokladnie chodzi mi do aprilii rs 125 jesli zna ktos jakas strone lub jakis inny portal do przerobek plastikow(oprocz plastbike tam juz prubowalem) to piszcie

kiedyś dość dokładnie zgłębiłem problem - szukaj w moich tematach

Edytowane przez CBRedzio

pozdr

Michał, Wrocław

KTM EXC-R 530 Six-Days, Husaberg FS 650 Force

• 5 miesięcy temu...

Odświeżam temat.

Gdzie kupić komplet torowych plastików do CBR 1000RR '06. Jakie firmy polecacie (żeby się nie wpie***yć w jakieś gówno). Może ktoś z Was ubrał już swoją RR-ę w takie "sportowe wdzianko" i podzieli się swoją opinią oraz zarzuci fotki?

Z góry dzięki!

Ja do swojego Gixera kupiłem na ebay.de, w prawdzie używki ale za to za niecałe 500zł :icon_biggrin: Tu masz przykładową aukcję nówek :

http://cgi.ebay.de/Honda-CBR-600-RR-2007-R...1QQcmdZViewItem

Polska manufaktura - tak jak pisał Pozdro - jest do dupy. Kiedyś kupowałem w Drodarze pług do TL 1000S i musiałem odstawić moto do plastikarza żeby go dopasował.

Możecie sprawdzić jeszcze Sebi Moto - słyszałem że są droższe od Bikeplasta, ale że z kolei są lepiej spasowane... Niezłe szopki odpieprzaliśmy aby dopasować te bike plasta do bike'ów.

a gdzieś czytałem że BIKEPLASTy pasują idelanie a tu ździwko!:D czyli rozumiem że tak średnio pasuja?

wiem ktoś ile trzeba dac za SEBIMOTO?

Edytowane przez tra