paweljo Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Suzuki SV650s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speed'y Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Heeh... Ja nigdy niczym nie jeździłem (ale zawsze chciałem :icon_biggrin: )...aż pewnego dnia poszedłem na prawko a 5 dni po odebraniu kwitu przyprowadziłem Yamahe FZR 500 z '90 roku. Po sezonie siadłem na R6 z '01, zbliża się kolejny sezon i znowu czas wymienic... :biggrin: ale jeszcze nie wiem na co??? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magman Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Ural,któremu to zrobiłem remont silnika i przebudowałem na Customa.Prace trwały 1,5 roku,hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porywacz_zwlok Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 czy motorynka to motocykl? :) pierwszy mój za flaszkę a wcześniej na cezetce 350 mając kilka lat śmigałem na pierwszym biegu na podwórku ... aż się zupa skończyła bo nie sięgałem ziemi no i wtedy zaliczyłem też pierwszego szlifa piaskowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuzuki Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 (edytowane) Pierwszy to romet ogar z silnikiem jawy, którego remont przerósł wartośc (pierwzsy sprzet w koncu), potem złozony od podstaw Minsk z silnikiem wsk 175 wiatr, a z tych poważnych to Suzuki GS 550 M Katana i narazie jest do dzisiaj Edytowane 7 Stycznia 2009 przez piotreksuzuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawadał Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Pierwszy był i jest JUNAK . Pozdrowienia :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba1100 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Pierwsza była MZ ETZ150e. Później JAWA 350 TS Black Widow :biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jb140 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Pierwszy CB 250 T -79 , obecnie przybył jeszcze LS 650 SAVAGE . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdoc Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 (edytowane) wpierw shl-ka na wsi u rodziny, potem mz etz-250 rozbita w pył, po drodze inne motocykle, w końcu yamaha xj 900 ( skasowana niedawno ) a obecnie yamaha xjr 1300 . Jakbym tego rozbił nie z mojej ( oczywiście :) :)) winy to znowu yamaha xjr 1300 tylko nowsza :) Edytowane 10 Stycznia 2009 przez Murdoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jotem Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Najpierw mialem do dyspozycji brata CBR 600 F2 a teraz mam swoj wlasny CBR 600 FS :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek_f4i Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Pierwsza była wska 175 wiecej stała niż jezdziła, nastepnie byla shl gazela brzydka ja knie wiem co ale teraz chciał bym ją spowrotem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikepit Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 moj pierwszy jednoslad to komarek zalatwiony od wojka i przywieziony w gratach, pierwsze jazdy po uruchomieniu bez chamulcow , zprzegla gazu i zbiorniku paliwa:) uruchomiony z pychu jechal z predkoscia maksymalna az sie benzyna w gazniku wypalila heh :) jesli chodzi o motocykl pierwsza byla wsk 125 w bardzo spartanskim stanie, i poczatkowe jazdy tylko po podworku, potem silnik z niej poszedl do ramy motorynki :) Wsk 175 juz byly wyjazdy poza teren , w miedzyczasie byla MZ TS 150, Jawa TS 350, MZ ETZ 150 i wreszcie pierwsza maszyna w czasie ktorej posiadania zrobilem prawko i wreszcie legalnie moglem juz gdzies dalej jechac , piekna czerwona MZ ETZ 250 :) pierwsza glebe na niej zaliczylem jakies 2 minuty potym jak wszedlem w jej posiadanie, bo byl w tedy grudzien a ja wracalem polna drozka cala oblodzona :) milo wspominam czasy tamtych sprzetow, wrazenie robily swego czasu ogromne pod katem osiagow jakimi dysponowaly, nie to co teraz chlopaczki na pierwsze moto kupuja 100-tu konne scigi :i to na nich nie robi wrazenia .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz9139 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Witam. Pierwsze moto z bloku wschodniego IZ-56, pierwsza japonia Suzi GZ 250 Marauder. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek-m22 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 siema moj pierwszy moto ko własnie KOMAR później był IŻ-49 , CZ350, a teraz jest CX 500. co masz gościu do komara i WSK, na tych sprzętach większość uczyła się jeździć dzięki czemu dziś świetnie sobie radzą na drodze dzięki właśnie takim komarom i wieśkom. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialyb83 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Pierwszy motocykl to Honda CB 500 z 95 roku. Wtedy był 2001. Polecam wszystkim zainteresowanym tą wspaniałą maszynę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi