Iwansky Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 WitamZapraszam wszystkich na naszą stronkę. Polecamy naszą ofertę wszelkiego rodzaju części eksploatacyjnych do motocykli takich jak filtry, oleje, klocki, sprzęgła. Zapraszam też do zakupu zestawów napędowych z łańcuchami D.i.D i zębatkiami sunstar. Jestaśmy oficjalnym dealerem D.i.Da i oferujemy najniższe ceny w kraju. Realizujemy też zamwienia z larssona i klasy po cenach katalogowych. nasze zalety to najwyższa jakośc obsługi klienta oraz najniższe ceny.Zapraszamy.Z motocyklowym pozdrowieniem Iwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Następna reklama :icon_twisted: :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 mattir co sie wściekasz przynajmniej koleś nie odwala szopki tak jak było to z kryptoreklamą innego sklepu online z przed miesiąca bodajże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruha Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Następna reklama :icon_twisted: :icon_exclaim:Po to żebyś wiedział gdzie możesz się zaopatrzeć. Co w tym złego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 ja mysle ze to dobrze ze ktos sie reklamuje, bo wiadomo gdzie czego szukac, ja czekam tylko na sklep z prawdziwego zdarzenia, taki jak louis online Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 A czy Dominik zakłada nowy temat jak otwierają HRG na wiosne?? NIEPoprostu ma podpis z logo i linkie do HRG i tyle. Czy Paweł mówi mam dobrą obsługe, dbam o klientów?? NIE to mówią klienci. Więc wystarczyłby list do strony i tyle. A nie wychwalanie nasze zalety to najwyższa jakość obsługi klienta ble...ble...ble.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 A czy Dominik zakłada nowy temat jak otwierają HRG na wiosne?? NIEPoprostu ma podpis z logo i linkie do HRG i tyle. Czy Paweł mówi mam dobrą obsługe, dbam o klientów?? NIE to mówią klienci. Więc wystarczyłby list do strony i tyle. A nie wychwalanie nasze zalety to najwyższa jakość obsługi klienta ble...ble...ble.. Weź już skończ... Ja nie widze w tym nic złego że chcą dotrzeć do klienta... Te forum jest jak kobieta, nawet gdy nie ma problemu i tak zawsze jakiś znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 A czy Dominik zakłada nowy temat jak otwierają HRG na wiosne?? NIEPoprostu ma podpis z logo i linkie do HRG i tyle. Czy Paweł mówi mam dobrą obsługe, dbam o klientów?? NIE to mówią klienci. Nie, bo jako moderatorzy tego forum nie chcemy się narzucać i być posądzani o "kumoterstwo". Mam nadzieję, że Dominik się ze mną zgadza, chyba tak, bo też nie wychodzi "przed szereg". Przyjmijmy zasadę dla "nowych firm" - informacja na forum tak, ale z klasą, nie bezczelnie jak to było z kimś zachwalającym "incognito", z pozycji klienta swoją firmę. Niech właśnie klienci zweryfikują, czy ceny są dobre, czy obsługa miła. Powozdzenia Iwansky :-). Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 3 Listopada 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Nie, bo jako moderatorzy tego forum nie chcemy się narzucać i być posądzani o "kumoterstwo". Mam nadzieję, że Dominik się ze mną zgadza, chyba tak, bo też nie wychodzi "przed szereg". Przyjmijmy zasadę dla "nowych firm" - informacja na forum tak, ale z klasą, nie bezczelnie jak to było z kimś zachwalającym "incognito", z pozycji klienta swoją firmę. Niech właśnie klienci zweryfikują, czy ceny są dobre, czy obsługa miła. Zgadza się, Paweł mi to z ust wyjął.Każdy ma prawio do reklamy. Póki spamu nie robi - chwała mu za przedsiębiorczość!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 (edytowane) Wiem, że działów na forum jest dużo i czasem trudno wygrzebać potrzebne informacje, ale w związku z tym, że powstaje wiele nowych firm, które chętnie rozpropagowałyby swoją działalność na naszym forum, być może miałoby sens stworzenie działu gdzie mogliby się pokazać. Sprawa do przemyślenia dla amina, moderatorów i użytkowników. Może jako "poddział" "Warsztaty......". aVe vfr Edytowane 4 Listopada 2006 przez Vlaad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Po to jest "MOTOMAPA" !! :-). Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 na forum streetracing.pl jest to tak rozwiazane, ze sa dzialy sponsorowane, placi sie tam symboliczna kwote i ma sie pod-działy o nazwie swojej firmy i tam umieszcza sie wszystkie info, wilk systy i owca cala i gromadzi sie kasa na utrzymanie forum Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Po to jest "MOTOMAPA" !! :-). Pawel"Doktorku" a jak umieścić na Motomapie sklepy internetowe (tylko internetowe) :icon_eek: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maverik Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 A czy Dominik zakłada nowy temat jak otwierają HRG na wiosne?? NIEPoprostu ma podpis z logo i linkie do HRG i tyle. Czy Paweł mówi mam dobrą obsługe, dbam o klientów?? NIE to mówią klienci. Więc wystarczyłby list do strony i tyle. A nie wychwalanie nasze zalety to najwyższa jakość obsługi klienta ble...ble...ble.. ciekaw jestem jakbys pisal pracujac w tym biznesie na wlasna reke, sam mam duza czesc zlecen z tego forum i opinii tu, reklamowac staram sie nie nagminnie tylko wtedy kiedy chwilowo nie mam pracy, to dobrze ze sa takie osoby z ww inicjatywa bo rynek motocyklowy ostatnio bardzo mocno sie rozrasta w PL pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 ze swojej strony mogę tylko polecić :banghead: Panowie pomylili się przy pakowaniu i przysłali nie taką zębatkę ...następnego dnia kurier dostarczył dobrą, a tamtej nawet nie zdążyłem zwrócić :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi