vx800 Opublikowano 3 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2003 http://www.mobile.de/SIDjKHlEpHE85apud4cSM...2335576&top=10& Naked na bazie Bimoty ... mi się podoba ... tylko ten brak tylnego siedzenia :wink: Co myślicie? PZDR PS.więcej zdjęć - weitere Bilder (w prawym rogu fotki) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 3 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2003 Nienajgorzej, ale ta przednia lampa i ten wydech . . . wg. mnie te elementy odejmują jej (bimocie) urody . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 3 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2003 Lubie nakedy ale ten jest jakis taki brzydki, kanciaty i za waski. To nie dla mnie, wole cos w stylu hondy X.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sylwek Opublikowano 3 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2003 Powiem krótko KICHA :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 3 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2003 Witam.A mi to się podoba, nawet bardzo.Może to te sentymenty do Bimoty :oops: kocham kurde Bimote, moją kochaną, moją sliczniutką, moja najweselszą....cholera kocham kocham...zwariowałem :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michass Opublikowano 3 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2003 podoba mi się :wink: choć zgadzam się ze wydech i światło troche nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan Opublikowano 3 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2003 :twisted: :twisted: :twisted: Jak poprzednio! Cyber rules!!! Choć faktycznie wydech i "oczko" nieco nietęgie.Reszta creme de la creme :roll: Gruss!I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 3 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2003 Lubie nakedy ale raczej takie z lat 90 tych w stylu np Zephyra lub ZL100 V-MAX'aAle ten tez jest spoko.Jak by mi dawali to nie odmówie :wink: Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 3 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2003 Czesc! W porownaniu do oryginalnej Bimoty HB 2 - to jest totalna kicha!!!I porazka!! Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 3 Lipca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2003 Nie wiem, jak można oszpecić tak piękny motocykl, jakim jest Bimota HB...To tak jakby Piege od Mondiala rozwalić z owiewek, zamontować tłumiki od np DragStara i lampę z katalogu Acerbisa...Gusty - rzecz ludzka, więc rozumiem w pełni, że takie motocykle mogą się podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dc-Lx-Vi Opublikowano 3 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2003 Powiem (napiszę :wink: ) krótko: BLEEEE.... :? Wygląda to po prostu tragicznie... Ale to kwestia gustu, a o gustach się nie dyskutuje :D A nagusy to w ogóle są fajne, ale ten tu... :x POZDRAWIAM :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rispekt Opublikowano 4 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2003 nie wiem co tu jest z Bimoty ale silnik jest ze...staruszki CB-ki :!: :idea: .przypatrzcie się dobrze.niezłe,niezłe :wink: . pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2003 o gustach sie nie dyskutujeale jak dla mnie brzydkie to strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 8 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2003 Spoko motocykl!Ma jednak jedną wade (moim zdaniem)"Przodek" jest w innym stylu niż "tyłek" kańciatość + krągłości :wink: Ale i tak mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 8 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2003 gdyby nie te chude tłumiki to byłoby OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi