audioterrorysta Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 sory, ze "odgrzewam starego kotleta", ale czy ktośz Was mógłby wrzucic ten film jeszcze raz?? skoro był dołączony do ŚM to ktoś mógłby zgrać. Bo tego filmu na serwerze yahoo już niema: Sorry! This video is no longer available on Yahoo! Video. tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Wiekszosc z was mogla juz kiedys widziec ten film, ale duza czesc osob napewno go jeszcze nie widziala. Nie ma co tu duzo pisac, to trzeba zobaczyc !! Dla takich ludzi mam ogromny szacunek, ciekawe czy ja bym mial sile wrocic na ulice po czyms takim co spotkalo tego goscia.... :D http://video.yahoo.com/video/play?p=Hyper+...ggle=1&ei=UTF-8 WŁAŚNIE!!! Prosimy o kolejny link!!! KONIECZNIE JAKO UPRAWIAJĄCY "MOTO RELIGIĘ" MUSZĘ GO OBEJRZEĆ!!! PLIZZZ :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nameless Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 jesli dobrze pamietam to chyba ten koles byl http://tiny.pl/1bkm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 dokładnie jak w tytule ...Prawdziwy Motocyklista ;) :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 nie wiem jak wam, ale jak wszedłem na stronke w 1 pości to nic nie było :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.puniszman Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 (edytowane) ten działa .Już to widziałem i podziwiam tego człowieka ... Edytowane 25 Października 2007 przez dr.puniszman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Wielki ukłon dla tego człowieka :D To sięnazywa samozaparcie. I jeszcze ten dźwięk litra w tle... :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Przewalone ma ten gosc naprawde podziwiam go :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audioterrorysta Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 To nie ten film, ale itak musiałęm obejrzec go dwa razy. Koles poprostu wymiata. Tamten pokazywał plecy, rozciete wzdłuz kregosłupa, i tez tłumaczył jak to działa, ale jakos wiecej rozumiałem, bo z tego to tylko obrazki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=2K2gpgHI2NAhttp://pl.youtube.com/watch?v=oCYiS1Nh2xk Nie żebym się chwalił, ale to mój brat. Mama mówi że mu został jeszcze kręgosłup szyjny do złamania..... A na CZcie skrobał podnóżkami! Ale to przed wypadkiem. A krzywdę sobie zrobił właśnie na szmatolocie - on to kocha.... Każda inspiracja dobra, chodzi o to żeby się nie dać :) Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 właśnie takich ludzi podziwiam :) prawdziwi pasjonaci ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
navaho Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Buber!Pozdrowienia dla brata własnie dla takich filmów warto czytać nasze forum :) A co do chwalenia sie, to masz naorawdę powody, twój brat to wspaniały czlowiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Buber!Pozdrowienia dla brata własnie dla takich filmów warto czytać nasze forum ;) A co do chwalenia sie, to masz naorawdę powody, twój brat to wspaniały czlowiek. No ja po prostu byłem mięczak. Jak sobie złamałem piętę na szmatoloci, to jakoś mnie to przestało bawić. Jego - hmm, jak widać. Żeby było śmiesznej to on nawet startuje w zawodach i jak wytłumaczy organizatorom, że umie latać, to potem łoi tyłki konkurencji! :smile: No i motor mi złamał 3 kości śródstopia, ale to mnie od jeżdżenia nie odwodzi.... :D Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Typ jest kocurem. Ciężko cokolwiek dodać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Każda inspiracja dobra, chodzi o to żeby się nie dać Dokładnie :wink: TWARDYM TRZEBA BYĆ,A NIE MIENTKIM JAK KACZUSZKA :crossy: :clap: :wink: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi