mainzone Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 chyba ladniejszego nie widzialem, cudo:) pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Piękna ta bestia.....w jedynym słusznym kolorze Może kiedyś i ja.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Aż lśni... Nówka nie śmigana... Musi to być fajne uczucie być pierwszym, który jeździ na takiej maszynie. Nawet opony są jeszcze ani trochę nie zdarte.Szerokiej drogi, przepiękny sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENDI Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Świetny motocykl i do tego nówka :( echhh.. nic tylko pozazdrościć....Gratulacje i powodzenia na drodze1 :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olin Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Ładniutki sprzęcik, nie ma co :( Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtaes Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Gratulecje kolego :notworthy: Normalnie lepszego wyboru nie mogles zrobic :notworthy: Strzal w dyche :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Moim zdaniem wybrales najlepsze malowanie, oczywiscie gratuluje :-) Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 GRatulacje ! Napewno sporo dales bo to nowka .. (jesli mozna spytac to ile ? :notworthy:)Pogoda dopisuje .... jeszcze posmigasz w tym sezonie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Pikna :(Moze jeszcze troche pojezdzisz w tym sezonie, oby :notworthy: Gratulacje :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Takze ja pogratuluje dobrego wyboru :clap: Piekna maszyna i piekny kolor :notworthy: A imho te kierunki w zadupku i lusterkach to rewelka :( Powodzenia w ujedzaniu sprzeta tylko nie szalej za bardzo na poczatku :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qla Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Baaaaaardzo sliczny sprzecik:) kup mi tez taki:) pozdro:) Cytuj Mój kanał Youtube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martus Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Gratuluje, ma po prostu kosmiczny wyglad, strasznie mi sie podobja te ksztalty motorkow, no i ten kolor. Obys tylko bezpiecznie jezdzil Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 (edytowane) pięęęękny naprawde gratuluje :icon_twisted: Edytowane 27 Października 2006 przez ziomek91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Cos pieknego, sztuka na kolach, sam sie do niego przymierzam, albo gix albo 954, sie zobaczy, pozdr. Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Hey. Witam w klubie BBM...... Bardzo Brzydkich Motocykli:)Sorry ale te kierunki w lusterkach i wystające szkła luster poza obudowę to coś tu jest nie halo. Światła z tylu jak w starym zygzaku. Dla mnie koszmar estetyczny. Mam nadzieję, że wrażenia z jazdy sprawiają, że zapominasz o takich detalach. Powodzenia i do zobaczenia na drodze. Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi